Birthday

Nyckeltal

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Vinstlinjer

178 sammanlänkade vinstliner

Hjul

5 hjul

Rader

4 rader

Träffpotential

~ 16,7 %

Namn

Birthday!

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.
1. En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.
2. En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.
3. Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.
4. Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.
5. Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.
6. Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.
7. Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

1. Birthday! är en slot med 5 hjul, 4 rader och 178 sammankopplade vinstlinjer.
2. Spelet har 12 olika insatsnivåer för varje valuta.
3. Varje insats är 100 mynt.
4. Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut.
5. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spinknappen.
6. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll nere Spinknappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spinknappen.
7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.
8. Vinster presenteras i mynt eller i spelarens valuta. Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
9. Birthday! spelas i fyra lägen: normalläge, Happy spins-läge, free spins-läge och respins-läge.
10. Birthday! har tre lägen med slumpmässigt aktiverade funktioner: Happy spins, free spins, och wilds.
11. Det finns 5 olika Happy spins-funktioner, 1 free spins-funktion och 2 wild-funktioner i spelet.
12. När en Happy spins-funktion aktiveras får spelaren respins tills ett specifikt mål är uppnått. De möjliga målen är:

- Spelaren får en Big Win (minst 20x insats)
- Spelaren får en vinst på en 5-hjul lång vinstlinje
- Spelaren får en vinst på en specifikt slumpmässigt utvald symbol (en icke-wild-symbol)
- Spelaren uppnår ett specifikt slumpmässigt antal av vinster (3, 4 eller 5)
- Ingen av en specifikt slumpmässigt utvald symbol (en icke-wild-symbol) landar, emedan de specifikt slupmässigt utvalda symboler som landar blir "sticky symbols" tills funktionen avslutas. Inga vinstutbetalningar görs innan den här Happy spins-funktionen avslutas.

13. Det går inte att aktivera en annan Happy spins-funktion medan en redan aktiverad Happy spins-funktion är i spel. 14. Wild-funktioner kan aktiveras under Happy spins-funktioner och free spins-funktioner. 15. Free spins-funktionen kan aktiveras under Happy spins, men startar först när Happy spins-funktionen avslutas.
16. När Free spins-funktionen aktiveras får spelaren 10 free spins.
17. Om en Happy spins-funktion aktiveras under free spins, köar free spins-funktionen och är inaktiv tills Happy spins-funktionen är klar.
18. Om free spins-funktionen återaktiveras under en pågående free spin får spelaren ytterligare 10 free spins.
19. När en wild-funktion är aktiverad får spelaren antingen:

- 3 slumpmässigt placerade Sticky wilds, eller
- 3 slumpmässigt placerade Walking wilds.

20. Sticky wilds kan endast aktiveras under Happy spins, free spins eller respins, och stannar under restrerande Happy spins, free spins och respins.
21. Walking wilds rör sig ett hjul åt vänster för varje snurr tills de lämmnar hjul 1. Om Walking wilds är kvar på hjulen, men inga Happy spins-funktioner är aktiverade och inga free spins återstår, så får spelaren respins tills alla Walking wilds har lämnat hjulen eller tills en Happy spins eller free spins-funktion aktiveras.
22. Vinster betalas ut när Happy spins-funktionen avslutas, och det inte finns några free spins kvar eller Walking wilds på skärmen.
23. Insatsen kan inte ändras under ett pågående spin eller under Happy spins, under free spins eller under respins.
24. Tårt-symbolen fungerar som en wild-symbol. Utbelas som en symbol i en vinstlinje.
25. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Birthday! är 96.3%.
26. Högsta vinsten i spelet är 250,000 mynt.
27. I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.