Stacked Fire 7's Big Spins

1. Introduktion

Stacked Fire 7s Big Spins är en slot med 6x4, 50 vinster och obegränsade gratissnurr.

2 Hur man spelar

Snurra hjulen genom att trycka på 'SPIN'-knappen för att försöka vinna 3, 4, 5 och 6 av samma hjul.

Välj knappen 'ÄNDRA INSATS' för att öka eller minska storleken på insatsen.

2.1 Autouppspelning

Tryck på knappen 'AUTOPLAY' för att se alternativen. Du måste välja antalet autospelspel och din förlustgräns innan du har möjlighet att starta autospelet.

"Custom Loss Limit" hänvisar till hur mycket pengar du vill förlora innan det automatiska spelet slutar. Till exempel, om du har 50 i ditt saldo och du väljer en förlustgräns på 20, kommer autospelet att stoppa så snart ditt saldo går under 30, även om du har autospel kvar.

Du kan antingen välja att acceptera den föreslagna förlustgränsen, som är din insats multiplicerad med antalet autospelspel du har valt, eller manuellt ange en förlustgräns genom att trycka på knappen "Anpassad förlustgräns".

Välj alternativet "Fler inställningar" om du vill stoppa autospelet när du vinner över ett visst belopp.

Välj knappen 'AUTOPLAY' under autouppspelning för att stoppa dem.

2.2 Turboläge

Aktivering av "Turbo Mode" ökar hastigheten i ett spel genom att snabba upp hjulsnurranimeringen. Detta påverkar inte resultatet av spelet.

3 Spelregler

Alla spel spelas med 50 vinstlinjer.

Vinster kan ske över någon eller alla vinstlinjer.

Endast den högsta utmärkelsen betalas ut per vinnande kombination.

Alla vinster betalas från vänster till höger på intilliggande hjul som börjar med hjulet längst till vänster.

Dina vinster kommer att krediteras ditt konto omedelbart.

Du kommer att förlora ditt insatsbelopp om du förlorar spelet.

Wild-symbolerna ersätter alla symboler utom Bonus

Wild-symbolen visas på alla hjul i basspelet och på hjul 2, 3, 4, 5 och 6 under gratissnurr-bonusen.

4 funktioner

4.1 Gratissnurr

Att landa 3 eller fler bonusscatters i sikte utlöser Big Spin-bonusen.

En pick me kommer sedan att presenteras för varje scatter som landade.

Bakom varje val finns ett antal stora snurr som ska tilldelas spelaren.

Antalet snurr plocka mig-fönstren kan innehålla är 1, 2, 3, 4 och 5. Sannolikheten för att varje olika Big Spin-värde tilldelas i bonusfunktionen är inte nödvändigtvis proportionell mot antalet alternativ som erbjuds

När ett värde har valts kommer gratissnurr att börja. Vinster som är större än eller lika med 20x den aktuella insatsen kommer att minska antalet kvarvarande Big Spins. Spins mindre än 20x insats kommer inte att minska antalet kvarvarande Big Spins. Gratissnurren kommer att fortsätta tills inga Big Spins återstår.

Under gratissnurr kommer alla vilda symboler som landar i sikte att låsa sig på plats och förbli i den positionen tills gratissnurren har tagit slut

4.2 Snurrchans

Spin Chance utlöses automatiskt om krediten sänks under det aktuella spelpriset, men ändå är större än noll. Spin Chance erbjuder spelaren en möjlighet att satsa sin återstående kredit i ett försök att vinna ytterligare ett snurr vid den aktuella insatsen.

För att spela Spin Chance, välj 'PLAY'-knappen för att börja flytta pekaren över mätaren.

Alternativt, välj knappen "NEJ TACK" för att avsluta Spin Chance med den återstående krediten.

Om pekaren stannar på det gröna segmentet tilldelas ett snurr vid den aktuella insatsen och spelas automatiskt.

Om pekaren stannar på det röda segmentet förlorar spelaren all återstående kredit och går ut till basspelet.

De röda och gröna segmenten är proportionella mot mängden kredit i förhållande till den aktuella insatsen. Chansen att vinna ett snurr bestäms av detta förhållande

4.3 Gambling

Gamblingen kan konfigureras att vara på, på om vinsten är större än eller lika med 5x insats, eller av. Om spelet är på, kommer alla vinster som delas ut under spelet att erbjuda spelfunktionen. Om spelet är på om vinsten är större än eller lika med 5x insats, kommer alla vinster som är större än eller lika med 5x insats som delas ut under spelet att erbjuda spelfunktionen.

När spelet läggs in presenteras två hjul.

Det vänstra hjulet erbjuder chansen att öka vinsterna med en tredjedel, dubbla vinsterna eller tredubbla vinsterna. Vinstvärdet kan justeras genom att trycka på pilarna '-' och '+', detta kommer i sin tur att justera de vinnande och förlorande segmenten av hjulet.

Det högra hjulet ger chansen att vinna stora snurr. Antalet stora snurr som delas ut kan justeras genom att trycka på pilarna "-" och "+", vilket i sin tur kommer att justera de vinnande och förlorande segmenten av hjulet.

Tryck på någon av "Gamble"-knapparna under funktionen för att spela dina vinster och snurra pekaren.

Om pekaren stannar på det gröna segmentet tilldelas kontantvärdet eller Big Spins. Om pekaren stannar på det röda segmentet förlorar spelaren sina vinster och går ut till basspelet.

Tryck på "Samla"-knappen under funktionen för att samla in dina vinster.

Vinster kan spelas upp till maximalt x2500 insats. När det maximala vinstbeloppet har uppnåtts samlas vinster automatiskt in och spelet kommer att avslutas. Maximalt 5 stora snurr kan uppnås i gamble for big spins hjulet. När detta är nått inaktiveras det stora snurrhjulet, medan spelaren fortfarande kan spela på kontanthjulet.

5 Allmän information

5.1 Spelåterställning

I händelse av ett oväntat avbrott/avbrott av ett riktigt spel, kommer spelet att återställas till det senast kända tillståndet.

5.2 Återbetalningsinformation

Dina chanser att få ett visst resultat är alltid desamma. Detta återspeglar den teoretiska avkastningen över ett mycket stort antal pjäser, över en längre tidsperiod.

Varje kombination av vinster i ett enda spel är begränsad och kommer inte att överstiga 250 000,00. Det kanske inte är möjligt att nå denna gräns i ett enda spel från varje insatskonfiguration.

Detta spel har testats oberoende av rättvisa.

Den förväntade återbetalningen för en enskild spelcykel i basspelet är maximalt 94,50 %

Den förväntade återbetalningen för hasardspelet är 100,00 %

Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.

Datum för senaste ändring: 2023-06-27