Dragon Spark

Spelautomat med 5 hjul och 3 125 vinstsätt

• Målet med Dragon Spark™ är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Tryck på FORTSÄTT på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också bocka för VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Det här spelet spelas med 3 125 vinstsätt.
  • Totalinsatsen per spelrunda är myntinsatsen × 20 (fast multiplikatorvärde).
  • Tryck på - eller + till vänster och höger om TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Tryck på TURBOLÄGE för att aktivera turboläget, vilket gör att hjulen snurrar snabbare. Tryck på TURBO PÅ-knappen för att avsluta turboläget.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till STOPP.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, för muspekaren över AUTOSPEL-knappen och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel-funktionen aktiveras eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på INFO.
  • Navigera i vinsttabellen genom att svepa på skärmen.
  • Symbolvinster finns listade i fönstren SYMBOLUTDELNING.
  • Vägvinst = myntinsats × motsvarande multiplikator enligt vinsttabellen. Myntinsatsvärdet är totalinsatsen delat med 20.
  • För varje vinnande snurr presenteras vinstsätten tillsammans med de sammanlagda vinstbeloppen. Vid stora vinster öppnas ett popup-fönster som presenterar den totala avkastningen från snurren.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wild Symbol:

• Spelets WILD-symbol är draksymbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symboler ersätter alla andra symboler, förutom BONUS- och BOMB-symbolerna, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • WILD-symbolen dyker upp på hjul 2, 3, 4 eller 5 och aktiverar hjulfunktionen Wild Fire när den landar på spelplanen.

Bonussymbol:

• Spelets BONUS-symbol är den som föreställer drakägget.
  • För varje snurr dyker 3 ägg upp ovanför hjul 1, 3 och 5.
  • Om symbolpositionerna på hjul 1, 3 och/eller 5 kollapsar faller ägget ovanför ett kollapsande hjul ner, och nästa symbol som landar på dessa hjul kommer att vara en BONUS-symbol.
  • Endast 1 BONUS-symbol kan landa på varje hjul.
  • Om en BONUS-symbol når raden längst ner med hjälp av de kollapsande hjulen, sparas den i insamlingsområdet nedanför respektive hjul tills hjulen slutar kollapsa.
  • När alla 3 insamlingsområden är fyllda med BONUS-symboler samtidigt aktiveras gratisspel-funktionen.
  • Om hjulen slutar kollapsa och alla 3 insamlingsområden inte är fyllda återställs äggen och dyker upp på nytt ovanför hjul 1, 3 och 5.

Bombsymbolen:

• Spelets BOMB-symbol är grön.
  • När en BOMB-symbol landar på hjulen aktiveras funktionen Fire Blast efter att hjulen slutar kollapsa.

Kollapsande hjul:

• En vinst aktiverar funktionen Kollapsande hjul.
  • Vinnande symboler försvinner efter att de gett utdelning, sedan faller icke-vinnande symboler ner ovanifrån och nya symboler tar deras plats.
  • Varje kollaps får vinstmultiplikatorn att öka med +1.
  • Hjulen fortsätter att kollapsa tills inga nya vinstkombinationer bildas.
  • Hjulen kan kollapsa upp till 50 gånger under en och samma snurr.

Vinstmultiplikator:

• Alla utbetalningar multipliceras med vinstmultiplikatorn.
  • Vinstmultiplikatorn startar på ×1.
  • För varje gång funktionen Kollapsande hjul aktiveras ökar vinstmultiplikatorn med 1.
  • Vinstmultiplikatorn återställs till ×1 när inga nya vinster bildas i huvudspelet.
  • Vinstmultiplikatorn har ett tak på ×50.

Fire Blast-funktionen

• När en BOMB-symbol landar på hjulen aktiveras funktionen Fire Blast efter att hjulen slutar kollapsa.
  • Under Fire Blast-funktionen exploderar BOMB-symbolen och avlägsnar alla angränsande symboler förutom eventuella BONUS- och WILD-symboler.
  • Vid aktivering ökar Fire Blast-funktionen vinstmultiplikatorn med +1.
  • Symboler som försvinner på grund av Fire Blast-funktionen ger inte betalt.

Wild Fire-funktionen

• När minst 1 WILD-symbol landar på hjulen framträder en eldram runt raden som WILD-symbolerna landade på.
  • När hjulen slutar kollapsa och en eller flera BOMB-symboler har exploderat, aktiveras funktionen Wild Fire.
  • Om minst 1 WILD-symbol landar på hjulen får raderna mellan WILD-symbolen högst upp och längst ner en eldram.
  • Alla symboler inom eldramen försvinner vilket får hjulen att kollapsa.
  • Om en staplad drakdrottning-symbol delvis landar inom eldramen faller symbolen isär och blir till enskilda symboler, och endast de inom eldramen försvinner.
  • Vid aktivering ökar Wild Fire-funktionen vinstmultiplikatorn med +1.
  • Symboler som försvinner på grund av Wild Fire-funktionen ger inte betalt.

Gratisspel-funktionen

• När 3 BONUS-symboler når spelplanens nedre kant i huvudspelet aktiveras 10 gratisspel.
  • Under gratisspel-funktionen expanderar spelplanen till 7x5 hjul och 16 807 vinstsätt.
  • Gratisspel-funktionen startar med en vinstmultiplikator på ×1. Den ökar sedan med +1 varje gång hjulen kollapsar.
  • Vinstmultiplikatorn kan endast öka under gratisspel; icke-vinnande snurr återställer inte vinstmultiplikatorn.
  • Om en BONUS-symbol kollapsar till raden längst ner på hjul 1, 3 och 5 under gratisspel, vinner du 3 gratisspel till.
  • Gratisspel kan aktiveras i oändlighet.

Alla vinstsätt

• I huvudspelet finns 3 125 vinstsätt och i gratisspel-funktionen är samma siffra 16 807.
  • Alla symbolkombinationer på angränsande hjul från vänster till höger, med början från hjulet längst till vänster, ger utdelning oavsett symbolens position på spelplanen.
  • Minst 3 symboler på hjul i rad aktiverar en vinst. Drakdrottning-symboler är ett undantag till denna regel: Minst 2 drakdrottning-symboler på hjul i rad från vänster till höger aktiverar en vinst.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) är 96.31%.

Angående frånkopplingar:

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-01-25