4 Fantastic Fish Gigablox

4 FANTASTIC FISH GIGABLOX SPELREGLER

Välkommen till 4 Fantastic Fish GigaBlox! Kan du fånga den största Giga-fisken i havet?

SNABBA FAKTA

RTP Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%
Volatilitet Hög
Genomsnittlig bäst vinst efter 100 snurr Alla spelare: 54 x insats
1 på 10 spelare: 185 x insats
1 på 100 spelare: 524 x insats
1 på 1 000 spelare: 1869 x insats

INTRODUKTION

4 Fantastic Fish GigaBlox är en 6-hjuls slot med 46 656 vinstsätt skapad av 4ThePlayer. Sätt att vinna ersätter vinstlinjer vilket gör det enklare att se var vinsten finns. En vinst formas av efterföljande symboler med start från första hjulet.

Sök efter Jättebläckfisken som kan avslöja vinnande symboler, byta symboler eller blanda om hela hjul för att skapa nya vinster, eller kalla på den mäktiga GigaBlox! Håva in vinster i fiske-respins bonus där hajen kan låsa upp symbolpositioner med multiplikator, eller fånga 1 av 4 gigantiska storfångster!

HUR SPELAR MAN?

Spelaren väljer sitt insatsbelopp genom att använda knapparna + och –. Se spelets vinsttabell för detaljer om vinstutbetalningar.

Spelaren trycker på SNURRKNAPPEN för att börja spela. Om du spelar på en PC kan du använda mellanslag för att snurra om knappen är aktiverad i spelets meny.

När snurret stannar höjs vinnande symboler ovanför hjulen.

Vinster betalar från vänster till höger.

Samtidiga eller sammanfallande vinst på olika vinstlinjer räknas samman.

GIGABLOX

GigaBlox är massiva symboler på förstorade hjul.

GigaBlox-symboler kan vara upp till 5x5 i storlek. GigaBlox-symboler kommer att delas upp i vanliga 1x1 symboler i syfte att beräkna vinster.

MONEY WAYS

Fisksymboler kan landa var som helst på alla hjul. Fisksymboler landar med en kontantvinst på symbolen, och kan ge vinster på de vanliga vinstvägarna, genom att finnas på intilliggande hjul från vänster till höger. När en vinst tilldelas kommer alla fisksymboler som är inblandade i vinsten att dela ut den totala kontantvinsten som visas på symbolen.

Fisksymboler kan visas på GigaBlox-hjul. GigaBlox fisksymboler kommer att delas upp i 1x1 fisksymboler, alla med samma kontantvinst. Summan som visas på GigaBlox-fisken innan den delas är summan av alla 1x1 kontantvinster för alla symboler som bildar GigaBlox. Endast 1x1 fisk-symboler som landar i hjulområdet och är del av en vägvinst kommer att tilldelas.

SYMBOLER

WILD-SYMBOL

Wild-symbolen ersätter varje symbol förutom scatter-symbolen.

Wilds ger ingen egen vinst och kan landa på alla hjul.

RESPIN SCATTER

Om 3 eller fler Respin scatters visas på hjulen aktiveras Respins bonus.

Respin scatters på GigaBlox-hjul kommer inte att visas som stora symboler, utan som intilliggande 1x1 symboler över GigaBlox-hjulet. Varje 1x1 Respin scatter på GigaBlox-hjulet räknas som en enskild scatter.

SJÖGRÄS

Sjögräs ger inga vinster.

STORFÅNGST

Storfångst kan landa som GigaBlox-symboler:

• Den STORA storfångsten landar som en 2x2 GigaBlox-symbol.
  • SUPER storfångst landar som en 3x3 GigaBlox-symbol.
  • MEGA storfångst landar som en 4x4 GigaBlox-symbol.
  • ULTRA storfångst landar som en 5x5 GigaBlox-symbol.

De totala värdena för storfångsten kan hittas bredvid hjulen, vilket är det totala värdet för alla 1x1-symbolerna efter att storfångst GigaBlox-symbolen har delats. Alla 1x1 symboler som är del av en vinst kommer att ge en lika stor del av den totala storfångst-vinsten som del av den vinsten.

JÄTTEBLÄCKFISK FUNKTIONER

Jättebläckfisken kan när som helst dyka upp under ett snurr i huvudspelet och aktivera en av följande funktioner:

BLÄCKFISKEN AVSLÖJAR FUNKTION

Sjögräs-symboler kommer att avslöja symboler med vinstgaranti.

BLÄCKFISKEN BLANDAR-FUNKTION

Hjulen blandas om för att skapa en vinst.

BLÄCKFISKEN BYT-FUNKTION

Byter symboler för att skapa vinster på hjulen.

GIGA SUMMON-FUNKTION

Ett stort Gigablox-hjul kommer att kallas fram, vilket innehåller symboler som är 4x4 eller större.

FISKE-RESPINS BONUS

Om 3 eller fler Respin scatters visas på hjulen aktiveras funktionen med Respin fiskebonus.

Varje hjul som en scatter landar på kommer att vara öppen; alla andra hjul kommer vara stängda.

