The Monkey Prince

• Ta på dig din gyllene rustning och följ med på det episka äventyret västerut i The Monkey Prince!
  • Samla in färgglada masker på vägen och lås upp spännande funktioner som gör symboler och hela hjul till wilds och bäddar för stora vinster.
  • Lös ut Gratissnurrbonusen och välj antal gratissnurrar och wild-funktion. Jakten på enorma rikedomar är igång!

Hur man satsar

• The Monkey Prince innefattar 60 vinstlinjer.
  • TOTAL INSATS Visar aktuellt insatsvärde i vald valuta. Tryck på knappen för att visa insatsmenyn och välja insatsbelopp.
  • LINJER Visar aktuellt antal valda vinstlinjer. Insatsen är fast på 60 linjer.
  • SNURRA Tryck på SNURRA för att skicka din insats och låta hjulen rulla.

Synkroniserade hjul

• Varje hjul iThe Monkey Prince har stora staplar med samma symbol.
  • Innan varje snurr väljs ett hjulpar med en av de staplade symbolerna ut slumpmässigt.
  • Alla symboler som visas i högen förutom Bonus scatter-symbolen och masksymbolerna.
  • Samma symbol kan komma upp i stora staplar på flera hjul vid samma snurr.

Mätare för blå masker: Funktionen slumpvisa wild-symboler

• Samla 5 blå masker för att aktivera funktionen slumpvisa wild-symboler.
  • Mätaren till vänster om hjulen visar hur många blå masker som har samlats.
  • När minst 5 blå masker har samlats blir 3 eller 4 slumpvisa positioner till wilds och mätaren för blå masker återställs.

Mätare för röda masker: Funktionen slumpvisa wild-hjul

• Samla 5 röda masker för att aktivera funktionen slumpvisa wild-hjul.
  • Mätaren till vänster om hjulen visar hur många röda masker som har samlats.
  • När minst 5 röda masker har samlats blir 1 eller 5 hela hjul till wilds och mätaren för röda masker återställs.

Mätare för gyllene masker: Funktionen slumpvisa omgivande wild-symboler

• Samla 5 gyllene masker för att aktivera funktionen slumpvisa omgivande wild-symboler.
  • Mätaren till vänster om hjulen visar hur många gyllene masker som har samlats.
  • När minst 5 gyllene masker har samlats blir 1 slumpvis position och alla symboler som omger den till wilds och mätaren för gyllene masker återställs.

Gratissnurrbonusen

• Gratissnurrbonusen löses ut när minst 3 spridda bonussymboler visas någonstans på hjulen.
  • När bonusen löses ut kan du välja ett av tre alternativ.
  • Alternativen beror på hur många bonussymboler som visades på hjulen när bonusen löstes ut.
3 Bonus-symboler 4 Bonus-symboler 5 Bonus-symboler
25 gratissnurrar 4 slumpvisa wild-symboler 30 gratissnurrar 4 slumpvisa wild-symboler 50 gratissnurrar 4 slumpvisa wild-symboler
10 gratissnurrar 2 slumpvisa wild-symboler 15 gratissnurrar 2 slumpvisa wild-symboler 25 gratissnurrar 2 slumpvisa wild-symboler
5 gratissnurrar 1 omgivande wild-symbol 10 gratissnurrar 1 omgivande wild-symbol 15 gratissnurrar 1 omgivande wild-symbol
  • Under Gratissnurrbonusen kan bonusen lösas ut på nytt när minst 3 spridda bonussymboler visas någonstans på hjulen.
  • I händelse att den löses ut på nytt kommer föregående gratissnurrar att slutföras innan spelaren uppmanas till NYA val.
  • Bonusen kan lösas ut flera gånger, upp till 20 spelarbeslut i händelse av att den löses ut på nytt. Gratissnurrar spelas med samma radinsats och samma antal insatsrader som spelet som löste ut snurrarna.

Alternativ

• Ljudknapp Slå av och på ljudet med denna knapp.

Regler

• Vid felanvändning, eller om fel uppstår, kommer alla betalningar och spel att annulleras.
  • Alla linjers vinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med utgångspunkt från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Radvinster multipliceras med radsatsningen på den vinnande raden.
  • Sammanfallande radvinster på olika vinstrader läggs till. Sammanfallande radvinster börjar med att hjulet längst till vänster betalas.
  • Masksymboler visas enbart i basspelet. Flera masksymboler kan samlas i samma snurr.
  • Om fler masksymboler samlas in än vad som får plats i mätaren sparas inte överskjutande masksymboler.
  • Flera mätare för masker kan fyllas i samma snurr och alla intjänade funktioner ges för den snurren.
  • Scatter Bonus-symbolen visas i basspelet och i Gratissnurrbonusen.
  • Max 5 symboler löser ut bonus vid en och samma transaktion. Vinster visas i vald valuta.
  • Alla tillämpliga skatter och avgifter i samband med vinster samt eventuella andra betalningar som tilldelas spelaren är spelarens eget ansvar.
  • Vinster kan inte överföras, ersättas eller lösas in mot någon annan ersättning.
  • Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner.
  • Se vinsttabell för mer information. En transaktion innehåller resultaten av Gratissnurrbonusen plus det resultat som utlöste bonusen.
  • Om vinsttaket nås i bonusspelet avslutas detta omedelbart, även om det finns frirundor kvar.

Ytterligare information

Förväntad återbetalning

• I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller serie av snurrar, enligt spelreglerna.
  • Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.
  • Oddsen varierar inte på grund av tidigare utfall, satsningens storlek, saldo, tidpunkt på dagen, dag i veckan, etc.
  • Till exempel, om toppvinsten vinns vid ett snurr är chanserna att vinna toppvinsten på nästa snurr exakt densamma.
  • På samma sätt ändrar inte tidigare förluster framtida odds.
  • Den förväntade utbetalningen speglar den teoretiska utbetalningen för ett stort antal snurr och spelare över en längre tidsperiod.
  • Resultaten för en enskild spelare vid en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga, förväntade medelvärde i alla riktningar.
  • Ju färre spel som spelats, desto större är normalvariationen för den den verkliga utbetalningen som kan upplevas.

RTP: 94.16%

Immateriell egendom

© 2017 IGT. Alla rättigheter förbehålls. Alla andra varumärken använda häri ägs av IGT eller dess dotterbolag, och får inte användas utan tillstånd, och är där så anges med ett ® registrerade hos U.S. Patent and Trademark Office.

Datum för senaste ändring: 2019-09-03