Sugar Parade

Utbetalning av spelvinster

Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas på vinstraderna när hjulen har stannat.
Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vunnits för varje kombination.
Formeln för att beräkna konverteringen av mynt till krediter är: antal mynt gånger kreditmyntstorleken = belopp i krediter.
1.0.0.1 Radutbetalningar
Radvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen av rader multipliceras med insatsen per rad.
Följande villkor måste uppfyllas för att en kombination med vanliga symboler ska ge en vinnande kombination:
• Symbolerna måste visas bredvid varandra på en vinstrad.
• Vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger, och en vinstkombination måste börja från vänster och fortsätta på intilliggande positioner på vinstraden.
1.0.0.2 Vinster på Scattersymboler
Spridningsvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen med spridningssymboler multipliceras med det totala antalet satsade mynt.
Spridningsvinster läggs till i radvinster. Om du har en spridningsvinst och en vanlig vinst får du betalt för båda vinsterna, eftersom spridningssymbolen inte behöver visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst.
Följande villkor måste uppfyllas för att en kombination med spridningssymboler ska ge vinst:
• Två eller fler spridningssymboler på hjulen ger en vinnande kombination.
• Kan inte ersättas av jokersymbolen.
1.0.0.3 Utbetalningar för bonusspelet Free Spins
Du får tio free spins. Alla vanliga vinster tredubblas under bonusspelet Free Spins.
Alla insatser som spelas i Free Spins är desamma som de spel som aktiverade bonusspelet Free Spins.
Free spins kan inte omaktiveras i bonusspelet Free Spins.
1.0.0.4 Utbetalningar för bonusspelet Queen's Royal
Du kan vinna upp till 2 500 mynt.
Vinstsummorna som visas i bonusspelet Queen's Royal är redan multiplicerade med din radinsats. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas.

Spelregler

Line wins are calculated by multiplying the line combination payout by the bet staked per line.

For a combination of regular symbols to produce a winning line combination, the following criteria must be met:

• The symbols must be next to each other on a payline.
  • Payline winning combinations pay out from left-to-right, a winning payline combination must start with the leftmost payline position and continue on adjacent positions on the payline.

Scatter Symbol Payouts

Scatter wins are calculated by multiplying the scatter symbol combination payout by the total number of coins bet.

Scatter wins are added to line wins. If you have a scatter win and a line win, you are paid out for both wins, as the scatter symbol does not need to appear on a payline to win.

For a combination of scatter symbols to produce a winning scatter combination, the following criteria must be met:

• Completes a winning scatter combination when two or more appear on the reels.
  • Cannot be substituted by the wild symbol.

Free Spins Bonus Game Payouts

Se sektionerna nedan för information om spelreglerna.
1.0.0.1 Allmänna regler
1. Du kan satsa upp till fem mynt per vinstrad.
2. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla satsningar och vinster.

sugar_1

1. Sugar Parade-/jokersymbolen är en jokersymbol.
2. Ersätter inte spridningssymbolen.
3. Ersätter inte Queen's Royal Bonus-symbolen.
4. Utgör en egen vinnande kombination när flera symboler visas på en vinstrad.
5. Endast en vinstkombination betalas ut per vinstrad. Om det finns fler än en möjlig vinstkombination

Regler för Scattersymbolen

sugar_2

1. Två eller fler spridningssymboler på hjulen ger en vinnande kombination.
2. Kan inte ersättas av jokersymbolen.
3. Spridningsvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen med spridningssymboler multipliceras med det totala antalet satsade mynt.
4. Spridningsvinster läggs till i radvinster. Om du har en spridningsvinst och en vanlig vinst får du betalt för båda vinsterna, eftersom spridningssymbolen inte behöver visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst.
5. Tre eller fler spridningssymboler spridda på hjulen aktiverar bonusspelet Free Spins.

Regler för Scattersymbolen

sugar_3

1. Två eller fler spridningssymboler på hjulen ger en vinnande kombination.
2. Kan inte ersättas av jokersymbolen.
3. Spridningsvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen med spridningssymboler multipliceras med det totala antalet satsade mynt.
4. Spridningsvinster läggs till i radvinster. Om du har en spridningsvinst och en vanlig vinst får du betalt för båda vinsterna, eftersom spridningssymbolen inte behöver visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst.
5. Tre eller fler spridningssymboler spridda på hjulen aktiverar bonusspelet Free Spins.

