Robin Hood''s Heroes

Om det här spelet

Välkommen till Robin Hood’s Heroes.
Det här är en videospelsautomat med 6 hjul och 4-5-5-5-5-4 rader.
Det här spelet har 10 000 Ways.
Det innehåller Wild Split™, Cash Collect, Free Spins och Cash Grab.

Allmänt

Way-vinster ger utbetalning om de dyker upp i rad på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN.
Endast den högsta vinsten betalas ut per Way.
Vinster som sker samtidigt på olika Ways läggs ihop.
Det finns pengasymboler på hjul 2, 3, 4 och 5 i basspelet och Cash Grab-funktionen.
Alla pengasymboler har ett multiplikatorvärde för insatsen.
Pengasymboler betalas bara ut i Cash Collect- och Cash Grab-funktionen.
Free Spins-symboler dyker endast upp på hjul 2, 3, 4 och 5 i basspelet och i Free Spins-funktionen.
Free Spins, Cash Collect och Cash Grab kan inte aktiveras under samma spel.
Den maximalt sammanlagda totala vinsten i basspelet och alla funktioner är begränsad till 5 000x insatsen.
När taket nåtts avslutas funktionen.

Wild-symboler

Wild-symboler dyker endast upp i basspelet och Free Spins-funktionen.
Ersättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en Way enligt vinsttabellen.
Wild-symboler dyker endast upp på hjul 2, 3, 4 och 5.
Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-symboler, pengasymboler och Wild Split™-symboler.

Wild Split™

Wild Split™-symboler dyker endast upp i basspelet och Free Spins.
Wild Split™-symboler dyker endast upp på hjul 2, 3, 4 och 5.
När du får en Wild Split™-symbol delar Wild Split™-funktionen symbolen i 2 till 5 Wild-symboler.
Wild Split™-symboler ökar antalet Ways.

Cash Collect

Cash Collect-funktionen kan endast aktiveras i basspelet.
Om du får 3, 4 eller 5 pengasymboler på hjulen kan Cash Collect-funktionen aktiveras.
Cash Collect-funktionen ger totalvärdet av alla pengasymboler till spelaren direkt.

Free Spins

Om du får 3 eller 4 Free Spins-symboler i basspelet aktiveras Free Spins.
Varje Free Spins-symbol som aktiverade funktionen ger upp till 5 Free Spins.
Summan av Free Spins du får av varje Free Spins-symbol är totalsumman av utdelade Free Spins.
Om 3 Free Spins-symboler dyker upp i basspelet delas 7–15 Free Spins ut.
Om 4 Free Spins-symboler dyker upp i basspelet delas 10–20 Free Spins ut.
Om du får 2, 3 eller 4 Free Spins-symboler i Free Spins delas 2, 4 respektive 7 extra Free Spins ut.
Alla Wild-symboler på hjulen i Free Spins ersätts med Wild Split™-symboler.
Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för Free Spins.
Vinsterna inkasseras automatiskt under Free Spins.
Det går inte att aktivera Cash Grab-funktionen under Free Spins.

Cash Grab

Få minst 6 pengasymboler var som helst i basspelet för att aktivera Cash Grab- funktionen.
Funktionen ger 3 omsnurr.
Symboler som dyker upp stannar kvar och omsnurrsräknaren återställs till 3.
De aktiverande pengasymbolerna från basspelet hålls kvar i början av funktionen.
Hjältesymbolerna dyker bara upp i Cash Grab-funktionen.

De tillgängliga hjältesymbolerna är Adder, Doubler och Collector.
Hjältesymbolerna har ett multiplikatorvärde för insatsen.
Möjliga multiplikatorvärden när symboler dyker upp är 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 15x och 20x den nuvarande insatsen.
Endast pengasymboler och tomma platser dyker upp på kolumn 2 till 5.
Endast hjältesymboler och tomma platser dyker upp på kolumn 1 och 6.
Alla hjältesymboler har en symbolräknare.
Symbolräknaren har 4 platser för Adder- och Doubler-symbolen samt 5 platser för Collector-symbolen.
Alla symbolräknare fyller upp en plats under varje spel.
När symbolräknaren är full och spelet är klart aktiveras hjältesymbolen, och symbolräknaren nollställs.
Hjältesymboler kan aktiveras flera gånger under funktionen.
Alla aktiverade hjältesymboler spelas i ordning, uppifrån och ner, på kolumn 1 först, och uppifrån och ner på kolumn 6 sist.
När Adder-funktionen aktiveras lägger den på den aktiverade Adder-symbolens värde på 3–6 andra symbolvärden.
När Doubler-funktionen aktiveras dubbleras 3–6 andra symbolvärden.
När Collector-funktionen aktiveras lägger den på alla andra symbolers summa på den aktiverade Collector-symbolen.
Cash Grab-funktionen avslutas när det inte finns några fler omsnurr.
Ways-vinster, om sådana förekommer i basspelet, betalas ut innan funktionen påbörjas.
Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för funktionen.
Det går inte att aktivera Cash Grab-funktionen under Free Spins.
När Cash Grab-funktionen avslutas multipliceras det totala multiplikatorvärdet med den nuvarande insatsen och betalas ut till spelaren.

Buy Feature

Garanterade Cash Grab-funktioner kan köpas för en multipel av den nuvarande insatsen.
Det finns tre alternativ: Cash Grab, Cash Grab +2 hjältesymboler och Cash Grab +4 hjältesymboler.
Cash Grab kan köpas för 53x den nuvarande insatsen.
Cash Grab +2 hjältesymboler kan köpas för 119x den nuvarande insatsen.
Cash Grab +4 hjältesymboler kan köpas för 209x den nuvarande insatsen.
Du får 6 pengasymboler när du köper en funktion.

Buy Feature är kanske inte tillgänglig för det spel du spelar.
Buy Feature kan endast användas när du kan ändra din insats.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska
ROBIN HOOD’S HEROES – ROBIN HOODS HJÄLTAR
WAY/WAYS – VÄG/VÄGAR
FREE SPINS - FREE SPINS
CASH COLLECT – KONTANTINSAMLING
WILD/WILDS – WILD/WILD-SYMBOLER
WILD SPLIT™ – WILD SPLIT™
CASH GRAB – PLOCKA PENGAR
ADDER – ADDERARE
DOUBLER – DUBBLERARE
COLLECTOR – SAMLARE
BUY FEATURE – KÖPFUNKTION
BIG WIN - STORVINST
MEGA WIN - MEGAVINST
EPIC WIN - EPISK VINST
JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Tryck på hjulen eller knappen Spela under ett spel för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.
Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.
Totalt och vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.
Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.
Knappen Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.
Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.
Knappen Ljud: Slå på eller stäng av ljudet.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
RTP utan Buy Feature: 94,18 %.
RTP med Buy Feature: 94,18 %.
Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-10-03