Monopoly Bring the House Down

Spelintroduktion

• Monopoly Bring The House Down är ett 5-hjulsspel med 40 vinstlinjer tillgängliga på alla satsningar.
  • Jokrar snurrar in över hjulen för att leverera ökade vinster.
  • 3 eller fler spridningssymboler ger gratis snurrningar

Heta Zoner

I varje spel kommer heta zoners jokermönster att snurra, utöver hjulen.  Om en het zon landar på en spridningssymbol blir de en kombinerad, jokerspridningssymbol.

Chanskortets egenskaper

• Välj 1 av 3 chanskort för att avslöja en het zon.
  • Den heta zonen släpps i en slumpmässig hjulposition och vinster tilldelas.

Bonus-väljare

• Ett slumpmässigt het zonsmönster släpps på hjulen
  • Spelaren har 3 sekunder på sig att acceptera, annars släpps en annan.

Bonus-släpp

Bonus-släppet är en extra chans om den heta zonen dyker upp utanför hjulfönstret  Mönstret kommer att släppas innan några vinster utdelas.

Stor satsning

• Ett storsatsningsspel består till en början av 5 länkade snurr av hjulen. (Extra storsatsningssnurr kan vinnas från allmänningskorten)
  • Upp till 4 allmänningskort ges innan spelet. Dessa ger ett antal olika bonusar som används i spelet.
  • Korten ger ett antal olika bonusar som används i stor satsningsnurren.  Visa dessa genom att trycka på i-knappen.

Så här spelar du

Välj insats –

• För att ändra INSATS, använd + och - för att öka eller minska storleken på din insats per 2 linjer.
  • Börja spela genom att trycka på SNURRA.
  • RTP:96.10%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Vinstlinjer

• Spelet innehåller 40 vinstlinjer.
  • Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden.
  • Alla stor satsning-linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som kontantvärden.
  • Visa dessa genom att trycka på i-knappen.