Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub Jackpot King

INTRODUKTION

Häng med Rick and Morty på deras senaste äventyr till alternativa verkligheter. Denna spelautomat med 5 hjul har 6 funktioner som inte är av denna värld, som alla inspireras av ikoniska scener från showen hittills.

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • 3 eller fler bonus-scattersymboler någonstans på hjulen ger bonusen.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Samtliga vinster från alla olika rader läggs samman och skapar ditt totala vinstbelopp.
  • Samtliga vinstsymboler måste landa på en betald rad och vara på varandra efterföljande med start på hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinster adderas till eventuella radvinster.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte fungera som scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per linje betalas ut. Om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst, eller om de symbolerna bildar en vinst tillsammans med en annan symbol (totalt 4 symboler), ger endast den högsta av dem vinst.
  • Wildsymbolerna är: Pickle Rick Wild, Colossal Pickle Wild, Mr Meeseeks Wild, Evolution Of The Pickle Wild och Amatomy Wilds.

Pickle Rick Power Spin

• Pickle Rick Power Spin kan slumpmässigt aktiveras under vilket snurr som helst:
  • Wild Stacks – Rick kan förvandla vilket hjul som helst till en wild stack. Dessa wilds kan omvandlas till x2-wilds som kommer att flerdubbla sig själva.
  • Schwifty Wilds - Rick kan förvandla vilket placera som helst till en wild.
  • Colossal Chedda – Rick skjuter portalpistolen mot hjulen vilket skär ut en kolossal 3 x 3-symbol på hjul 1, 2, 3 eller 2, 3, 4.
  • Cosmic Cash - Rick skjuter sin portalpistol mot hjulen och lägger till hemliga pengasymboler. När hjulen stannar hålls alla pengasymboler fast och hjulen snurras om. Hjulen fortsätter att snurra om tills inga ytterligare pengasymboler stannar på hjulen.
  • Mystery Moolah – Rick skjuter portalpistolen mot hjulen och lägger till hemliga symboler på hjulremsorna. Därefter stannar hjulen och de hemliga symboler som dyker upp förvandlas till samma symbol och ger eventuella linjevinster.
  • Bonus Blitz – Bonussymbolernas storlek kan under vilket snurr som helst ändras från 1 symbol upp till 3 symboler för att ge dig fler chanser att aktivera bonusen.
  • Victory Spin – Pickle Rick förvandlar symboler på hjulen till vinstsymboler.
  • Det finns även ytterligare två modifierare som kan aktiveras efter vilket snurr som helst:
  • Laser Beam – Om det inte finns en vinnande symbolkombination efter att hjulen har stannat, kan Rick dyka upp och avlägsna 1 eller flera rader med symboler, vilket gör att hjulen faller ned och skapar en vinst.
  • Win Streak – Om en vinnande symbolkombination har skapats när hjulen har stannat kan Rick dyka upp och spränga icke-vinnande symboler. Detta gör att hjulen faller ner och vinstsymbolerna låses fast. Detta fortsätter tills inga nya vinstsymboler dyker upp.

Bonusaktivering

Spelaren aktiverar bonusen Wubba Lubba Dub Dub genom att snurra fram minst 3 bonussymboler på hjulen. Ingen vinst betalas ut för att uppnå det – bara tillträde till en av bonusrundorna.

Spelaren öppnar två portaler och ett antal funktioner passerar mellan dem innan den stannar på någon av funktionerna och avslöjar vilken bonus som har tilldelats.

The Pilot Bonus

Aktiveras genom att landa på The Pilot-funktionen under bonusen.

Efter en kort övergång visas en scen med ett antal Mega Fruit-symboler på skärmen tillsammans med en vinstplan.

Spelaren väljer en Mega Fruit-symbol för att avslöja ett objekt. Varje objekt matchar en totalinsats-multiplikator som betalas ut när du matchar 3 likadana objekt. Om en specialikon avslöjas uppgraderas dessutom totalinsats-multiplikatorerna, och 3 insamlade rymdskepp ger en extra bonusfunktion.

Rick, Rattle and Roll Bonus Chase Bonus

Aktiveras genom att landa på funktionen Rick, Rattle and Roll Bonus Chase under bonusen.

Efter en kort skärmövergång visas en sekundär bonusskärm för spelaren med ett tema kring Rick and Morty i ett rymdcenter.

Bonusen är uppdelad i två delar; steg 1 är en multiplikatorstig upp till nivån Rick, Rattle And Roll Galactic Big Money Bonus.

Spelaren börjar alltid på steg 1 och måste där välja portalpistoler för att avancera längs stigen vilket ökar totalinsats-multiplikatorn. Genom att välja portalpistoler avslöjas ett av följande positiva eller negativa utfall:-

Evenemang

Händelse

Avancera 1, 2, 3, 4 eller 5

Gör så att Rick And Morty rör sig längs stigen med motsvarande antal fönster.

SAMLA

Avslutar bonusen och betalar ut den aktuella totalinsats-multiplikatorn.

Om du når det sista spelet i Big Money Bonus kliver Rick and Morty in där spelaren kan vinna en stor pengamultiplikator eller en extrafunktion.

Mr Meeseeks Free Spins

Aktiveras genom att landa på gratissnurrfunktionen Mr Meeseeks under bonusen.

Spelaren belönas med 10 inledande snurr som innehåller återskapade wildsymboler i slutet av funktionen.

Om en Meeseeks-wild har landat på hjulen under ett snurr, efter att eventuella vinster har betalats ut, kommer Meeseeks-wildsymbolen att försvinna och lämna positionen på hjulen med en kontur runt sig. Denna position kommer att bli en garanterad wild på det sista wildsnurret i slutet av funktionen.

