Nitro Circus

• Välkommen till Nitro Circus videoslot med Nitro Free Spins, Nitro Blast minispel och Nitro Jump bonusspel.

OM SPELET

• Nitro Circus har 5 hjul, 4 rader och 25 vinstrader.
  • Spelet har 7 vanliga symboler som ger vinst om 3 eller fler finns i rad på en vinstrad med början längst till vänster.
  • Det finns också en wild-symbol som ersätter alla vanliga symboler och en Nitrobomb-symbol som betalar utan att landa på någon särskild vinstlinje.
  • Sist men inte minst finns bokstäverna N I T R O som tar spelare till bonusspelet Nitro Jump när alla 5 bokstäverna finns bland hjulen.

Nitro Blast minispel

• Landa exakt 2 bombsymboler i basspelet för att aktivera Nitro Blast minispel. I det här minispelet belönas spelare med 1 av 5 priser nedan.
    • Free Spin läge – med 10-30 Free Spins
    • Lägg till 1 fordon till samlingen – lägg till en fåtölj, gunghäst, minibil eller ett badkar
    • Nitro Wild – när spelare återvänder till huvudspelet exploderar Nitro bombsymbolerna och omvandlar 3-9 slotpositioner som nås av tryckvågen, till wilds
    • Free Spin multiplikator – öka den totala Free Spin multiplikatorn med 1 (endast tillgängligt i Free Spins)
    • Extra Free Spins – +1,+2,+3 Free Spins (endast tillgängligt i Free Spins)

Nitro Free Spins

• Landa 3+ Nitro bombsymboler i basspelet för att aktivera Nitro Free Spins. Nitro Free Spins börjar med en 2x multiplikator som kan ökas på i Nitro Blast minispel. Multiplikatorn tilldelas i slutet av Free Spin-sessionen.
    • 5 bombsymboler ger: 30 Free Spins
    • 4 bombsymboler ger: 20 Free Spins
    • 3 bombsymboler ger: 10 Free Spins
  • Free spins spelas med samma insats och vinstlinjer som det spin som aktiverade dem. Free Spins kan lösas ut på nytt.

Fordonssamling

• Samla 5 likadana fordon för att utlösa Nitro Jump bonusspel med det samlade fordonet. Fordon förekommer i Nitro minspel och i Nitro uppvärmningshopp.
  • Alla nya spelare belönas med 1 gunghäst för att komma igång med sin samling. Varje fordon har sina egna kännetecken och fördelar enligt nedan.
  • Bättre tricks ger fler mynt från domarna vid de 3 första hoppen.
  • Större fordon samlar ihop fler föremål från luften.
  • Större boost ger en högre multiplikator vid finalhoppet.

Badkar

• Tricks: 3/5
  • Storlek: 2/5
  • Boost: 5/5

Fåtölj

• Tricks: 2/5
  • Storlek: 5/5
  • Boost: 3/5

Minibil

• Tricks: 2/5
  • Storlek: 3/5
  • Boost: 5/5

Gunghäst

• Tricks: 5/5
  • Storlek: 4/5
  • Boost: 1/5

Nitro Jump bonusspel

Nitro Jump bonusspel aktiveras genom att samla 5 fordon enligt ovan eller genom att landa alla bokstäverna N I T R O i en spin. Om denna funktion utlöses genom att samla NITRO kan spelaren välja bland fordonen nedan.

FMX

• Tricks: 1/5
  • Storlek: 2/5
  • Boost: 3/5

BMX

• Tricks: 2/5
  • Storlek: 2/5
  • Boost: 2/5

Sparkcykel

• Tricks: 4/5
  • Storlek: 1/5
  • Boost: 1/5

Bonusspelet Nitro Jump innefattar 3 uppvärmningshopp och 1 finalhopp. De 3 uppvärmningshoppen poängsätts av domare och kan ge 5-300 mynt var beroende på vilka trick som görs. Spelare kan också hämta 0-6 av följande funktioner under de 3 uppvärmningshoppen.

• 25 myntvinst
  • En fartboost till finalhoppet
  • Multiplikator till finalhoppet
  • Fordon

Efter att ha avslutat de 3 uppvärmningshoppen är det dags för det sista Nitro Boost-hoppet. Under ansatsen kan spelare lägga till en manuell fartboost som kommer att resultera i en bättre multiplikator vid landningen. Men att lägga till en manuell boost innebär också en risk att åkaren kraschar och förlorar multiplikatorn vid landning (multiplikatorer som samlats ihop under uppvärmningshoppen påverkas inte). Vid händelse av en krasch tilldelas spelare fortfarande ett kraschpris på 25-100 mynt utöver de mynt som samlats ihop under hela rundan.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt myntvärde.
  • Tryck på knappen Spin för att börja spela.

HUR DU RÄKNAR VINSTER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinst, räkna antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på vinstraden, från vänster till höger.
  • Om tre eller fler likadana symboler landar bredvid varandra hittar du värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovannämnda inkluderar inte symboler som ger dig vinst utan att landa på någon särskild vinstlinje.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen ut.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

SPELVAL

Klicka på Alternativ för att öppna eller stänga menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antalet mynt med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen är ett (1) mynt per vinstrad. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare.
  • Spin-knapp – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stopp-knappen, slutar hjulen att snurra direkt.
  • {autoplay}

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalning. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningsprocenten är 97%.

SLUMPGENERATOR

Hjulen snurrar med rättvis och lika möjlighet för varje stopp-position enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts kan du spela om rundan efter att ha startat om spelet. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till ditt saldo.
  • I de fall då omspelsfunktionen inte är tillräcklig kontakta din spelwebbsidas kundservice.
  • Vid fel på spelets programvara/hårdvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och alla påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 15/11/2018. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst

Datum för senaste ändring: 2019-03-25