Wheel of Fortune Elegant Emeralds

Wheel of Fortune® Elegant Emeralds är ett spel med 5 hjul och Ca$hLink 2 som direkt ger kontantpriser. Aktivera hjulbonusen och snurra det ikoniska hjulet för att vinna priser, en Ca$hLink 2-multiplikator eller jackpotten!

Så satsar du

Wheel of Fortune® Elegant Emeralds har 30 vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration

Tryck på kugghjulet för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Mynt

Visar aktuellt antal spelade mynt.

Insatsen är fast på 30 vinstlinjer.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta. Ändra genom att välja önskad total insats.

På stationära enheter kan du välja att trycka på minusknappen (-) för att minska den totala insatsen, eller att trycka på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr med aktuellt myntvärde samt det valda antalet vinstlinjer.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr och där så är tillgängligt förlustgräns, och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Ca$hLink 2-funktionen

Om en skattkista-scattersymbol dyker upp på hjul 5 och en Wheel of Fortune-myntscattersymbol inte dyker upp på hjul 1, aktiveras Ca$hLink 2-funktionen. Alla myntscattersymboler som inte innehåller en jackpott tilldelas ett prisvärde. Alla avslöjade prisvärden och jackpottar tilldelas spelaren.

Avslöja en jackpottsymbol för att vinna motsvarande jackpott:

• Jättesymbolen ger dig jättejackpotten.
  • Megasymbolen ger dig megajackpotten.
  • Stora symbolen ger dig den stora jackpotten.
  • Liten symbol ger dig liten jackpott.
  • Minisymbolen ger dig minijackpotten.

Prisvärden och jackpottvinster visas i vald valuta. Fler än en jackpott kan tilldelas i Ca$hLink 2-funktionen.

Hjulbonus

En Wheel of Fortune-myntscattersymbol som dyker upp på hjul 1 och en skattkista-scattersymbol som dyker upp på hjul 5 aktiverar hjulbonusen.

När hjulbonusen aktiveras bestäms ett Ca$hLink 2-prisvärde. Ca$hLink 2-prisvärdet är summan av alla värden på myntscattersymboler och Wheel of Fortune-myntscattersymboler på hjulen i det aktiverande snurret.

Sju pekare är tillgängliga på hjulet. Antalet aktiva pekare är baserat på det aktiverande insatsbeloppet.

Prisvärden och multiplikatorer finns tillgängliga på hjulet.

När hjulet slutar snurra delas alla prisvärden som indikeras av aktiva pekare ut till spelaren.

Om en aktiv pekare landar på en jackpott-tårtbit vinner du jackpotten.

Prisvärdena multipliceras inte med det aktiverande myntvärdet. Prisvärdena visas i vald valuta.

När en aktiv pekare landar på en multiplikator på 5x, 10x eller 20x, multipliceras Ca$hLink 2-värdet för den bonusen.

Fler än en multiplikator-tårtbit kan anges av aktiva pekare, i vilket fall Ca$hLink 2-värdet för den bonusen multipliceras med summan av alla angivna multiplikatorer.

Prisvärdena multipliceras inte med denna multiplikator.

Funktionen Knuffande jokrar och mynt

Joker- eller myntsymboler oavsett position på hjulen under bonusrundan med gratissnurr aktiverar funktionen Knuffande jokrar och mynt. Joker- eller myntsymboler som dyker upp var som helst på hjulet kan knuffas upp eller ner 1, 2 eller 3 positioner för att fylla samtliga positioner på det hjulet med respektive symbol.

Vinster beräknas efter att alla förvandlingar är klara.

Bonusrunda med gratissnurr

3 gratissnurr-scattersymboler någonstans på hjul 1, 3 och 5 aktiverar bonusrundan med gratissnurr och ger 10 gratissnurrar.

Om 3 gratissnurr-scattersymboler dyker upp någonstans på hjul 1, 3 och 5 under bonusen återaktiveras bonusrundan med gratissnurr och du får 10 extra gratissnurrar.

Om Ca$hLink 2-funktionen aktiveras under bonusrundan med gratissnurr, tilldelas du totalsumman av prisvärdena som visas på alla myntscattersymboler som dyker upp på hjulen.

Bonusen kan återaktiveras flera gånger, upp till högst 200 gratissnurrar per bonus.

Gratissnurrar spelas med samma totala insats och med samma antal vinstlinjer som det aktiverande snurret.

Alternativ

Alla ljud

• Sätt på och stäng av spelljud.

Regler

Misspuk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Gratissnurr-scattersymbolen dyker endast upp på hjul 1, 3 och 5 i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Bonus- och funktionsvinster är fristående från linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Jokersymbolen dyker upp på hjul 2, 3, 4 och 5 i grundspelet och på hjul 2 3 och 4 i bonusrundan med gratissnurr.

Skattkista-scattersymbolen dyker endast upp på hjul 5 i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Wheel of Fortune-myntscattersymbolen dyker endast upp på hjul 1 i grundspelet.

Myntscattersymboler dyker endast upp på hjul 1, 2, 3 och 4 i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Fler än en av jackpottarna jätte, mega, stor, liten eller mini kan vinnas i grundspelet och i bonusrundan med gratissnurr.

Vinster visas i vald valuta.

I det här spelet är hjulet en grafisk animation som endast används i underhållningssyfte och utgör inte ett faktiskt hjul. Chanserna att få ett specifikt segment har därför inte samma sannolikhet.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

El retorno teórico total para el jugador es del 96.15%.

Datum för senaste ändring: 2022-09-21