Loot'enKhamun and Dead Sea Scrolls

Spelets mål:

Loot'enKhamun är ett slotspel med med fem rullar, noll betalningslinjer och "All Ways"-funktion med 243 sätt att vinna i huvudspelet och med gratisspel. Symbolerna betalar från vänster till höger i efterföljande kombinationer (Ways) inklusive rulle 1. Det uspridda hieroglyfsymbolerna ger ingen vinst. Det finns fem olika utspridda hieroglyfsymboler; en per rulle. Loot’EnKhamun-gratisspelet aktiveras när en av de tre utspridda hieroglyfsymbolerna visas var som som helst på skärmen. Gratisspelfunktionen kan ej aktiveras flera gånger inom gratisspel. Loot’EnKhamun-logotypens jokersymbol ersätter alla andra symboler, förutom utspridda hieroglyfsymboler och visas på rullarna 1, 2, 3 och 4 endast i grundspelet.

Spelinformation:

• Loot'enKhamun and Dead Sea Scrolls är ett way-vinstspel med 243 sätt att vinna.
  • En SNURRNING startAR om du klickar på knappen SNURRA med den valda satsningen.
  • Ticker-meddelanden visas nedanför rullarna på spelskärmen.
  • Du kan ändra satsning genom att klicka på menyknappen  och ändra satsningsmätaren.
  • Utbetalningar visas i betalningstabellen..
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vinns i spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både spel med riktiga pengar och gratispengar, förutom att autosnurraalternativet inte är tillgängligt i spel med gratispengar.
  • Gratisspelläge är endast tillgängligt på bordsdatorn.

Så här spelar du:

• Snurra: Knappen SNURRA  finns längst ner på spelskärmen i porträttläge och till höger i landskapsläge.
  • Ställa in "SATSNINGAR": När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra satsningen genom att klicka på  och ändra satsningsmätaren enligt vad som visas nedan.

• MAXIMAL SATSNING: Klicka på MAXIMAL SATSNING  om du vill satsa den högsta möjliga insatsen. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • AUTOSNURRA: Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för "handsfree"-spel.
  • Klicka på knappen  för att använda funktionen "AUTOSNURRA". När autosnurrafönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill använda. Klicka på "OK" för att aktivera valt alternativ och starta spelet.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurrar det antal gånger som valts i reglagemenyn. Du kan välja högst 1 000 snurrningar och spela tills ditt saldo är högre än det totala beloppet du satsat.
  • Antal snurrningar för brittisk spelare med UKGC-användare: Spelet snurrar det antalet gånger som valts i reglagemenyn. Du kan välja högst 100 snurrningar och spela tills ditt saldo är högre än det totala beloppet du satsat.
  • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i siffertextrutan.
  • Spela tills temaspel aktiveras: Spelet fortsätter automatiskt tills temaspelet aktiveras.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
    • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
    • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
    • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurrning tillåten.

• När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
  • Om du vill avaktivera funktionen AUTOSNURRA klickar du på knappen SLUTA SNURRA . Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Klicka på menysymbolen  för att se alternativ som betalningstabell, satsningsinställningar, autosnurra, inställningsknapp, i-knapp och kassa.
  • Klicka på alternativet "Lobby"  för att återvända till lobbyn.
  • Klicka på alternativet "BETALNINGSTABELL"  för att se skärmen med betalningstabell.
  • Klicka på knappen  för att återvända till spelet.
  • Klicka på ikonen "Ljud" för att spela upp eller stänga av spelets musik.
  • Klicka på alternativet "Kassa"  för att gå till skärmen för insättning.
  • Klicka var som helst på skärmen för att lämna alternativen.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" för att spela med samma satsning igen. För att ändra din satsning, höjer du eller sänker du SATSNINGSVÄRDET.

Spelregler:

• Detta är en "all ways" enarmad bandit. Symboler ger vinst från vänster till höger i vilken kombination som helst, inklusive rulle 1, förutom utspridda hieroglyfsymboler som ger vinst var som helst.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Way-vinster multipliceras med den totala insatssumman.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstkombination delas ut.
  • Alla möjliga vinstkombinationer läggs till i ditt sammanlagda belopp.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, med start vid rullen längst till vänster, förutom jackpotten.
  • Loot'enKhamun loggan är en Wild-symbol och ersätter alla andra symboler, förutom den utspridda hieroglyfsymbolen. Den förekommer endast på 1, 2, 3 och 4 rullar.
  • Utspridda symboler leder inte till några utbetalningar.
  • 3 eller fler utspridda hieroglyfsymboler var som helst på rullarna aktiverar gratisspelfunktionen.
  • Utspridda hieroglyfsymboler visas ej under gratisspel.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 91,90 %.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Bonusregler:

• Temaspelet med gratisspel aktiveras när minst 3 av de 5 utspridda hieroglyfsymbolerna visas överallt i sikte.
  • När temaspelet aktiverats kan spelaren välja en rulle bland de tre tillgängliga rullarna.
  • Spelaren kommer att få 10 gratisspel och en särskild expanderande symbol.
  • All way-vinster under gratisspel multipliceras med den satsning som utlöste gratisspelen.
  • En särskild expanderande symbol (förutom skalbaggen) väljs slumpmässigt tillsammans med gratisspel.
  • Under gratisspel och efter utbetalning av alla vinnande betalningslinjer, kommer, om den speciella expanderande symbolen visas var som helst på rullarna, symboler på dessa rullar att ersättas av den speciella expanderande symbolen, förutsatt att det finns tillräckligt med speciella expanderande symboler för att vinna enligt betalningstabellen.
  • Särskilt expanderande symbol betalas på alla way-vinster.
  • Temaspelet med gratisspel kan inte startas igen under gratisspel.
  • När alla gratisspel förbrukats återställs normalt spel.
  • Gratisspelvinster läggs till way-vinster.

JACKPOTREGLER:

• Big One-jackpotten kan startas när som helst, antingen under en vanlig snurrning, autosnurrning eller efter speltemaspelet.
  • Huvudskärmen förändras sedan till jackpot-skärmen när spelaren vunnit jackpotspelet, där alla jackpots och deras värden listas.
  • Det finns 5 olika jackpotter och var och en har sin egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
  • Röd färg står för Blitz Cash Jackpot.
  • Blå färg står för Quick Cash Jackpot.
  • Rosa färg står för Super Cash Jackpot.
  • Violett färg står för Mega Cash Jackpot.
  • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas på höger sida. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar rullen och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Du kommer till huvudspelsidan genom att klicka på "OK" i popup-rutan.
  • Om flera jackpotter vinns samtidigt, visas knappen SNURRA i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan för att fortsätta spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpotter i räknaren på huvudspelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna jackpotten.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 91,90 %.

Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kommer att kunna se resultatet från spelloggar genom att logga in på webbplatsen.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Besök alternativet Kassa  och sätt in pengar.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.