Bison Bonanza

Steg 1:Kom i gång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet Totalinsats väljer du hur mycket du vill satsa (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Tryck på ”SPELA” för att starta spelet.
  3. RTP : 95.50%
    EXTRA BET RTP = 95.51%
    BONUS BUY RTP(Free spins) = 96.52 - 96.60%
    BONUS BUY RTP(Wheel) = 96.73%

Steg 2:Så här spelar du

• Tryck på ”SPELA” för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om 8 eller fler matchande symboler dyker upp vinner du. De vinster du har markeras. Detta skapar en explosion och fler symboler faller ner.
  • Vinster sätts in på ditt kontosaldo.

Fallande symboler

• Alla vinstsymboler skapar en kedjereaktion.
  • Vinstsymbolerna avlägsnas från hjulen och ersätts av nya symboler som finns ovanför hjulen.
  • Symboler fortsätter falla tills inga fler vinstsymboler produceras.

Bisoninsats (beroende på operatörens inställning)

• Extrainsatsen kan aktiveras under grundspelet.
  • När den är aktiv fördubblas chansen att aktivera en bonus.
  • Kostnaden för extrainsatsen är ytterligare 0,25 gånger totalinsatsen.

Gratissnurr

• 4 eller fler synliga bonussymboler var som helst ger gratissnurr.
  • Under gratissnurr blir multiplikatorsymbolen aktiv.
  • Om en multiplikatorsymbol dyker upp i en vinstkaskad under gratissnurr ger den en multiplikator på mellan 2–500 gånger.
  • När inga fler fallande vinstsymboler bildas läggs alla multiplikatorsymbolers värden ihop. Summan multiplicerar sedan den sammanlagda vinsten från de vinnande fallande symbolerna.
  • Totalinsatsen som användes för att aktivera gratissnurr används också under gratissnurr.
  • 3 eller fler bonus-scattersymboler på hjulen under gratissnurr ger 5 extra gratissnurr.
  • Efter gratissnurrens slut visas totalvinsten för gratissnurr. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.

Val av gratissnurr

• I början av gratissnurr får spelaren välja mellan 4 alternativ:
    • 12 gratissnurr och en multiplikatorsymbol som kan variera från 2 gånger upp till 100 gånger.
    • 8 gratissnurr och en multiplikatorsymbol som kan variera från 4 gånger upp till 200 gånger.
    • 5 gratissnurr och en multiplikatorsymbol som kan variera från 8 gånger upp till 500 gånger.
    • Hemligt val: De tillgängliga gratissnurren och multiplikatorintervallen förs till 6 paneler. Spelaren får välja en panel från varje kategori. Värdena som visas på de valda panelerna kommer att gälla när gratissnurromgången inleds.

Bonusköp (beroende på operatörens inställning)

• Bonusköpet kan aktiveras under grundspelet
  • När det är aktiverat kan du välja mellan 2 alternativ.
  • Vid köp av gratissnurr tas spelaren direkt till valet av gratissnurr.
  • Köp av gratissnurr kostar 100 gånger insatsen.
  • Vid köp av Bisonhjulet tas spelaren direkt till Bisonhjulet som kan ge en kombination av tillgängliga gratissnurr och minimi-/maxmultiplikatorer.
  • Köp av Bisonhjulet kostar 248 gånger insatsen.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och rättsliga krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda inklusive gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Scattervinster tilldelas utöver hjulvinster.
  • Alla vinstkombinationer läggs ihop.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Gällande datum från: 2022-03-23

Datum för senaste ändring: 2022-05-02