7's Deluxe Wild Fortune Play

Steg 1: Så här kommer du i gång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.
  3. RTP : 94.90%
    fortune play RTP : 95.53%

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 3 eller 4 matchande symboler på intilliggande hjul från vänster till höger vinner du. Alla vinster du lägger beslag på markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan ersätta vilken symbol som helst för att skapa högsta möjliga vinst i en superkombination.
  • 1 ersättande WILDsymbol i en superkombination multiplicerar vinsten med 2.
  • 2 ersättande WILD-symboler i en superkombination multiplicerar vinsten med 4.
  • 3 ersättande WILD-symboler i en superkombination multiplicerar vinsten med 8.

Hjulvinster

• Alla vinster från alla olika vinstsätt läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på intilliggande hjul från vänster till höger (81 vinstsätt är alltid aktiva).
  • Endast den högsta linjevinsten för varje vinstsätt betalas ut.

Lyckospel

• Spelaren kan välja att spela LYCKOSPEL när som helst genom att trycka på knappen LYCKOSPEL.
  • Du kan välja att spela för 10 gånger din totalinsats.
  • Detta aktiverar ytterligare hjuluppsättningar och wildsymbolen kan föras över till andra hjuluppsättningar.
  • Spelaren kan ändra sin lyckoinsats efter varje snurr, samt återvända till standardhjulen genom att trycka på knappen STANDARDSPEL.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och rättsliga krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda inklusive gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Alla vinster betalas ut i enlighet med vinsttabellen.
  • Vinster från olika vinstsätt läggs ihop.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på intilliggande hjul från vänster till höger (81 vinstsätt är alltid aktiva). Endast den högsta vinsten för varje vinstsätt betalas ut.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Datum för senaste ändring: 2022-07-06