Regler för bonusspelet Queen's Royal

sugar_2

1. Tre eller fler Queen's Royal-bonussymboler i rad på en aktiverad vinstrad aktiverar bonusspelet Queen's Royal.
2. Du kan vinna upp till 2 500 mynt.
3. Du väljer objekt för att avslöja slumpmässiga bonusvinstbelopp.
4. Antalet symboler som aktiverar bonusspelet anger antalet objekt du kan välja.
5. Vinstsummorna som visas i bonusspelet är redan multiplicerade med din radinsats. Det är bara bonusvinstbeloppet som visas

6. Du vinner summan av alla bonusvinstbelopp som avslöjats.
7. Bonusspelet Queen's Royal kan aktiveras under bonusspelet Free Spins.
8. Vinster i bonusspelet Queen's Royal läggs till i vanliga vinster.
9. Vinsterna inkasseras automatiskt när bonusspelet Queen's Royal är slut.

Betting and Payout Rules

1. Vinst betalas endast ut för den högsta kombinationen på varje vinstrad, utom för spridningsvinster.
2. Spridningssymboler kan visas var som helst på hjulen.
3. Spridnings- och bonusvinster läggs till i vinster på vinstrader.
4. Vanliga vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger, så en symbol måste visas på första spelautomathjulet. Symbolkombinationer som börjar på andra, tredje, fjärde och femte hjulet ger inte vinst. Symbolerna måste visas bredvid varandra på en vinstrad.
5. Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.
6. Alla vinsttabeller visar antalet mynt som vinns för varje kombination. Det totala antalet mynt som utbetalas beror på det antal mynt du satsar per vinstrad.
7. Spridningsvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen med spridningssymboler multipliceras med det totala antalet satsade mynt.
8. Antalet vunna krediter beror på det totala antalet vunna mynt multiplicerat med det valda myntvärdet.
9. Formeln för att beräkna konverteringen av mynt till krediter är: antal mynt gånger kreditmyntstorleken = belopp i krediter.
10. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla satsningar och vinster.

Spela spelet

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar vinstkombinationer på vinstraden. Vinsten beror på vinstkombinationen.

Spela:

1. Ditt saldo visas i krediter och visas i konsolfältet.
2. Välja insatsbelopp:

På datorn
  • Klicka på Insats.
  •  Flytta reglaget för myntstorlek till höger för att öka eller till vänster för att minska myntstorleken du vill satsa.
  • Flytta reglaget för mynt till höger för att öka eller till vänster för att minska antalet mynt du vill satsa per rad.
  • Klicka på Max. insats för att välja högsta tillåtnaed. This converts the coin size and number of coins bet to the maximum bet permitted.

Mobile
  • Öppna Alternativ genom att trycka på (>)-knappen. • I Insatsinställningar sveper du myntstorlekar till vänster eller höger beroende på vilken storlek du vill satsa. • I Insatsinställningar sveper du myntvärden till vänster eller höger beroende på vilket antal mynt du vill satsa. • Tryck på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats. Valet omvandlar myntstorleken och antalet mynt till högsta tillåtna insats.

3. Klicka eller tryck på Snurra för att börja snurra hjulen.
4. Om du har en vinnande kombination på vinstraden när hjulen stannar visas den på hjulen. Du vinner beloppet som visas i vinstrutan.
5. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Autospel

Med Autospel kan du spela ett bestämt antal gånger i rad utan att röra spelet.
1.0.0.1 Om Autospel
• Vissa spel saknar Autospel och de funktioner som hör därtill.
• Du måste ställa in din insats innan du börjar en Autospel-session, för Autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
• Du kan stoppa Autospel när som helst.
• Om någon funktion aktiveras stoppas Autospel.

Vinsthistorik och statistik

Du kan visa vinsthistoriken och statistik i spelet.
1.0.0.1 Visa spelstatistik
Statistiken gäller bara för den aktuella spelsessionen. När du avslutar ett spel nollställs statistiken.

På datorn

1. Klicka på Vinst.

2. Klicka på knappen Statistik.

3. Visa den aktuella spelstatistiken.

Statistik
• Spelresultat
Visar antalet spel under den aktuella spelsessionen, hur länge spelsessionen varat och det genomsnittliga antalet spel per timme.
• Högsta vinster
Visar de tre högsta vinstbeloppen under den aktuella spelsessionen.