Rage to Riches

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Rage to Riches är ett 5-hjuls videoslot med fallande symboler och 20 fasta vinstlinjer. Du kan satsa upp till 5 mynt/linje, antalet linjer kan inte ändras.
  • Rage to Riches inkluderar en jokersymbol (Rage to Riches-logon) och en spridd gratisspinnsymbol (tjejen). Jokersymbolen ersätter för alla andra hjulsymboler (förutom tjejen) och kan användas till att skapa vinstkombinationer. Jokersymbolen förekommer endast på hjul 2, 3 och 4.
  • En spridd vinst med Tio, Knekt, Dam, Kung och Ess i följd från vänster till höger samlar en bonusstjärna. Genom att samla 5 bonusstjärnor startar bonusspelet. Välj ett monster och byggnader för monstret att förstöra. Varje förstörd byggnad ger vinst. Bonusspelet är slut om monstret besegras eller om alla byggnader förstörs.
  • Tre tjejer på hjulen startar gratisspinn. En sekvens av gratisspinn spelas under vilka ett monster kommer fram och aktiverar ett nytt spinn så fort man inte vunnit på 3 rundor i rad. Ytterligare gratisspinn kan vinnas men bonusstjärnor kan inte samlas sekvensen. Den spridda gratisspinnsymbolen förekommer bara på hjul 1, 2 och 3.
  • Du kan försöka flerdubbla alla vinster i ett Gamble-spel. Om du, efter vinsten, klickar på Gamble knappen startas Gamble-spelet. Spelet går ut på att gissa färg eller svit på de gömda korten. Välj färg eller svit genom att klicka på motsvarande knapp. Om du gissar rätt på färg är vinsten 2x din insats. Om du gissar rätt svit är vinsten 4x din insats. Utbetalning på den vinnande handen kan fördubblas / fyrdubblas upp till 5 gånger och upp till en gräns på 2500 mynt.
  • Samlandet till bonusspelet indikeras av stjärnor. För att samla en stjärna behöver du en ordnad spridd vinst med Tio någonstans på hjul 1, Knekt någonstans på hjul 2, Dam någonstans på hjul 3, Kung någonstans på hjul 4 och Ess någonstans på hjul 5. Du kan endast få en bonusstjärna per runda. Den totala insatsen är kopplad till ditt uppsättning med samlade bonusstjärnor. Om du ändrar din insats samlar du mot en annan uppsättning av stjärnor. Din samling lagras och kan återupptas genom att ändra tillbaka insatsen. Uppsättningarna lagras dessutom mellan spelsessionerna, så du kan återuppta ditt samlande precis när du vill.
  • RTP är 97.12%.
  • Du kan ändra antalet mynt du vill satsa per linje och myntvärdet som du vill spela med i inställningsdialogen. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas. Vinstkombinationer tas bort och nya symboler faller ner för att fylla luckorna.

Tillgängliga val

• Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats- Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.