Wild Joker Stacks

Välkommen till videospelautomaten Wild Joker Stacks med free spins.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.

• Spin-knappen – Lägger en insats med det värde som visas över knappen och snurrar sedan hjulen.

• Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel (om tillgängligt) och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.

• Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.

• Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.

• Info-knappen – Visar informationssidor.

• Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.

• Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.

• Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.

• Stoppknapp under ett spin (om tillgängligt) – Stoppar hjulet under ett spin.

• Stoppknapp under autospel (om tillgängligt) – Stoppar autospel.

• Autospelsräknare (om tillgängligt) – Visar spelarens återstående autospel. Antalet autospel som återstår visas över räknaren.

• Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.

• Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik.

• Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.

• Knapp för EXTRA JOKERINSATS - Knapp för ante-insats för att välja WILDJOKER-multiplikator.

• Knapp för RADKRAFT - Knapp för ante-insats för att välja antal rader på spelplanen.

REGLER

WILD

• JOKERS är Wild och ersätter alla symboler förutom scatter-BONUS

• vinster med wilds multipliceras med den visade multiplikatorn

SCATTER

• SCATTER-BONUS betalar överallt

• 3 eller fler SCATTER BONUS aktiverar freespin med dubbel multiplikator

Wild Joker-insats

• Välj en Wild-joker för att få en större WILD-multiplikator

• Tillgängliga Wild-multiplikatorer är 2, 3 eller 4

Row Power

• Välj Row Power för fler rader

• Antal tillgängliga rader är 3, 4 eller 5

Free spins-funktion

• Välj Row Power för fler rader

• 3 eller flera scatter-BONUS ger 9 freespins

• Freespins kan också vinnas slumpmässigt efter ett köpt spel när 3 scatters inte dyker upp

• Under freespins är WILDS staplade och WILD-multiplikatorerna fördubblas

• Free spins spelas med samma vinstsätt och insats som aktiverande spin.

• Freespins-funktionen kan återaktiveras under freespins

SPELREGLER

• Spela 99-259 sammanlänkade vinstsätt

• Utbetalningar sker enligt vinstplanen.

• Scattervinster adderas till vinstsätten.

• Högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

• Sammanfallande vinster läggs samman.

• En eller flera wilds i vinsten multiplicerar priset med WILD-multiplikatorn

• Varje symbol kan endast användas en gång per vinnande kombination.

• Alla symboler betalar från vänster till höger förutom scatter-bonus som betalar överallt

• Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.6% - 97.3%

• Den maximala återbetalningen till spelaren (RTP) uppnås när spelaren spelar spelet med 5 rader och med en wildmultiplikator på 4x

YTTERLIGARE INFORMATION

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

• If your game is interrutped during play, you may replay the game round after restarting the game within 1 hour after interruption. After that time, any winnings from the interrupted game will be added to your account. If you choose to skip the replay, your win will be added to your balance immediately.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-08-09