1-Of-A-Kind

• 1-hjuls 1-linjers slot

Att spela spelet:

• Tryck på FORTSÄTT på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE IGEN för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • För att öppna insatsinställningarna trycker du på mynt-knappen.
  • Tryck på - eller + jämte TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Tryck på TURBOLÄGE för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt och tryck sedan på STARTA.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr. Autospel avslutas när hjulen har snurrat angivet antal gånger, när du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr, eller när en funktion har aktiverats. Du kan avsluta autospel genom att trycka på stop-knappen.
  • Autospel kan även ställas in på TILL-FUNKTION vilket innebär att hjulen kommer att snurra till dess att en funktion aktiveras eller att du inte har tillräckligt mycket pengar för nästa snurr.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Det går att rulla i vinsttabellen.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på bakåtpil-knappen.

Spelautomat med 1 hjul:

• Det här spelet spelas på ett enskilt hjul.
  • Symboler ger endast vinst om den visar sig i sin helhet.
  • Totalinsatsen visar hur mycket som satsas sammanlagt under en enskild snurr. Utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med totalinsatsen.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Scattersymbol

• Spelets Scatter-symbol är diamanten.
  • När en Scatter-symbol visar sig på spelplanen aktiveras antingen Fruits gratisspel eller Gratisspel med omsnurr.

Multiplikator-Booster

• En Multiplikator-Booster kan aktiveras slumpmässigt under en snurr i grundspelet medan hjulet snurrar eller när en vinst bildas.
  • När funktionen aktiveras dyker ett hjul med 12 sektorer upp som omger symbolen.
  • En markör dyker upp högst upp på lyckohjulet och hjulet snurrar.
  • Varje hjulsektor visar ett vinstmultiplikatorvärde.
    • Ett vinstmultiplikatorvärde kan ligga på: 2×, 3×, 5×, 10×, 15× eller 25×.
  • Hjulet stannar på ett multiplikatorvärde som multiplicerar vinsten. Därefter avslutas funktionen.

Extra Multiplikator-Booster

• En Extra Multiplikator-Booster kan aktiveras slumpmässigt under en snurr i grundspelet medan hjulet snurrar eller när en vinst bildas.
  • Samma hjul som i Multiplikator-Booster-funktionen visar sig runt om den vinnande symbolen och snurrar.
    • Ett vinstmultiplikatorvärde kan ligga på: 1×, 2×, 3×, 5× eller 10×.
  • Hjulet stannar på ett multiplikatorvärde som multiplicerar utbetalningen. Därefter tas värdet bort från hjulet och hjulet snurrar på nytt.
  • Om hjulet stannar på ett annat multiplikatorvärde multipliceras utbetalningen med värdet som visas och förs till totalvinsten. Sedan snurrar hjulet igen.
  • Funktionen fortsätter tills hjulet stannar på en tom plats. Då betalas den totala vinsten ut och funktionen avslutas.

Level Up

• Level Up-funktionen aktiveras slumpmässigt när en vinst bildas i grundspelet.
  • Ett lyckohjul med antingen +1, +2, +3, +4, +5, +6 eller +7 dyker upp och omger den vinnande symbolen.
  • Hjulet snurrar och stannar på en siffra.
  • Siffran hjulet stannar på avgör hur många nivåer som utbetalningen ökar med.
  • Symbolen ger vinst som om det vore nästa symbol i vinsttabellen eller högre, beroende på vilken siffra den stannade på.
  • Symboler kan inte ge mer i vinst än vad en 777-symbol skulle ge.
  • Multiplikator-Booster-funktionen kan aktiveras omedelbart efter Level Up-funktionen i grundspelet.

Joker-funktionen

• Joker-funktionen aktiveras när en Joker-symbol stannar på spelplanen i grundspelet.
  • Ett lyckohjul med 6 blåa Joker-symboler och 6 tomma symboler dyker upp och omger Joker-symbolen.
  • Om hjulet stannar på en tom symbol avslutas funktionen omedelbart.
  • Om hjulet stannar på en blå Joker samlas den in, tas bort från hjulet och ytterligare en snurr tilldelas.
  • Om man samlar ihop 3 blåa Joker-symboler säkras MINOR-priset och spelet går vidare till det gröna hjulet.
  • Det gröna hjulet visar upp 4 gröna Joker- och 8 tomma symboler.
  • Om man samlar ihop 3 gröna Joker-symboler säkras MAJOR-priset och spelet går vidare till det röda hjulet.
  • Det röda hjulet visar upp 3 röda Joker- och 9 tomma symboler.
  • Om man samlar ihop 3 röda Joker-symboler säkras GRAND-priset och funktionen avslutas.
  • Om ett pris säkrades innan funktionens slut betalas detta ut.
  • Observera: Endast det högsta pris som säkrats betalas ut.

Gratis spel:

• När en Scatter-symbol visar sig på spelplanen i huvudspelet aktiveras 1 av 2 Gratisspel-funktioner.
  • Vid aktivering av funktionen, tryck på ►-knappen för att sätta igång.
  • Ett Gratisspel-hjul dyker upp och omger Scatter-symbolen med två färglagda sektorer.
  • Färgen på sektorn hjulet stannar på avgör vilken funktion som aktiveras.
  • Alla funktioner i grundspelet förutom Joker-funktionen kan aktiveras under båda Gratisspel-funktionerna.

Fruits gratisspel

• När Gratisspel-hjulet stannar på hjulets lila sektor tilldelas 10 Fruits gratisspel.
  • Tryck på FORTSÄTT när popup-rutan visas för att sätta igång.
  • Under Fruits gratisspel visas 5 symboler över spelramen.
  • Om någon av dessa symboler stannar på spelplanen under Fruits gratisspel tas motsvarande ikon bort från sin plats ovanför spelplanen.
  • Om alla 5 ikoner avlägsnas tilldelas 10 extra gratisspel och en uppsättning om 5 nya ikoner dyker upp på nytt.
  • Om +2, +3 eller +5 symboler stannar på spelplanen tilldelas motsvarande antal extra gratisspel.
  • Alla lyckohjul i grundspelet kan aktiveras under vilken Gratisspel-snurr som helst.
  • Gratisspel avslutas när mätaren når 0.

Gratisspel med omsnurr

• När Gratisspel-hjulet stannar på hjulets blå sektor tilldelas 5 Gratisspel med omsnurr.
  • För varje fruktsymbol som bildar en vinst tilldelas 1 extra gratisspel.
  • För varje bar, bell eller 7-symbol som bildar en vinst tilldelas 2 extra gratisspel.
  • För varje 2-bar eller 77-symbol som bildar en vinst tilldelas 3 extra gratisspel.
  • Gratisspel avslutas när mätaren når 0.

Utdelning till spelaren:

• Det teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) är 95.56%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-09