Pyramid LinX

Spelautomat med 5 hjul, 20 vinstlinjer

Målet med spelautomaten Pyramid LinX™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 20.
  • Totalinsatsen motsvarar 10x myntvärdet.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats och tryck på knappen igen under en snurr för att stoppa hjulen.
  • Vid ett vinnande snurr visar fältet TOTAL VINST de sammanlagda rad- och scattervinsterna.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.
  • Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att trycka AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjul i enlighet med vinsttabellen.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster. Radvinster multipliceras med ditt myntvärde.
  • På en given Vinstrader, ger endast den högsta vinnande kombinationen utdelning medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

X-symbolen:

• X-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom Guld X-symbolen, Cirkel-symbolen, Pyramid-symbolen och Wildpyramid-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • X-symbolen dyker endast upp i huvudspelet och i X-gratisspel.
  • X-symbolen kan endast dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5.

Guld X-symbolen:

• Guld X-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom X-symbolen, Cirkel-symbolen, Pyramid-symbolen och Wildpyramid-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Guld X-symbolen dyker endast upp i huvudspelet och i X-gratisspel.
  • Guld X-symbolen kan endast dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5.

Cirkelsymbolen:

• Cirkel-symbolen dyker endast upp i huvudspelet och i X-gratisspel.
  • Cirkel-symbolen visar sig endast på hjul 1 och 2.

Pyramidsymbolen:

• Spelets Pyramid-symbol är Scatter-symbolen. Minst 3 Pyramid-symboler oavsett position aktiverar Gratisspel-funktionen.
  • Pyramid-symbolen dyker endast upp i huvudspelet och i X-gratisspel.
  • Scattervinster kan bildas av symboler i vilken position som helst. Scattervinster multipliceras med din totalinsats. Endast den högsta Scattervinsten betalas ut.

Wildpyramidsymbolen:

• Wildpyramid-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom X-symbolen, Cirkel-symbolen och Guld X-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Wildpyramid-symbolen fungerar även som en Scatter, och minst tre Wildpyramid-symboler oavsett position ger en scattervinst enligt vinsttabellen. Endast den högsta Scattervinsten betalas ut.
  • Wildpyramid-symbolen dyker endast upp i Bok-gratisspel.

Gratisspel:

• När minst 3 Pyramid-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • Spelaren måste välja mellan två alternativ: Bok-gratisspelen eller X-gratisspelen.

Bok-gratisspelen:

• Om man väljer Bok-gratisspel tilldelas 10 gratisspel.
  • Under Bok-gratisspel har varje hjul 3 rader. Vinsttabellen över vinstrader och symboler skiljer sig från den i huvudspelet. Gå till Vinsttabell för mer information.
  • Under Bok-gratisspel ersätts alla Pyramid-symboler av Wildpyramid-symboler.
  • Minst 3 Wildpyramid-symboler oavsett position ger 10 extra Bok-gratisspel.
  • I funktionens inledningsskede väljs en symbol slumpmässigt ut till att agera expanderande specialsymbol under resterande gratisspel.
  • PyramidXGuld XCirkel och Wildpyramid går inte att välja som expanderande specialsymbol.
  • När de vanliga symbolerna har betalats ut under Bok-gratisspel kan alla expanderande specialsymboler expandera för att täcka samtliga 3 positioner på sitt hjul.
  • För varje vinstrad utvärderas sedan eventuella expanderande specialsymboler som om de visats i följd, med början från hjulet längst till vänster.
  • Inga Wildpyramid-symboler på skärmen deltar i denna särskilda utvärdering.
  • Den expanderande specialsymbolen expanderar endast när ytterligare vinster kan bildas.

X gratis spel:

• Om man väljer X gratisspel tilldelas 5 gratisspel.
  • Under X gratisspel har man en ökad sannolikhet att aktivera Wild LinX-funktionen.
  • Om minst 3 Pyramid-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen under X-gratisspel belönas man med ytterligare 5 gratisspel.
  • X-gratisspel spelas med samma vinsttabell (vinstrader och symboler) som i huvudspelet.

Wild LinX-funktionen

• När samtliga 5 hjul pryds av antingen 1 Cirkel-symbol, en X-symbol eller en Guld X-symbol aktiveras Wild LinX-funktionen.
  • Efter att funktionen har aktiverats förs Cirkel-symbolens kontantpriser till funktionstotalen.
  • Spelaren måste välja varje X respektive Guld X-symbol i tur ordning tills samtliga har avslöjat ett pris. Avslöjade priser förs till funktionstotalen.
  • När man väljer en X-symbol kan den förvandlas till en Guld X-symbol.
  • När alla X och Guld X-symboler har valts betalas det sammanlagda priset ut och funktionen avslutas.
  • Cirkel-symboler kan ge: 1x, 2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 15x, 25x eller 50x totalinsatsen.
  • X-symboler kan ge: 1x, 2x, 3x, 5x, 8x eller 10x totalinsatsen.
  • Guld X-symboler kan avslöja priset MINI (20x totalinsatsen), MINOR (100x totalinsatsen), MAJOR (500x totalinsatsen) eller GRAND (2 000x totalinsatsen).

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 5000000000 simulerade spelrundor.
  • Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.91%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-01