Den översta och understa symbolpositionen på varje hjul kommer dessutom att stängas i början av bonusen.

Alla fisksymboler som landar på det aktiverande snurret kommer att låsas fast på hjulen, oavsett om de landar på ett hjul som är öppet eller stängt. Om de landar i den översta eller understa positionen kommer de att flyttas till en annan position på samma hjul.

Alla symbolpositioner kommer att snurra och alla nya fisksymboler som visas på öppna hjul kommer att låsas fast. Fisksymboler som landar på stängda hjul kommer inte att låsas fast.

GigaBlox-symboler på upp till 5x5 i storlek kan dyka upp. Dessa delas upp i 1x1 symboler - alla 1x1 symboler som är på öppna hjul i positioner som inte redan har en symbol fastlåst kommer att bli låst som vanligt.

Om en Respin scatter landar på ett stängt hjul, kommer detta hjul att öppnas för efterföljande respins. Respin scatters kan inte landa i redan öppna hjul.

Spelaren har 3 respins. Om en ny fisksymbol låser fast, eller om en Respin scatter öppnar upp ett låst hjul under ett respin, kommer antalet respins att återställas till 3. När spelare får slut på respins är bonusen över och kontantvinster från samtliga fisksymboler som blivit fastlåsta på öppna hjul kommer att tilldelas.

HAJ-FUNKTION

Om alla öppna positioner på ett öppet hjul är helt fyllt med fastlåsta fisksymboler kommer en haj att simma uppför det hjulet och samla in kontantvinsterna från alla fisksymboler. Den totala vinsten multipliceras med 2x och hålls i en enda position på hjulet; de övriga hjulpositionerna kommer sedan att återöppnas så att nya fisksymboler kan landa.

Första gången detta händer på ett hjul kommer översta och understa positionen på det hjulet att öppnas.

Dessa positioner har en symbolmultiplikator. Att låsa en fisksymbol i en av de positionerna kommer att multipliceras dess kontantvinst med denna multiplikator. Multiplikatorn gäller endast den första symbolen som låser fast i denna position.

KÖPFUNKTION

Det finns 2 olika köp av funktion-lägen:

• Respin bonus
    Landa Respin scatters som aktiverar Respin bonus. Köpfunktionen spelas på 80x spelarens totala insats.
  • Giga Summon bonus
    Snurra med ett massivt GigaBlox-hjul - 4x4 eller 5x5. Köpfunktionen spelas på 150x spelarens totala insats.

Köpfunktionen kan endast aktiveras i basspelet.

HUR MAN RÄKNAR UT EN VINST MED 46656 SÄTT ATT VINNA

Om något eller några av hjulen innehåller fler än en (1) symbol av samma slag multipliceras vinsten.

Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga utbetalningsmultiplikator.

Till exempel, om det första hjulet har två symboler, det andra hjulet tre symboler och det tredje hjulet två symboler kommer vinsttabellen multipliceras med 2 x 3 x 2 = 12.

AUTOSPEL

Autospel tillåter spelaren att spela utan att trycka på snurra. För att öppna autospel, tryck på AUTOSPEL-knappen (den lilla knappen med fyra pilar och en spelikon i mitten).

Spelaren har möjlighet att välja antalet snurr, förlustgräns och gräns för enskild vinst. Snurren kommer automatiskt att stoppas när det valda numret har nåtts eller gränsen för förlust eller enskild vinst är uppnådd.

När autospel är aktiverat blir AUTOPLAY-knappen en STOPP-knapp som visar antalet kvarvarande spins. För att stoppa autospel, tryck på STOPP-knappen.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • SALDO - Visar spelarens aktuella saldo.
  • INSATS - Visar nuvarande insats.
  • VINST - Visar nuvarande vinst
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på dator för att snurra)
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Köp Funktion - Öppnar menyn för köp av bonusspel.

SPELMENY

• Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar utbetalningarna för varje symbol.
  • Autosnurr - Visar alternativen för autosnurr.
  • Tryck på space för att snurra - Spelare kan använda mellanslagstangenten på datorn på vissa marknader. Där detta är möjligt tillåter detta alternativ spelare att inaktivera funktionen.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
  • Spelregler - Visar spelets regler.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.0%.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD WILD-SYMBOL
RESPINS RESPINS
LAST RESPIN SISTA RESPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
CONGRATULATIONS GRATULERAR
WIN UP TO VINN UPP TILL
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
MEGA BIG WIN MEGASTORVINST
EPIC BIG WIN EPISK STORVINST
6 OF A KIND SEX AV EN TYP
WIN FREQUENCY VINSTFREKVENS
ANY ALLA
BUY FEATURE KÖPFUNKTION
TOTAL WIN TOTAL VINST
BIG GAME FISH STORFÅNGST
FISHING RESPINS FISKE-RESPINS
FEATURING MONEY WAYS MED MONEY WAYS
GIANT SQUID JÄTTEBLÄCKFISK
WAYS VINSTSÄTT

Datum för senaste ändring: 2024-01-18