Poltava

Nyckeltal

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Vinstlinjer

40 vinstlinjer

Hjul

5 hjul

Rader

4 rader

Träffpotential

~ 24 %

Namn

Poltava

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.

• En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.
  • En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.
  • Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.
  • Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.
  • Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.
  • Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.
  • Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

• Poltava är en videoslot med 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer.
  • Spelet erbjuder 12 insatsnivåer för varje valuta.
  • Varje insats motsvarar 100 mynt.
  • En spelrunda startar på den valda insatsnivån då spelaren trycker på Spinknappen.
  • Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Autospin. Håll Spinknappen nertryckt för att välja antal rundor som ska spelas automatiskt.
  • Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Vinster presenteras i mynt eller i spelarens valuta. Spelaren kan själv ändra det under Inställningar.
  • Symbolen Poltava Wild ersätter alla symboler förutom lejon.
  • Poltava spelas i två lägen, normalläge med Marching Reels samt bonusläge med Flames of War Free Spins.
  • Marching Reels-funktionen triggas när ett hjul täcks av 4 identiska stridssymboler, alltså 4 kavalleri-, 4 artilleri- eller 4 infanterisymboler. Symbolen Wild räknas inte som en del av en formation som triggar Marching Reels.
  • Hjul med mer värdefulla stridssymboler ersätter lägre.
  • Marching Reels genererar ett respin under vilket en förstärkning läggs till på rad 2 och 3 på alla hjul till vänster om frontlinjen. Alla trupper avancerar stegvis åt höger och genererar nya respins så länge en ny identisk stridssymbol landar på hjulet till höger.
  • Uppgraderingar under Marching Reels. Om en full stridsformation med ett högre värde landar på en lägre kommer den högre ersätta den lägre formationen.
  • Aktiva stridssymboler som landar på rad 1 eller 4 bakom frontlinjen inkluderas och blir en del av formationen.
  • Marching Reels avslutas då inga nya stridssymboler tillkommer samt när frontlinjen når hjul 5.
  • Oavsett position så genererar 3 Lejonsymboler 3 free spins i Flames of War Free Spins.
  • Lejonsymboler förekommer på hjul 2, 3 och 4 i normalspelet och på alla hjul i bonusspelet.
  • Lejonsymboler är Sticky Wild under Flames of War Free Spins och varje nytt lejon som dyker upp adderar ytterligare 1 free spin.
  • Utbetalningen sker i slutet av free spins.
  • Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 96,4%.
  • Maximala vinsten är 180 000 mynt.
  • I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.