Gold Collector Diamond Edition

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

• lSpelet innehåller 50 vinstrader. l Antalet vinstrader som spelas är fast.
  • lEn vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen. l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vinstradskostnaden 10.

Vinstregler

• lVinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • lDen totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.
  • lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
  • l"Vinn över"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta

möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

l Wild-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4. l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-, diamant- och myntsymboler. l Den här symbolen ger inte vinst.

Scatter-symboler

• lScatter-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.
  • lDen här symbolen ger inte vinst. l Scatter-symbolen dyker inte upp under free spins.

Priser i free spins och Link&Win™-funktionen

• lVarje hjul har en jackpott ovanför. l Hjul 1 ger Mini Jackpot, en jackpott värd 10x den totala insatsen. l Hjul 2 ger Minor Jackpot, en jackpott värd 20x den totala insatsen. l Hjul 3 ger Maxi Jackpot, en jackpott värd 50x den totala insatsen. l Hjul 4 ger Major Jackpot, en jackpott värd 100x den totala insatsen. l Hjul 5 ger Grand Jackpot, en jackpott värd 1 000x den totala insatsen. l Diamond Jackpot ger 5 000x insatsen.
  • lVarje myntsymbol får ett slumpmässigt multiplikatorvärde. l Följande multiplikatorvärden tilldelas: 1x, 2x, 3x, 4x och 5x. l Varje diamantsymbol får ett slumpmässigt multiplikatorvärde. l Följande multiplikatorvärden tilldelas: 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x och 20x.
  • lEndast 1 diamantsymbol kan dyka upp per hjul. l Multiplikatorvärdena multipliceras med den totala insatsen.

Funktionen Link&Win™

• lFunktionen kan endast aktiveras i basspelet. l Funktionen ger kontantpriser. l 3 eller fler mynt- eller diamantsymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 3 gratis omsnurr delas ut för varje hjul. l Varje hjul har en egen spelräknare. l Bara mynt- och diamantsymboler samt tomma hjulsymbolplatser dyker upp på hjulen.
  • lAktiverande symboler hålls på plats medan andra symbolpositioner snurras om. l Om fler mynt- eller diamantsymboler dyker upp hålls de på plats. l När myntsymbolen dyker upp på hjulen återställs hjulets spelräknare till 3.
  • lOm diamantsymboler dyker upp på hjulen återställs alla spelräknare till 3.
  • lFunktionen tar slut när det inte finns några omsnurr kvar på hjulen, eller när alla hjul är fyllda med mynt- eller diamantsymboler. l Alla mynt- och diamantpriser delas ut i slutet av funktionen.
  • lHjulets jackpott delas ut utöver alla andra priser när alla positioner på hjulet är fyllda med mynt- eller diamantsymboler. l Diamantsymboler på varje hjul ger Diamond Jackpot.

Free spins

• l3 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 10 free spins delas ut. l Free spins spelas automatiskt. l 1 diamantsymbol ger 1 extra free spin. l I början av funktionen har varje position en sten som bakgrund.
  • lNär en dynamitsymbol hamnar på en sten exploderar den och avslöjar en

diamantsymbol eller ett kontantpris.

• lNär en dynamitsymbol hamnar på en plats där en sten redan har exploderat kan den

avslöja en detonatorsymbol.

• lNär detonatorsymbolen dyker upp spränger den 2–5 stenar till och avslöjar diamantsymboler eller kontantpriser.
  • lNär alla positioner på ett hjul har exploderat delas hjulets jackpott ut. l Diamantjackpotten delas ut när 5 diamantsymboler har samlats in under funktionen.
  • lVinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Översättning av speltermer

• lMINI, Mini Jackpot – Minijackpott.
  • lMINOR, Minor Jackpot – Liten jackpott. l MAXI, Maxi Jackpot - Maxijackpott. l MAJOR, Major jackpot – Stor jackpott. l GRAND, Grand Jackpot - Jättejackpott. l DIAMOND, Diamond Jackpot - Diamantjackpott.

Insatsinställningar

l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet. l Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel. l Att trycka på knappen Spela under pågående autospel avslutar autospelet. l Saldo: Visar nuvarande saldon.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
  • lInsats: Visar den nuvarande totala insatsen. l Vinst: Visar den senaste vinsten.

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Ytterligare information

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94.25%.

Datum för senaste ändring: 2022-04-12