Dragon Maiden

Avbrutet spel

• Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen.
  • Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten.
  • Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

• Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna.
  • När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop.
  • Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster.
  • Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan.
  • Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs.
  • Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda.
  • För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Låt dig slukas av lyckans flammor och Drakjungfruns underbara skönhet! Dragon Maiden är ett videoslotspel med 5 hjul och 243 vinstmöjligheter. Spelet har förlängda jokrar, återspinn och gratisspinn med expanderande hjul.
  • Dragon Maiden inkluderar mäktiga spridda draksymboler, den vilda Drakjungfrun och hennes skatter som högvinstsymboler och klassiska svitmärken som lågvinstsymboler. Drakjungfrun kan också slumpmässigt förvandlas till en Joker. Detta påverkar alla drakjungfrusymboler på hjulen, med chans att de staplas på varandra och bildar upp till 3 symboler lodrätt. Jokersymbolen kan ersätta alla andra symboler, förutom de spridda draksymbolerna, för att hjälpa dig att bilda vinstkombinationer.
  • Om 2 eller fler spridda draksymboler landar på hjulen så aktiveras ett återspinn. Under detta hålls hjulen med de spridda draksymbolerna på plats. Om ytterligare en spridd draksymbol landar på hjulen så aktiveras ännu ett återspinn med de återstående hjulen. Det nya hjulet med spridd draksymbol hålls också på plats. Processen fortsätter på samma sätt tills inga fler spridda draksymboler landar på hjulen. Tre eller flera spridda draksymboler på hjulen ger gratisspinn i belöning enligt följande: x3 spridda draksymboler = 8 gratisspinn x4 spridda draksymboler = 10 gratisspinn x5 spridda draksymboler = 12 gratisspinn
  • De spridda draksymbolerna har extra kraft under gratisspinn. Varje gång en sådan symbol landar på ett hjul så kommer det hjulet att bli en symbol högre. Ett hjul kan expandera till en höjd av maximalt 6 symboler. När du når upp till den maximala höjden, vinner du ett Gyllene gratisspinn. Om en spridd draksymbol landar på ett hjul med maximal höjd så belönas du med ett extra Gyllene gratisspinn.
  • Gyllene gratisspinn startar efter att de normala gratisspinnen har slutförts. Alla 5 hjul spelas med den maximala höjden av 6 symboler. Vinster från Gyllene gratisspinn läggs till i den föregående totalsumman för gratisspinn, med potential att skapa monstervinster.
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta- Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är  96.49%

Datum för senaste ändring: 2019-05-07