Caishen's Gold

Rikedomens Gud ler på dig i Caishens Gold ™, de 3 × 5, 243 sätten att vinna videoslot. Caishen är vild och varje gång den är på skärmen kan den slumpmässigt tilldela jackpot-bonusspelet där du måste välja och avslöja saker för att vinna en av utmärkelserna. I Free Spins tas alla små värdesymboler bort från rullebandet för extra stora vinster!

Allmän information:

• Spelreglerna och utbetalningarna är identiska både i riktiga pengar och i spelpengar.
  • Den teoretiska återgången till spelaren i detta spel är 97,08%.

Hur man spelar:

• När du anger spelet är en standardinställning inställd.
    Du kan ändra vadslagningen genom att klicka på + och - knapparna bredvid SPIN-knappen
    TOTALT BET är maximala linjer multiplicerade med satsningen per rad.
    SPIN-knappen i nedre högra hörnet startar spelet.
    Nedanför spinnknappen hittar du AUTOPLAY-knappen. Använd autoplay menyn för att spela handsfree
    När AUTOPLAY pågår, är knappen röd. Klicka på knappen igen för att stoppa autoplay-läget
    Vinnande symboler visas med animering i spelet
    Vinnaren visas i mitten av bottengränssnittet
    Din balans och satsning visas i nedre vänstra hörnet av det nedre gränssnittet
    Klicka på knappen I i nedre vänstra hörnet för att öppna ingame-reglerna
    Felfunktioner Raderar alla betalningar och spelar.

Webbläsarknappkommandon

(Dessa alternativ är inte tillgängliga i helskärmsläge.)

• Klicka på Rebuy för att köpa fler krediter i spelet från ditt konto.
  • Klicka på Spelregler för att visa spelets detaljerade regler som webbsida.
  • Klicka på Game Logs för att se loggarna i spelen du spelat.
  • Klicka på Exit Game för att lämna spelet och återvända till lobbyn.
  • Klicka på Snabb insättningsknapp för att sätta in pengar på ditt konto.

Spelregler:

• Klicka på hjälpen för att navigera till spelreglerna:

Paytable:

Speciell funktion: