Galacticos

main game_Mobile

Spelets mål:

Galacticos är ett slotspel med 5 rullar, 3 rader och med Galactic Wild som har re-spins och vinster åt båda håll. Du vinner baserat på kombinationen av de olika symbolerna som visas på vald(a) vinnande vinstlinje(r). "VINSTTABELLEN" nedan är endast indikativ. Den dynamiska vinsttabellen visar alltid respektive symbol-vinstbelopp för det aktuellt valda spelet på 10 fasta vinstlinjer.

paytable_mobile1

paytable_mobile2

paytable_mobile2paytable_mobile2

paylines_mobile

Information om spelet:

• Spelet spelas med 10 fasta linjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • Det TOTALA SPELET är antalet fasta linjer multiplicerade med insatsen per linje.
  • Insatsen per linje kan ändras med ett klick på menyn rsz_menu_button och med ändring av insats per linje mätaren.
  • En SPIN kan startas om du klickar på spinknappen med den valda INSATSEN.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Vinsttabellen visar alltid respektive symbol-utbetalningsbelopp för den aktuellt valda insatsen på 10 fasta vinstlinjer.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Alla vinstkombinationer för en aktiv spellinje från antingen vänster till höger och/eller höger till vänster, betalas ut.
  • Linjevinster görs från både vänster och höger, förutom för 5-tal (med eller utan wild-ersättning) som endast betalas en gång.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST i spelrutan.

Så här spelar du:

• Snurrknappen: SPIN-knappen rsz_spin_button är längst ned på spel-bildskärmen i porträtt-modus och till höger i landscape-modus.
  • Välja "BETS" (insats) När du börjar spela är insatsen förinställd. Du kan ändra insatsen per linje på rsz_menu_button och med ändring av insats per linje mätaren som visat nedan:

rsz_bet_per_line

• HÖGSTA SATSNING: Klicka på MAX BET Högsta satsning (högsta satsning) om du vill lägga högsta möjliga insats. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • AUTOSPEL:  Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för "hands free"-spel.
  • Klicka på knappen Auto spin för att använda funktionen "AUTO SPIN". När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Klicka på "OK" för att aktivera valt alternativ och starta spelet.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn.  Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
    • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
          • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
          • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
          • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.

Mobile_auto spin

• När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • Om du vill deaktivera funktionen AUTO SPIN klickar du på knappen STOP SPIN Stop Autospin Button. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Klicka på Meny-symbolen rsz_menu_button för att se optioner som Vinsttabell, Spelinställningar, Auto spin, Inställningar, i-knappen och Kassa.
  • Klicka på alternativet "Lobby" rsz_home_button för att återvända till lobbyskärmen.
  • Klicka på alternativet "VINSTTABELL" Paytable Button för att se skärmen med vinsttabell Priserna som visas i vinsttabellen gäller per insats och spelet har en dynamisk vinsttabell och utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med insatsen.
  • Klicka på Back Button knappen för att komma tillbaka till spelet.
  • Klicka på ikonen "Ljud" rsz_volume för att spela upp eller stänga av spelets musik.
  • Klicka på alternativet "Kassa" Cashier Button för att gå till skärmen för insättning
  • Klicka var som helst på skärmen för att komma ut från alternativen.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att spela med samma satsning igen.
  • Det totala vinstbeloppet visas i  VINST-mätaren Win_mobile.
  • TILLGODOHAVANDE: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO" Balance_mobile, dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • Klicka på "Quick Spin" rsz_quick_spin symbolen för att minska spin-tiden.

Spelregler:

• Galactic Wild symboler kan endast visas på rullarna 2, 3 och 4.
  • Du kan spela 10 fasta spellinjer med olika insatsnivåer.
  • Spin-knappen startar spelet med aktuell spelvaluta.
  • MAXINSATS spelar spelet med den högsta möjliga spelinsatsen.
  • Vinstkombinationer och utbetalningar görs enligt VINSTTABELLEN.
  • Vinsttabellen visar alltid vinstbeloppet för det aktuellt valda spelet på 10 fasta vinstlinjer.
  • Galactic Wild symboler ersätter alla symboler.
  • Alla vinstkombinationer för en aktiv spellinje från antingen vänster till höger och/eller höger till vänster, betalas ut.
  • Linjevinster görs från både vänster och höger, förutom för 5-tal (med eller utan wild-ersättning) som endast betalas en gång.
  • Samtidiga vinster på olika spellinjer läggs till.

Galactic Wild Re-spin Feature:

• Galactic Wild symboler kan endast visas på rullarna 2, 3 och 4.
  • En eller fler Galactic Wilds som visas var som helst på rullarna 2, 3 eller 4 aktiverar Galactic Wild funktionen.
  • Under Galactic Wild funktionen förstoras Galactic Wilds för att täcka hela hjulet och de stannar på plats medan de andra hjulen snurras igen.
  • Om en ny Galactic Wild visas under en re-spin, förstoras den och hålls på plats tillsammans med tidigare förstorade Galactic Wilds för ännu en re-spin.
  • Galactic Wild funktionen avslutas när inga nya Galactic Wilds visas under en re-spin.
  • Det högsta antalet re-spins är 3.
  • Upp till 2 extra Galactic Wild symboler kan visas efter att en Galactic Wild aktiverar en re-spin och 1 extra re-spin för varje visad Galactic Wild symbol som visar att det högsta antalet tillåtna re-spins är 3.
  • Re-spins spelas med startinsatsen.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,16 %.

Spelhistorik:

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen. Där väljer du "Spelloggar" inom spelet.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan se ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spelloggar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort när re-spins är aktiverade eller om du är mitt i dessa, kommer mjukvaran att starta de frånkopplade snurrningarna. När spelet är uppkopplat igen, startar mjukvaran frånkopplade re-spins, om dessa inte redan hade startats, eller fortsätta där den frånkopplades.

2. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Datum för senaste ändring: 2019-07-03