Buffalo Rising Megaways

INTRODUKTION

Buffalo Rising är en spelautomat med 6 hjul och MEGAWAYS™. Utforska detta vilda prärieäventyr med upp till 117 649 vinstsätt, kaskadsymboler och en valfri Buffalo-insats som ger dig omedelbar tillgång till gratissnurrfunktionen. Under gratissnurr finns det en obegränsad vinstmultiplikator som ökar varje vinst. Du kan själv påverka balansen mellan antal gratissnurr och storleken på multiplikatorn i gratissnurromgången. Håll utkik efter den hemliga symbolen – alla sådana symboler som dyker upp kommer att avslöja samma slumpmässiga symbol vilket ökar dina vinstchanser!

Steg 1: Komma igång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du på stoppa Autospel-knappen.

Steg 2: Så här spelar man

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 6 matchande symboler (från hjulet längst till vänster) på någon av MEGAWAYS™ så vinner du. Vinster som du får markeras och skapar en explosion och fler symboler faller ner i en strid ström.
  • Vinster krediteras ditt saldo.

Kaskadsymboler

• Alla vinnande symboler skapar en kedjereaktion.
  • De vinnande symbolerna tas bort från hjulen och ersätts av nya symboler som kommer ovanifrån hjulen.
  • Det finns symbolkombinationer ovanför hjul 2, 3, 4 och 5. De hjälper till att skapa vinster och är de enda positionerna som kan avslöja wild-symboler. Dessa kommer att ersättas från höger.
  • Kaskader fortsätter tills inga fler vinnande symboler genereras.

MEGAWAYS™

• Varje hjul kan avslöja upp till 7 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 117 649 sätt att vinna.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinnande kombinationer läggs samman.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ under licens från Big Time Gaming.

Wildsymbol

• Wild-symbolen kan endast förekomma i positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Wild-symbolen kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler utom scatter-symboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Hemlig symbol

• Den hemliga symbolen kan förekomma på vilken position som helst.
  • Alla hemliga symboler som visas kommer att avslöja samma slumpmässiga symbol.
  • Den hemliga symbolen kan inte avslöja scattersymboler.

Scatter

• Scatter-symbolen kan förekomma på samtliga hjul men inte i positioner ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • När 4 scattersymboler visas samtidigt får du gratissnurr.
  • Utöver hjulvinster tilldelas även scattervinster.
  • Om du aktiverar gratissnurr med fler än 4 scattersymboler får du ytterligare gratissnurr

Buffalo-insats (beroende på operatörens inställning)

• Buffalo-insatsen kan aktiveras i grundspelet
  • När den aktiverats snurrar hjulen fram minst 4 scattersymboler och aktiverar gratissnurr
  • Buffalo-insatsen motsvarar 100 gånger totalinsatsen

Gratissnurr Urval

• När gratissnurr aktiveras får spelaren välja mellan 4 alternativ:
    • 15 gratissnurr med en obegränsad vinstmultiplikator som börjar på x1. När du aktiverar gratissnurr med ytterligare scattersymboler får du 4 extra gratissnurr (per extra scattersymbol).
    • 10 gratissnurr med en obegränsad vinstmultiplikator som börjar på x5. När du aktiverar gratissnurr med ytterligare scattersymboler får du 2 extra gratissnurr (per extra scattersymbol).
    • 5 gratissnurr med en obegränsad vinstmultiplikator som börjar på x10. När du aktiverar gratissnurr med ytterligare scattersymboler får du 1 extra gratissnurr (per extra scattersymbol).
    • Hemligt val: De tillgängliga gratissnurren och multiplikatorerna blandas i 6 paneler. Spelaren får välja en panel från varje kategori. Värdena som visas i de valda panelerna blir de värden som gäller när gratissnurromgången börjar. Den obegränsade vinstmultiplikatorn ökas med 1 efter varje kaskad.

Gratissnurr

• Under gratissnurr kommer den obegränsade vinstmultiplikatorn att ökas med 1 efter varje kaskad
  • Under gratissnurr kan positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5 avslöja gratissnurr-scatters och ge extra gratissnurr.
    • 3 gratissnurr-scatters = 5 extra gratissnurr.
    • 4 gratissnurr-scatters = 10 extra gratissnurr.
  • Insatsen som användes för att utlösa gratissnurr används också under funktionen.
  • I slutet av gratissnurren visas totalvinsterna för snurren. Alla vinster sätts in på spelarens konto varpå det vanliga spelet återupptas.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck sedan på knappen "AUTOSPEL" för att välja antal Autospel-insatser som du vill spela.
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP"

Vinstinformation och spelregler

• Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta. Andra operatörsgränser kan gälla).
  • TEKNISKA FEL FÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER OGILTIGA.

Datum för senaste ändring: 2019-03-25