Lara Croft Temples and Tombs

Utbetalning av spelvinster

Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas när hjulen har stannat.
Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vunnits för varje vinstkombination.

Vägvinster

Vägvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen multipliceras med insatsen per rad och multiplikatorn.
Följande villkor måste uppfyllas för att en kombination med vanliga symboler ska ge en vinnande kombination:
• Symbolerna måste visas bredvid varandra på intilliggande hjul och börja från vänster till höger.
• För vinstkombinationer som ger vinst måste en vinstkombination börja längst till vänster och fortsätta på intilliggande hjul.
Multiplikatorn tillämpas på vinster för varje vinst som visas.
Multiplikatorn ökar för varje sammanhängande snurr upp till ett maxvärde.
Basspelets multiplikator börjar på 1 och ökar till 2, 3 och 5 med varje vinnande spel.

Utbetalningar för free spins

Du får 8 free spins för varje väg där free spins aktiveras.
Alla insatser som spelas i free spins är desamma som det spel som aktiverade free spins-funktionen.
Free spins-multiplikatorn börjar på 3 och ökar till 6, 9 och 15 med varje vinnande spel.

Spelregler

Se sektionerna nedan för information om spelreglerna.

Allmänna regler

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Regler för jokersymbolen

Capture

1. Jokersymbolen visas på hjul 2, 3 och 4.

2. Jokersymbolen kan ersätta alla symboler, även free spins-symbolen.

Regler för jackpott

1

1. När det inte finns några fler möjliga snurr från Rolling Reels™ kan spelaren belönas med en jackpott.
2. Varje jokersymbol på skärmen när vägarna beräknas kasseras in.
3. Chansen att vinna jackpotten ökar för varje inkasserad joker upp till maximalt 100 %.
4. Om du vinner jackpotten får du en av följande varianter: liten, stor eller jätte.
5. Alla jackpottar multipliceras med den totala insatsen.

Regler för Rolling Reels™

1. Alla vinster aktiverar Rolling Reels™-funktionen.
2. Vinnande symbolkombinationer tas bort från hjulen när vinsten betalas ut. När free spin-funktionen aktiveras tas vinnande kombinationer bort när funktionen är slutförd.
3. Om en vinnande kombination inträffar efter att symbolerna flyttats får du vinst på nytt. Symbolerna ovanför de borttagna symbolerna flyttas till de tomma platserna.
4. Du får ett multiplikatorvärde för varje vinst som följer på en annan vinst. Multiplikatorvärdet ökar för varje vinst som följer på en annan vinst.
5. Dina potentiella vinster ökar utan att du behöver satsa på ett annat snurr.

Regler för multiplikatorspår

1. Multiplikatorn tillämpas på vägvinster för varje vinst som visas.
2. Multiplikatorn ökar för varje sammanhängande snurr upp till ett maxvärde.
3. Basspelets multiplikator börjar på 1 för varje basspel och fortsätter till 2, 3 och 5 med varje vinnande spel.
4. Free spins multiplikator börjar på 3 för varje free spin och fortsätter till 6, 9 och 15 med varje vinnande spel.

Regler för free spins-symboler

2

1. 3 free spins-symboler kan bilda en vinnande kombination.
2. Free spins-symboler kan ersättas av jokersymbolen.
3. 3 free spins-symboler ger 8 snurr i free spins-spelet per väg.
4. Det går att vinna free spins på flera vägar.
5. Hjul 4 och 5 räknas inte för free spin-priser.

Regler för free spins

1. Alla insatser under free spins är desamma som vid spelet som aktiverade funktionen.
2. Free spins multiplikator börjar på 3 för varje free spin och fortsätter till 6, 9 och 15 med varje vinnande spel.
3. Free spins kan omaktiveras under free spins.

Insats- och utbetalningsregler

1. Vinst betalas endast ut för den högsta kombinationen.
2. Vägvinstskombinationer ger vinst från vänster till höger. Därför måste en symbol visas på första hjulet för vinstkombinationer från vänster. Symbolkombinationer som börjar på ett annat hjul ger inte vinst.
3. Din insatsmultiplikator är densamma som antalet spelade krediter delat med 0,20. En kreditinsats på 0,40 per snurr ger till exempel en insatsmultiplikator på 2 (0,40/0,20).
4. Din totala insats motsvarar 0,20 krediter gånger din insatsmultiplikator.
5. Vägvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen multipliceras med vinstmultiplikatorn.
6. Alla vinster som visas i vinsttabellerna är baserade på den totala insatsen.
7. Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vinns för varje kombination.

Ikoner

Nedan visas ikoner som används i spelet och deras beskrivningar.

Ikoner

Beskrivningar

Huvudmeny

Återgå

Minskning

Ökning

Insats

Snabbspel

Ljud av / ljud på

Ansvarsfullt spelande

Lojalitet

Spelhistorik

Transaktionshistorik

Banktjänster

Inställningar

Vinsttabell / information

Hjälpfiler

Lobby

Släng

Obs:

• En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Spela spelet

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vinstkombinationerna.

Spela:

1. Ditt saldo visas i krediter och visas i konsolfältet.
2. Välja insatsbelopp:

Skrivbordets inställningspanel

Öppna menyn genom att klicka på ikonen.

Klicka på ikonen Inställningar

Välj det värde du vill ha från tillgängliga alternativ.

Rulla upp och ned med mushjulet eller använd rullninglisten för fler alternativ.

Skrivbordets konsolmätare

Klicka på Insats.

Välj värde från tillgängliga alternativ.

Rulla upp och ned med mushjulet eller använd rullninglisten för fler alternativ.

Klicka på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats.

Mobil

Öppna insatspanelen genom att trycka på ikonen.

TTryck på det värde du vill ha från tillgängliga alternativ.

Svep upp eller ned i insatspanelen för fler alternativ.

Tryck på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats.

3. Klicka eller tryck på Snurra för att börja snurra hjulen.
4. Om du har en vinnande kombination när hjulen stannar visas vinsten. Du vinner beloppet som visas i vinstrutan.
5. Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Autospel

Med Autospel kan du spela ett bestämt antal gånger i rad utan att röra spelet.

Om Autospel

• Vissa spel saknar Autospel och de funktioner som hör därtill.
• Du måste ställa in din insats innan du börjar en Autospel-session, för Autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
• Du kan stoppa Autospel när som helst. Det påverkar inte snurrets resultat.
• Om någon funktion aktiveras stoppas Autospel.

Återbäring till spelare (RTP)

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett specifikt spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. RTP är statisk och kan inte ändras.
Det här spelet har en RTP om 96,05 %.

Inställningar

Inställningar har flera spelinställningar.

På datorn

1. Öppna menyn genom att klicka på ikonen.
  2. Klicka på ikonen Inställningar.

Mobil

1. Öppna menyn genom att trycka på ikonen.
  2. Tryck på ikonen Inställningar.

Välj vilka alternativ som ska vara aktiverade och inaktiverade.
Introduktionsskärm visar introduktionsskärmen vid start.
Visa guide vid start (endast mobil).
Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul.
Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
Spelljud styr konsol- och snurrljud, samt ljud för vinstkombinationer och -sekvenser.
Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken.

Obs:
• En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.
Spelljud och bakgrundsmusik är bara aktiverade om Allt ljud är PÅ

Datum för senaste ändring: 2020-02-12