Volts and Bolts

Spelintroduktion

Volts and Bolts™ är en spelautomat som har gratissnurrbonus utöver en robot bonusfunktion med High Voltage-snurr!

Få 3 eller fler spridda symboler på Forskare för att tilldelas 12 gratissnurr med insatsmultiplikator upp till 100x din insats!

Robot bonusfunktionen kan aktiveras om du får 6 eller fler Robot-symboler! Omvandla robot-symboler till större robotformer, och se till att dessa robotformer omvandlas till elektriska hjul som kan snurras för att tilldela bonusar och kontantpriser!

Spelet har 5 hjul med 3 rader vardera.

1 visas på hjul 2, 3, 4 och 5 och fungerar som WILD för alla symboler, utom scatter-symbolen.

Gratissnurrbonusen utlöses när 3 eller fler spridda 2 visas på hjulen.

Robot bonusfunktionen utlöses när 6 eller fler spridda 3 visas på hjulen.

Satsningar

Välja din insats:

Ändra INSATS med knapparna "+" och "-" (dator) eller dra i insatsalternativet (mobil) för att öka eller minska storleken på din totala insats.

Börja spela genom att trycka på SNURRA.

• Alla vinster förutom scattervinster ges för symboler som ligger intill varandra på en aktiv vinstlinje.
  • Alla vinster förutom scattervinster går från vänster till höger på en aktiv vinstlinje, med start på hjulet längst till vänster.
  • Enbart högsta scattervinst betalas per spelat spel.
  • Scattervinster ges utöver linjevinster.
  • Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.
  • Radvinster måste ske på angränsande hjul, med hjulet till vänster först.

Spelet har en AUTOSPEL-funktion, som gör att spelaren kan välja att spela flera spel kontinuerligt. Välj önskat antal snurr genom att klicka på nummerknapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL. Klicka på STOPPA AUTOSPEL för att avbryta autospelet. Autospel stannar när en bonus aktiveras.

Grundspel

Under varje spel dyker följande symboler upp:

• Volts and Bolts
  • Hjärna
  • Voltmätare
  • Skiftnyckel
  • Dagbok
  • Forskare (Scatter)
  • Ess
  • Kung
  • Dam
  • Knekt
  • Batteri (Wild)
  • Robot (Bonus)

Gratissnurr

• Få 3, 4 eller 5 4 så får du 12 gratissnurr och 2x, 15x eller 100x total insats för antalet symboler som du fick.
  • Under gratissnurren visas endast symboler på Forskare och Wild på hjul 3.
  • Funktionen för gratissnurr kan utlösas igen genom att landa 3 eller fler symboler på Forskare.
  • Gjorda satsningar och rader som spelas är desamma som för spelet som utlöste gratissnurren.

Robot Bonus

• Få 6 eller fler spridda 5 och vinn 5 Robot bonussnurr!
  • Robotsymbolerna som utlöste funktionen (och andra Robotsymboler som landar på hjulen under gratissnurren) kommer att låsas och hållas på plats så länge som funktionen varar.
  • Efter varje snurr kommer intilliggande robotsymboler att omvandlas till robotformer. Mer information om antalet robotsymboler som krävs för omvandlingar finns i vinsttabellen.
  • 1, 2 och 3 robotsymboler som är angränsat anslutna kommer att tilldela 1x, 3x respektive 5x insats.
  • Varje robotform som täcker 4 eller fler hjulpositioner blir ett High Voltage-hjul eller tilldelar direkt en bonus.
  • Hjulet kommer att snurra till att slumpmässigt tilldela vinster när alla gratissnurr har använts eller alla positioner fylls av en robotform.
  • ROBOT BONUSSNURREN kan utlösas under GRATISSNURRSFUNKTIONEN.

Högre betalande bonusar finns tillgängliga för större robotformer, som visas nedan:

Positioner som täcks Tillgängliga bonusar
4 Liten eller mini bonus, eller upp till 20x total insats
6 Liten eller mini bonus, eller upp till 40x total insats
8 Liten eller mini bonus, eller upp till 80x total insats
9 Liten eller mini bonus, eller upp till 100x total insats
10 Stor, liten eller mini bonus, eller upp till 150x total insats
12 Stor eller liten bonus, eller upp till 250x total insats
15 Jätte eller stor bonus, eller upp till 750x total insats

Bonusar:

• Mini bonus ger 20x insats
  • Liten bonus ger 100x insats
  • Stor bonus ger 2000x insats
  • Jätte bonus ger 5000x insats

Vinstlinjer

• Spelet innehåller 50 vinstlinjer.
  • Alla radkombinationer visas i vinsttabellens sida för vinstrader.
  • Visa dessa genom att trycka på ”?”-knappen.

TILLBAKA TILL SPELARE

• Den förväntade utbetalningsprocenten för detta spel är 95.63%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.
  • Detta återspeglar den teoretiska utdelningen över många spel.
  • Chanserna att få ett visst resultat är alltid detsamma varje gång ett spel påbörjas.
  • Tekniska fel gör alla spel och utbetalningar ogiltiga.

Utseendet och känslan av spelet och dess individuella komponenter och skärmar är visuellt uttryck av Scientific Games Corp. och dess dotterbolag. TM och © 2018 Scientific Games Corp. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.