Golden Fields

Om det här spelet

Välkommen till Golden Fields.

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader. Det här spelet har 30 lines.
Det har Free Spins och Super Free Spins med progressiva multipliers, Bonus Game, Wild Plants och Bonus Tokens.

Allmänt

Radvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul enligt VINSTTABELLEN. Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.
Flera vinster kan delas ut per spel.

Det går inte att aktivera Bonus Game under Free Spins eller Super Free Spins. Bonus Game och Free Spins kan inte aktiveras samtidigt.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-, Super Free Spins- och Water-symboler. Ersättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN. Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Water-symbolsamling

Water-symboler dyker upp i basspelet. Varje hjul har en Plant-hållare ovanför sig.
Varje Water-symbol som dyker upp läggs till för respektive Plant-hållare. Samla 3 Water-symboler för att aktivera funktionen Wild Plants på det hjulet. Water-symboler dyker inte upp på aktiva Wild Plants-hjul.
Plant-hållare, Wild Plants och återstående hjul kvarstår för varje insatsnivå.

Wild Plants

Aktivera Wild Plants i basspelet, Free Spins och Super Free Spins.

Wild Plants lägger till expanderande klibbiga Wilds på hjulet när det är aktivt.

När Wild Plants aktiveras i basspelet dyker en Wild Plant-symbol upp under nästa spel längst upp på det aktiverande hjulet. Under varje efterföljande spel expanderar Wild Plant-symbolen ner 1 position på hjulet.
När Wild Plant-symbolen har expanderat längst ned avslutas funktionen och Wild Plant tas bort för nästa spel. Free Spins-symboler syns genom Wild Plants.
Aktivera Free Spins, Super Free Spins och Bonus Game under Wild Plants.

Bonus Game-aktivering

Samla 1 eller fler Bonus Tokens utspridda på skärmen för en slumpmässig chans att aktivera Bonus Game-funktionen. Bonus Tokens kan bara dyka upp på medelhöga symboler på alla hjul i basspelet.
Bara de Bonus Tokens som samlats in under nuvarande spel bidrar till chansen att Bonus Game aktiveras.

Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelningen av Bonus Game.

Om Free Spins eller Super Free Spins aktiveras samtidigt som Bonus Tokens samlas in blir det bara Free Spins- eller Super Free Spins-funktionen som spelas.

Bonus Game

Det finns 4 sorters symboler: Mini, Minor, Major och Mega. Tryck på ett valbart föremål för att avslöja en symbol.
Om du får 3 av samma symbol får du motsvarande pris i VINSTTABELLEN. Bonus Game-funktionen avslutas när ett pris har delats ut.

Free Spins

Free Spins-symboler dyker upp var som helst på hjulen 2, 3 och 4 i basspelet. Få 3 Free Spins-symboler för att aktivera ett obestämt antal Free Spins.
Free Spins börjar med en multiplier på x1. Efter varje spel stiger multiplier med 1.
Varje enskild vinst i Free Spins multipliceras med nuvarande multiplier.

I början av Free Spins är Wild Plants aktiva på hjul 3, med början på det översta hjulet. Få en vanlig Wild på hjulen för att aktivera Wild Plants.
Wild Plants börjar på samma hjulposition som den aktiverande Wild-symbolen.

Vanliga Wilds dyker inte upp på aktiva Wild Plants-hjul.

Funktionen slutar när det inte finns några Wild Plants kvar på hjulen.

Alla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Super Free Spins-samling

Få 2 Free Spins-symboler i basspelet för att lägga till 1 poäng i Super Free Spins-uppgraderingsmätaren. Att få fler än 2 Free Spins-symboler ger inga poäng till Super Free Spins-uppgraderingsmätaren.
Samla 20 poäng för att uppgradera Free Spins till Super Free Spins.

Nästa gång 3 Free Spins-symboler stannar aktiveras Super Free Spins i stället för Free Spins. Super Free Spins-uppgraderingsmätaren kan inte samla in fler än 20 poäng.
Super Free Spins-uppgraderingsmätaren behålls för varje insatsnivå.

Super Free Spins

Super Free Spins börjar med en multiplier på x5. Efter varje spel stiger multiplier med 1.
I början av Super Free Spins är Wild Plants aktiva på hjul 2 och 4, med början på det översta hjulet. När funktionen avslutas återställs Super Free Spins-uppgraderingsmätaren till 0.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska GOLDEN FIELDS - GYLLENE FÄLT
FREE SPINS - FREE SPINS

SUPER FREE SPINS – SUPER-FREE SPINS

MULTIPLIER / MULTIPLIERS - MULTIPLIKATOR / MULTIPLIKATORER MULTI - MULTI
30 LINES - 30 RADER

WILD / WILDS - WILD / WILD-SYMBOLER

WATER - VATTEN PLANT - VÄXT
WILD PLANT / WILD PLANTS - VILD VÄXT / VILDA VÄXTER

BONUS – BONUS

BONUS TOKEN / BONUS TOKENS - BONUSPOLLETT / BONUSPOLLETTER BONUS GAME - BONUSSPEL
BIG WIN - STORVINST

MEGA WIN - MEGAVINST EPIC WIN - EPISK VINST
JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

MEGA - MEGA MAJOR - JÄTTE MINOR - LITEN MINI - MINI

Spelkontroller

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Tryck på hjulen eller knappen Spela under ett spel för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela. Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo. Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.
Totalt och vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. Knappen Ljud: Slå på eller stäng av ljudet.
Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen. Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.

Knappen Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras. Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet. Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet. Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.
Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
RTP: 94,15 %.

Datum för senaste ändring: 2023-05-02