Legend of the Golden Monkey

• Välkommen till videoslotten Legend of the Golden Monkey, fylld av spännande spelfunktioner, såsom möjlighet att vinna på alla sätt, sticky wilds, count down wilds, skattkista-symbol, Golden Monkey-funktion och tre olika Free Spin-lägen.

OM SPELET

• Legend of the Golden Monkey är en videoslot med 5 hjul och möjlighet till att vinna på alla sätt. Vad som menas med detta är att det inte finns några vinstlinjer, utan alla kombinationer utav minst tre symboler på rad, antingen ifrån längst till vänster eller längst till höger på hjulen, generar en vinst. Spelet innehåller 10 vanliga symboler, 1 Free Spin-symbol, 1 sticky wild-symbol, 1 count down wild-symbol och 1 skattkista-symbol.
  • Sticky wild-symbolen kan visa sig på hjul 2 och 4. När denna ingår i en vinnande kombination fastnar den på hjulen i ytterligare en spelrunda. Om du höjer insatsen innan denna spelrunda har skett, kommer sticky wild-symbolen att förverkas. Att sänka insatsen påverkar däremot inte symbolen. Count down wild-symbolen kan visa sig på hjul 3. När denna dyker upp har den en siffra på sig, vilken representerar hur många spelrundor som wild-symbolen kommer att stanna kvar på hjulet. Om en ny count down wild dyker upp bakom en redan existerande sådan, kommer siffran att återställas till tre. Om du höjer insatsen när en count down wild visas på skärmen, kommer denna wild att förverkas. Att sänka insatsen påverkar däremot inte symbolen. Om Free Spin-läget utlöses under tiden som det finns sticky wilds eller count down wilds på hjulen, kommer dessa wilds inte att överföras till Free Spin-läget, men kommer att finns kvar på hjulen efter att Free Spin-läget har spelats klart.
  • Skattkista-symbolen kan visa sig på hjul 5. När denna dyker upp belönas du antingen med en myntvinst mellan 40 och 1000 mynt eller ett Free Spin-läge. Om den spelrunda där skattkistan visar sig redan har ett Free Spin-läge som kommer att utlösas genom Free Spin-symboler på hjulen, kommer skattkistan alltid att innehålla mynt.
  • Golden Monkey-funktionen kan slumpmässigt utlösas under ett snurr. När detta sker kommer en apa att dyka upp som förvandlar en symbol till en annan, vilket alltid sker till din fördel! Om tre eller fler Free Spin-symboler visar sig, utlöses Free Spin-läget. Detta spelas alltid med samma insats som den spelrunda som utlöste det. Det finns under Free Spin-läget inga Free Spin-symboler och därav är det inte möjligt att återutlösa det. Innan Free Spin-läget påbörjas kommer du att få välja en av tre wild-funktioner som ger olika antal free spins:
  • STEGRANDE WILDS - 6 Free Spins. Vid varje Free Spin läggs en wild-symbol till på hjul 2 eller 4, vilket resulterar i totalt 6 stycken wilds på sista snurret.
  • STAPLAD WILD - 8 Free Spins. Det finns en staplad wild som kan landa på det mittersta hjulet, vilken täcker hela hjulet med wilds. Denna staplade wild fastnar inte.
  • BÖRJA MED WILD - 10 Free Spins. Du påbörjar Free Spin-läget med en wild-symbol i mitten av det tredje hjulet, vilken stannar kvar under alla Free Spins. Count down wilds som dyker upp bakom denna wild-symbol överförs inte till huvudspelet när Free Spin-läget har avslutats. Sticky wilds som visar sig stannar kvar under hela Free Spin-läget, oavsett val av wild-funktion. Om fler än 3 Free Spin-symboler visar sig, belönas du även med en myntvinst: 3 Free Spin-symboler: Free Spin-läge4 Free Spin-symboler: Free Spin-läge + 1000 mynt5 Free Spin-symboler: Free Spin-läge + 5000 myntSkattkista-symbolen och Golden Monkey-funktionen finns tillgänglig under Free Spins-lägen som spelas med wild-funktionerna STAPLAD WILD och BÖRJA MED WILD. Under dessa Free Spins kan skattkistan innehålla +2 extra Free Spins istället för ett Free Spin-läge. Golden Monkey-funktionen aktiveras automatiskt för varje Free Spin under STEGRANDE WILDS. Om det finns count down wilds kvar på skärmen när Free Spin-läget har avslutats, kommer dessa att överföras till huvudspelet. Om det i huvudspelet redan fanns en count down wild på samma position, kommer den count down wild med högst siffra att råda.

HUR SPELAR JAG?

• Välj ditt myntvärde.
  • Klicka på Snurra-knappen för att börja spelet.

HUR RÄKNAR JAG UT VINSTER MED "WIN ALL WAYS"

• För att räkna ut din totala WIN ALL WAYS myntvinst, lägg ihop alla dina symbolvinster.
  • För att räkna ut en enstaka symbolvinst, räkna på antalet hjul i rad som innehåller denna symbol med start från vänster.
  • Om antalet hjul i rad som innehåller symbolen är tre eller fler från vänster räknat, kolla hur mycket du har vunnit under Vinsttabellen.
  • I annat fall, om symbolen inte fanns med på tre hjul i rad från vänster räknat, räkna från höger.
  • Om antalet hjul i rad som innehåller symbolen är tre eller fler från höger räknat, kolla hur mycket du har vunnit under Vinsttabellen.
  • Vinsterna ovan inkluderar ej eventuella Freespin och Bonus-symboler som betalar oavsett hur de landar.
  • Innehåller något av hjulen mer än 1 symbol av samma slag, multipliceras vinsten. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din multiplikator. Till exempel, om första hjulet innehåller 2 symboler av samma slag, andra - tre och tredje - två, multipliceras din utbetalning enligt Vinsttabellen med 2*3*2=12.
  • 5 symboler på rad betalar endast ifrån en sida till en annan
  • Under spelets gång läggs vinster ifrån alla vinnande kombinationer automatiskt ihop
  • Räkna ut din totala vinst i din lokala valuta genom att multiplicera antal mynt du har vunnit med ditt myntvärde.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på PLUS-tecknet längst ner till vänster för att expandera eller minimera fönstret med alternativ.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelets hastighet, ljudvolym och ställ in förutsättningar för när autospel ska stoppas.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antal mynt (25) med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen är 25 mynt per vinstrad.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spinn-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • Autospel – Du kan göra så att spelet fortgår utan att du behöver trycka på Spinn-knappen varenda gång. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Du kan välja ytterligare förutsättningar för när autospel ska stoppas i spelinställningarna. Förlustgränsen i vissa spelklienter förhindrar att du förlorar mer än inställt gränsbelopp under en autospelsession. För att stoppa autospel manuellt ska du trycka på Autospel-knappen.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar saldot på ditt konto. Är kontantvyn vald, ser spelaren saldosumman i sin egen valuta. Är myntvyn vald, visar fältet antal tillgängliga mynt, baserade på nuvarande myntvärde. Ändrar spelaren myntvärde, kommer saldofältet att uppdateras och visa det nya aktuella antalet tillgängliga mynt.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antal mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,1 %.

SLUMPEN

• Hjulen spinns med rättvis och lika möjlighet för varje stopposition enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på spelmaskin/-program blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 2.0, daterad 17/05 2017. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.