LOTI Fortune Spins

INTRODUKTION

Luck O' The Irish Fortune Spins är en klassisk spelautomat med irländskt tema. Spelet har 10 rader och bjuder på staplade symboler och lyckosnurr under vilka du kan justera din insats och aktivera extrahjul och specialsymbolen Luck O’ the Irish.

INNEHÅLL

Steg 1: Komma igång
Steg 2: Så här spelar du
Lyckosnurr
Autospel
Andra funktioner
Minsta insats, maxinsats & maxutdelning

Steg 1: Komma igång

• Tryck på TOTALINSATS för att få fram dina insatsalternativ från mellan 10p och 500 £ (eller motsvarande i annan valuta) i huvudspelet eller 2 £ och 500 £5 (eller motsvarande i annan valuta) under lyckosnurr. För att ändra din insats, flytta insatsreglaget och tryck på önskat värde.
  • Välj bland "MENY"-alternativen i den övre instrumenpanelen.

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Du vinner om en vinstkombination visar sig på en vinstrad. Vinster ger utdelning om 3 matchande symboler eller fler stannar på intilliggande hjul. Vinsterna markeras på spelplanen och betalas ut till ditt kontosaldo.

Lyckosnurr

• Spelaren kan välja att spela LYCKOSNURR när som helst genom att trycka på knappen LYCKOSNURR.
  • De kan välja att spela till 20x sin totalinsats. Detta aktiverar ytterligare hjuluppsättningar och en Luck O’ the Irish specialsymbol som kan föras över till andra hjuluppsättningar.
  • Spelaren kan ändra sin Lyckoinsats efter varje Lyckosnurr, samt återvända till standardhjulen genom att trycka på knappen STANDARDSNURR.

Autospel

• Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPELA" för att välja antalet insatser "Autospel" skall omfattas av.
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på nappen "STOPP"

Andra funktioner

LJUD PÅ/AV: Välj detta alternativ för att stänga av/sätta på spelets ljudkuliss. Du kan välja detta genom att trycka på knappen "TYSTA/SÄTT PÅ" i den övre instrumentpanelen.
HJÄLP: Välj detta bland alternativen i den övre instrumentpanelen.

• FEL FÖRKLARAR ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.
  • Största möjliga vinst per snurr är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen - det som inträffar först (Eller motsvarande i annan valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).