Om en annan Meeseeks-wild landar på samma position (som redan har återskapats), blir den positionen multiplicerande (på wildsnurret) och ökar med x1 varje gång upp till maximalt 5.

Efter att de 9 första snurren har använts kommer ett slutgiltigt wildsnurr att äga rum där alla positioner där Meeseek-wilds har landat dyker upp på nytt och alla positioner där Meeseeks-symboler har försvunnit blir till multiplicerande wilds.

Anatomy Wild Monster Spins

Aktiveras genom att landa på Anatomy Wild Monster Spins-funktionen under bonusen.

10 inledande gratissnurr tilldelas tillsammans med en aktiv special-wildsymbol och en reviderad toppvinsthierarki i spelet (Anatomy Park-karaktärer/sjukdomar ersätter vanliga spelsymboler endast under denna runda).

Om en special-wildsymbol landar någonstans på ett hjul under gratissnurr, kommer den att expandera och fylla hela hjulet och sedan omvandla alla synliga karaktärssymboler till Anatomy Park-symbolen.

Evolution Of the Pickle Wild Spins

Aktiveras genom att landa på Evolution Of the Pickle Wild Spins-funktionen under bonusen.

Spelet kommer att övergå till en ny uppsättning hjul med ett format på 5 x 4 och 20 linjer.

Evolution of the Pickle Wild Spins är en obegränsad gratissnurr-runda utan ett fast antal snurr.

Spelaren måste fylla en spruta genom att samla in en särskild överliggande symbol på hjulen (specialsymbolen kan dyka upp på vilket hjul/symbol som helst). När sprutan är full avslutas funktionen.

Wildsymbolen Pickle Rick är alltid aktiv under gratissnurr och rör sig över hjulen under varje snurr och expanderar i takt med att funktionen utvecklas.

Varje gång en spruta landar på hjulen fylls en del av sprutan och Pickle Rick uppgraderas till nästa nivå.

När sprutan har fyllts avslutas funktionen och alla ackumulerade vinster betalas ut.

Rick N Roll Mega Bucks Bonus

Om du samlar 5 bonussymboler, inklusive när du gamblar, eller om du har landat på Rick N Roll Mega Bucks Bonus på bonushjulet aktiveras Rick N Roll Mega Bucks Bonus.

Spelaren får 3 megasnurr på en spelplan på 5 x 5 bestående av individuella hjul. Om ett pengavärde landar på hjulen återställs snurräknaren till 3. Dessutom är karaktärer aktiva när de landar på hjulen och ger en fast pengajackpott. Funktionen fortsätter tills alla snurr har spenderats eller tills spelaren fullbordar spelplanen vilket aktiverar det sista spelet i bonusen, där du kan välja mellan 3 portaler som visas på skärmen och som ger en vinstmultiplikator på mellan 2–5.

Även bonussymboler är aktiva på spelplanen. Snurra fram en bonussymbol på hjulen för att få välja mellan 3 portalpistoler, som sedan ger något av följande utfall: – (Obs! En bonussymbol återställer snurräknaren men stannar inte på sin plats under efterföljande snurr).

PENGABOOST – Vissa icke-karaktärsbaserade värden på spelplanen är boostade. BANKPENGAR – aktuella spelplansvärden läggs till i vinstmätaren. EXTRALIV – Ökar snurräknaren med 1.

Funktionsgambla

Närhelst en funktionsvinst erhålls i spelet (förutom Big Money Bonus), får spelaren välja mellan att antingen INKASSERA funktionen eller gambla för att försöka vinna någon av de andra funktionerna i spelet.

Efter att ha fått den inledande bonusen från hjulsnurret under bonusen visas en Gamble-skärm där de 6 funktionerna listas nedifrån och upp, rangordnade efter genomsnittlig utbetalning. Funktionen som spelaren har vunnit visas med orden INKASSERA och GAMBLA i funktionspanelen i mitten av skärmen.

Om du riskspelar och vinner kan funktionen som du riskspelat inkasseras. Då är alla funktioner nedanför den eliminerade. Det fortsätter tills du når toppfunktionen (där du får den funktionen) eller landar på Mystery Win-segmentet under hjulsnurret då du får ett Mystery Win-pris (ett hemligt pengapris baserat på en multiplikation av din totalinsats).

(Vinstoddsen under riskspela-funktionen motsvarar inte nödvändigtvis de visade oddsen).

Jackpot King Deluxe: Pottsystem

• Under alla snurr finns det en chans att Jackpot King Deluxe Bonus aktiveras genom att få fram överliggande Jackpot King Deluxe-symboler på hjul 1 till 5.
  • Jackpot King Deluxe: Pottsystem är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King Deluxe: Pottsystem.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • HÄMTA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Deluxe Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King Deluxe: Jackpottar kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservbeloppet och börjar stiga igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar i takt med att jackpottvärdet stiger (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat vid det övre gränsvärdet).
  • Samtidiga jackpottvinster kan inte inträffa. Skulle två spelare verka vinna jackpotten samtidigt så kommer den första spelaren som aktiverar jackpotten att vinna hela jackpottsumman, den andra spelaren vinner reservpotten plus alla eventuella ytterligare bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar fylls på med bidrag från spelarinsatser, förutom det initiala beloppet som fylls på av operatören.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".
  • RTP: 95% + 0.50%

Information om utbetalningar och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Alla radvinstsymboler måste befinna sig på en aktiv rad och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster (20 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Funktionssymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade rader.
  • Flera scatter-funktioner kan vinnas i ett spel.
  • Scattervinster betalas utöver hjulvinster.
  • Gratisspel genomförs med samma antal rader, till samma radinsats och totalinsats som under den utlösande spelomgången (20 rader är alltid aktiva).
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Gäller från:08/10/2021

v4.0

Datum för senaste ändring: 2022-09-02