Tons of Suns

Om det här Spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vägar

Det här spelet har 243 vägar.

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Vägvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vägkostnaden 20.

Den totala insatsen är den ursprungliga insatsen multiplicerad med kostnaden för de spelade vägarna.

Vinstregler

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett spel.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom Scatter-symboler, Pyramid-symboler och Solsymboler.

Scatter-symboler

Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen.

Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.

Solsymbolfunktionen

Solsymbolen dyker upp på alla hjul.

1 eller fler Solsymboler var som helst på hjulen aktiverar Solsymbolfunktionen.

Under basspelet ger varje Solsymbol som dyker upp något av följande:

Ett kontantpris på upp till 25x insatsen,

5, 10, 15 eller 20 Free Spins, Valbonusfunktionen.

Under Free Spins ger Solsymboler endast kontantpriser på upp till 25x insatsen.

Valbonusfunktionen

Valbonusfunktionen kan bara aktiveras i Solsymbolfunktionen under basspelet.

Matcha 3 ikoner för att vinna det motsvarande priset.

Mega = 250x, Jätte = 50x, Liten = 25x, Mini = 5x

Avslöjar en Ökning-ikon som lägger

250x till Mega-priset, 50x till Jätte-priset, 25x till Liten-priset, 5x till Mini-priset.

Avslöjar en Ultraökning-ikon som lägger

500x till Mega-priset, 100x till Jätte-priset, 50x till Liten-priset, 10x till Mini-priset.

Avslöjar en Episk Ökning-ikon som lägger

750x till Mega-priset, 150x till Jätte-priset, 75x till Liten-priset, 15x till Mini-priset.

Avslöjar en Vinn Alla-ikon ger alla Mega-, Jätte-, Liten- och Mini-priser samtidigt.

Free spins

Få 3 eller fler Scatter-symboler för att aktivera 10 Free Spins.

5, 10, 15 eller 20 Free Spins kan också vinnas i Solsymbolfunktionen.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Funktionsspår

Pyramiden dyker bara upp i Free Spins.

Varje Pyramidsymbol som dyker rör Funktionsspåret ett steg framåt.

Funktionsspåret startar från vänster och förflyttar sig till höger.

När en uppgraderingsposition nås på Funktionsspåret, spelas alla extra Free Spins och större multiplikatorer efter att den aktuella uppsättningen Free Spins och multiplikatorer har slutförts.

Symbolerna A, K, Q, J, 10 och 9 tas bort under Free Spins

Alla insatser och vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Köpfunktion

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Köpfunktionen kostar 60 gånger den totala insatsbeloppet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Mellanslag: Den här tangenten startar eller stoppar hjulen. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Starta autospel: Startar den autospelsessionen.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Köpknappen: Öppnar dialogrutan Köpfunktion.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Lobby: Avslutar spelet.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Ljud: Aktiverar spelljud.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Musik: Aktiverar spelmusik.

Knappen Ljudeffekter: Slår på eller stänger av spelets ljudeffekter.

Introduktionsskärm: Slår på eller stänger av introduktionsskärmen.

Blanksteg: Välj om spelet ska startas eller stoppas.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Knappen Snabbt spel: Slår på eller stänger av det snabba läget, som avslutar spel snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Välj Informationsikonen för att se information om insatsen och erbjudandets utgångsdatum och tidsfrist.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,01%.

Köpfunktion: 94,23 %.

Datum för senaste ändring: 2024-01-25