Gold's Guardian

Legender berättar om en hemlig grotta högt uppe i bergen, där otroliga skatter är gömda. För att se till att endast människor som är värda det kommer in i grottan bevakas grottan av en grym drake som sprutar eld. Det är din tur att ge dig ut på en farlig resa till denna speciella och mytiska plats, där du kommer att hitta så mycket guld och ädelstenar som du aldrig drömt om ... bara du är tillräckligt modig

Gold's Guardian är en 5-hjuls slot med en unik 4,5,4,5,4-layout full av äventyr och belöningar. Gör en våldsam start med eksploderande Wilds som förvandlar hjulpositioner till Wild-symboler så att du får spännande utbetalningar. Släpp lös gratisspinn-funktionen (Free Spins) genom att träffa 3 eller fler Scattes-symboler och så får du 20 gratisspinn. För att ta äventyret till nästa nivå, aktiveras det super gratisspinn var sjätte gång gratisspinn - funksjonen (Free Spins) utlöses. Med möjligheten till att vinna upp till 25 super gratisspinn med ändå fler bursting Wildes, vill du bli belönad på kort tid.

Sätt igang äventyret! Spela Gold’s Guardian nu!

Information

Vinstlinjer:

Gold's Guardian har 50 vinstlinjer.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

50

Funktioner

·        EKSPLODERENDE WILDS SYMBOLER

·        GRATIS SPINS

·        GRATIS SUPERSPINS

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

96.27%

Hit Rate

14.06%

Funktioner

EXPLODERANDE WILDS SYMBOLER

När det visas Drakesymbol i en låst ram, lägger symbolen till en låst ram eller den förvandlas till en Wild symbol.

När en låst ram förvandlas till en Wild symbol förvandlas alla intilliggande låsta ramar till Wild symboler.

De låsta ramarnas framgång lagras vid varje insats. Ändringarna i insats återställer de låsta ramarnas framgång

När du går tillbaka till en föregående insats, återupprättar du framgången som du nått med detta insatsbelopp.

GRATIS SPINS

När 3, 4 eller 5 Scatter-symboler landar var som helst på hjulen, tilldelas 8, 12

respektive 20 gratissnurr.

Med denna funktion kan 1 till 5 ramar låsta ramar tillfälligtvis visas på hjulen och de förblir på sina positioner tills de förvandlas till Wilds symboler

Om hjulen är fulla med låsta ramar, läggs inga fler låsta ramar till. Gratisspinn kan inte utlösas på nytt.

GRATIS SUPERSPINS

Var sjätte gång gratissnurr utlöses genom att landa 3,4 eller 5 Scatter-symboler var som helst på hjulen, aktiverar det Super Free Spins och tilldelar 12, 15 eller 25 Super Free Spins.

För varje super gratisspinn kommer ett hjul att gå runt och lägga till ytterligare 1 till 5 låsta ramar för detta spinn.

De låsta ramarna som läggs till till hjulen förblir i positionerna tilsl de förvandlas till Wilds symboler.

I tillägg kommer 4,6,8 eller 10 speciella låsta ramar att visas i ett fast mönster och samverka med de åsta ramarna för att öka på vinsten.

Om hjulen är fulla med låsta ramar, läggs inga fler låsta ramar till. Super gratisspinn kan inte utlösas på nytt.

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen och/eller plus-/minus-knapparna för myntvärdet. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Du kan även välja din insats i menyn för satsningar i inställningarna. Tryck sedan på spin-knappen för att stänga menyn, göra din satsning och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Beloppen för total insats, saldo & vinst kan visas i mynt eller i en valuta. Du kan växla mellan dessa genom att trycka på den avlånga knappen längst ner på sidan.

Spin-valmöjligheter

När en omgång har startats kan du spola fram till resultaten eller hoppa över animeringen genom att trycka på skip-knappen som ersätter spin-knappen när omgången påbörjas.

För att spela snabbare omgångar kan du använda snabb-spin eller turbo-spin

(begränsningar kan gälla beroende på lokal jurisdiktion).

Turbo-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, utan extra animation.

Turbo-spin kan aktiveras genom att:

• Håll ner mellanslag
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Snabb-spin – Hjulen snurrar och stannar snabbare, samtidigt som alla animationer visas.

Snabb-spin kan aktiveras genom att:

• Slå på funktionen i den expanderbara menyn.
  • Slå på funktionen i inställningarna.
  • Slå på funktionen i auto-spin-menyn där du kan aktivera auto-spin-omgångar.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas från vänster till höger på intilliggande hjul, från hjulet längst till vänster.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Vinster beräknas enligt följande:

Insatsen, delat på 20, multiplicerat med den aktuella multiplikatorn

• Endast den högsta vinsten per linje betalas
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra
  • Super Gratisspinn spelas med genomsnittlig insats på rundan som aktiverar Super gratis
  • Den genomsnittliga insatsen kalkyleras inte under gratis

Ej avslutade omgångar

• Alla öppna sessioner som inte avslutas av spelaren, samt eventuella framtida transaktioner för dessa sessioner, avslutas/makuleras efter en viss tid. Denna tid bestäms av aktuell reglering för

.COM

30 dagar

Italien

7 dagar

Spanien

7 dagar

Danmark

90 dagar

Sverige

90 dagar

Rumänien

30 dagar

Portugal

90 dagar

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto- satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).

• Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:

(summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).

• Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto- satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2021-08-03