Rich Roll: Lust For Gold

Spelautomat med 5 hjul, 30 vinstlinjer

Målet med spelautomaten Rich Roll: Lust For Gold!™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 30.
  • Totalinsatsen motsvarar 10x myntvärdet.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • För att öppna insatsinställningarna trycker du påmynt-knappen.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats och tryck på knappen igen under en snurr för att stoppa hjulen.
  • Vid ett vinnande snurr visar fältet TOTAL VINST de sammanlagda vinsterna från linjer och funktioner.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.
  • Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att hålla nere snurra-knappen, välj antalet snurr som ska spelas automatiskt och tryck sedan på ▶︎.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på ◼︎.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjul i enlighet med vinsttabellen.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster. Radvinster multipliceras med ditt myntvärde.
  • På en given Vinstrader, ger endast den högsta vinnande kombinationen utdelning medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen är Piraten.
  • Wild-symbolen kan ersätta alla andra symboler, förutom Skepp- och Tärning*-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Skeppsymbol och Tärningsymbol:

• Skepp-symbolen kan endast dyka upp på hjul 1.
  • Tärning-symbolen kan endast dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5.
  • När ett Skepp och minst 1 Tärning-symbol stannar aktiveras Rich Roll-Funktionen.

Rich Roll-Funktionen

• Om man stannar en Rich Roll-symbol på hjul 1 samtidigt som en SKEPP-symbol någonstans på hjulen under samma snurr, aktiveras TÄRNING.
  • För varje Tärning-symbol som stannar ges ett tärningskast. Antalet tärningar visas i Tärning-Mätaren.
  • I funktionens inledning börjar Skeppet åka uppför Flod-Stigen.
  • När man trycker på snurra-knappen kastas Tärningen och avslöjar en siffra på mellan 1–6.
  • Skeppet åker upp för Flod-Stigen det antalet prispositioner.
  • Därefter betalas priset på skeppets slutposition ut.
  • Möjliga vinster är:
    • En Multiplikator (till exempel x10) ger den summa som visas gånger totalinsatsen.
    • En Skatt-Kista ger Skatt-Kistans underfunktion.
    • En Klocka ger Gratis-Spel-underfunktionen.
    • Vulkanen ger Vulkanens underfunktion.
  • Om skeppet stannar på en prisposition med en liten Tärnings-ikon ges 1 extra tärningskast.
  • När ett pris har betalas ut och det fortfarande finns tärningskast i Tärning-Mätaren sker ett tärningskast till och skeppet fortsätter åka uppför Flod-Stigen.
  • Om skeppet når Vulkanen högst upp på Flod-Stigen vinner man Vulkanens underfunktion en gång för varje tärningskast man har kvar.
  • Funktionen avslutas när alla tärningskast är slut.

Skatt-Kistans Underfunktion

• När Skeppet stannar på en Skatt-Kista aktiveras Skatt-Kistans underfunktion.
  • Kistan öppnas och avslöjar 5 priskort som pryds av följande multiplikatorer: x5, x10, x15, x20, x25 och x30.
  • Man får välja ett 1 av de 5 korten. Kortet vänds upp och avslöjar multiplikatorn.
  • Spelaren får den multiplikatorn gånger totalinsatsen.

Underfunktion Gratis-Spel

• När Skeppet stannar på en klocka aktiveras underfunktionen Gratis-Spel.
  • Siffran på klockan visar hur många Gratis-Spel som ges. Det kan vara 6, 8 eller 10.
  • Under Gratis-Spel expanderar alla Wild-symboler som stannar för att fylla hela hjulet.
  • Skepp- och Tärning-symboler kan dyka upp under Gratis-Spel.
  • Om ett Skepp stannar på hjul 1 och minst en Tärning-symbol stannar någonstans på hjulen under samma Gratis-Spel-snurr ges ett extra tärningskast för varje Tärning-symbol.
  • Gratis-Spel spelas med samma insats som placerades under den snurr som aktiverade Rich Roll-Funktionen.

Vulkanens Underfunktion

• När skeppet stannar på Vulkanen vid slutet av Flod-Stigen aktiveras Vulkanens underfunktion.
  • Då trycker man på snurra-knappen vilket gör att vulkanen för ett utbrott. Det ger ett slumpmässigt multiplikatorpris.
  • Möjliga priser är: 25x, 30x, 50x, 75x, 100x, 200x, 500x och 1000x.
  • Spelaren får den multiplikatorn gånger totalinsatsen.
  • Om det finns tärningskast kvar spelas Vulkanens underfunktion på nytt, fram till att Tärning-Mätaren når ”0”.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
  • Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.90%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-09-07