Wild Knights

Spelintroduktion

Wild Knights en ny 5-hjuls spelautomat, med Obegränsade gratissnurr, Expanderande jokrar, Hoppande jokrar, tornerspel-hjul och Knight Times-funktion.

Så spelar man

Välj din insats

Om du vill ändra denna, klicka på INSATS/LINJE '+'och '-' knapparna för att öka eller minska storleken på din insats per linje.

Vinstlinjer

Valet av standardvinstlinje är 10 linjer som är desamma för varje spel.

Starta spelet

Tryck på SNURRA för att starta spelet.
Spelet innehåller en AUTOSPEL-funktion som låter spelaren välja ett antal spel för kontinuerligt spel.
Välj önskat antal snurrningar genom att klicka på de numrerade knapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL.
Klicka på "STOPP" för att avbryta autospel.

Hjälp

Alla linjevinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplikator av insatsen per rad.
Dessa kan visas genom att trycka på HJÄLP-knappen.

Tornerspel-hjul

Om ingen vinst sker i grundspelet finns det chans att Tornerspel-hjul aktiveras, vilka snurrar två av hjulen igen för att generera en vinst.

Expanderande jokrar

Om ingen vinst sker i grundspelet och en JOKER-symbol visas på hjulet, finns det chans att denna JOKER-symbol expanderar för att generera en vinst.

Obegränsat antal gratissnurr

Funktionen gratissnurr aktiveras när 3 sköldar syns när standardspelet spelas
För Hi Roller hålls varje sköldsymbol över så länge Hi Roller-spelen varar.
Funktionen gratissnurr startar med antingen 3 liv, 2 liv eller 1 liv, beroende på om 3 röda, blå eller blandade sköldar visas.
En blå/röd sköld på mittersta hjulet ersätter för bägge färger.
Ett liv förloras när en drake visas på sista hjulet.
Bonusen avslutas när det antingen inte finns några liv kvar eller maximal vinst har uppnåtts.

Hoppande jokrar

Om en JOKER-symbol syns på de översta eller mitten-positionen under gratissnurr, flyttar den ner ett steg när hjulen snurrar nästa gång.
Gratissnurr-hjulen innehåller staplade JOKER-symboler som kompletterar hoppande jokrar.

Minsta genomsnittliga avkastning till spelaren (RTP) är 94%.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.
Den teoretiska avkastningen är för Hi Roller-spelet är 96%.
Denna RTP utgör den långsiktigt förväntade avkastning av spelet som har beräknats och granskats av ett oberoende testbolag.
Vid fel ogiltigförklaras alla spel och vinster.