Fruit Storm

Spel

5x4-spelplan

Vinstlinjer: 40

Antal standardsymboler: 8

Wild-symbol: ”WILD”

Totalt antal symboler: 9

RTP: 96,18%

Minsta insats: 1,00 kr

Högsta insats: 400,00 kr

Spelregler

Vinster betalas för identiska symboler som visas från vänster till höger på hjul bredvid varandra och som börjar med den första rullen till vänster.

Vinster utvärderas enbart på betalda vinstlinjer. Vinster på olika vinstlinjer adderas. Om det skulle finnas flera möjligheter att tolka en vinst på en vinstlinje, räknas enbart den högsta vinsten på varje linje.

Vinster betalas enligt utbetalningstabellen.

Wild-symbol

”WILD” är en wild-symbol.

Wild-symolen ersätter alla andra symboler.

Wild-symboler visas bara på hjulen 2, 3, 4 och 5.

Omsnurrsfunktionen ”stormsnurr”

Om 4 identiska symboler visas på hjul 1 utlöses omsnurrsfunktionen ”stormsnurr”.

”Stormsnurr” består av 3 snurr – snurret som utlöste funktionen och 2 omsnurr.

De 2 omsnurren genomförs automatiskt om kostar inte en insats.

Under ”stormsnurrsfunktionen” förblir alla symboler som är identiska med symbolen på det första hjulet och alla wild-symboler på sina positioner under hela funktionen och deltar inte i omsnurr.

Om alla symboler på ett hjul förblir på sina positioner utför inte detta hjul ett omsnurr. Om det inte finns några hjul kvar för att utföra ett omsnurr före det tredje snurret av funktionen hoppas alla återstående snurr över och funktionen avslutas.

Efter det sista snurret av ”stormsnurrsfunktionen” värderas vinsterna längs vinstlinjerna.

Manövrering

Tabellen nedan visar alla kommandoknappar i spelet och beskriver deras funktioner:

Klicka för att starta en ny spelrunda med den aktuella valda insatsen. Insatsen dras från TILLGODOHAVANDET, rullarna snurrar och stannar i slutet av spelrundan.

Klicka för att stoppa rullarna snabbare. Denna funktion kan utlösas också genom att klicka på rullarna.

Klicka för att välja högsta insats.

Klicka för att öppna menyn. Där finns:

• Utbetalningstabell
  • Spelregler
  • Spelinställningar
  • Autoplay-inställningar

Klicka för att ställa in insatsen.

Klicka för öppna menyn med Autoplay-inställningar.

Stoppar de automatiska spelen.

Klicka för att slå på eller av ljudet i spelen.

Klicka för att slå på eller av fullskärmsläget.

Lämna spelet.

Vidare till kassan.

Spelinställningar

Snabbt spel: Snabbt spel slås på eller av. Om tillvalet är aktiverat snurrar rullarna snabbare.

Mellanslagstangent för att snurra: Funktionen med mellanslagstangenten slås på eller av. Om tillvalet är aktiverat så startar en tryckning på mellanslagstangenten en ny spelrunda med den valda insatsen.

Autospelsalternativ

Om autospel är aktivt spelas spelautomaten automatiskt i ett valt antal snurr.

Alla snurr som spelas i autospelsläget spelas med den insats som väljs i början av autospelsserien. Insatsen kan inte ändras medan serien är aktiv.

Följande alternativ går att konfigurera för autospelsserien:

Antal automatiska snurr: Välj önskat antal automatiska snurr.

Stoppa vid en vinst: Autospel stoppas så snart en vinst inträffar.

Stoppa vid gratisspel: Autospel stoppas om gratisspel vinns.

Stoppa vid en vinst som är större än: Autospel stoppas om en vinst inträffar som matchar eller överskrider den valda gränsen.

Stoppa om saldot sänks med: Autospel stoppas om saldot sänks av den valda gränsen under autospelssessionen.

Stoppa om saldot höjs med: Autospel stoppas om saldot höjs av den valda gränsen under autospelssessionen.

Öppna spelsessioner

Alla öppna sessioner som inte avslutas av spelaren plus eventuella framtida transaktioner för dessa sessioner avslutas efter en tidsperiod som har definierats av respektive tillsynsmyndighet i jurisdiktionerna.

.COM

30 dagar

Italien

7 dagar

Spanien

7 dagar

Danmark

90 dagar

Sverige

90 dagar

Rumänien

30 dagar

Portugal

90 dagar

Återbetalning / Return To Player (RTP)

Detta spel har en återbetalningskvot (RTP) på 96,18%.

RTP anger den långsiktiga teoretiska återbetalningen från spelet.

Feilfunksjoner annullerer alle spill og gevinster.

Version: 1.0.42

Server version: 1.0.0

Datum för senaste ändring: 2023-01-05