Kronos Unleashed

Spelintroduktion

• Kronos Unleashed är en spelautomat med flera funktioner som gratissnurr, blixtomsnurr och jackpott.
  • Det finns 5 hjul och 8 rader i det här spelet (upp till 12 rader i funktionen blixtomsnurr)
  • 3 eller fler spridningssymboler utlöser gratissnurrsbonus  .
  •  fungerar som JOKER för alla symboler, utom spridningssymbolen
  •   betalar för båda linjer. Från vänster till höger och från höger till vänster i alla
  • spellägen. Alla andra symboler betalas från vänster till höger.
  • Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination. Alla radvinster multipliceras av insatsmultiplikatorn.

Grundspel

Rutfunktion

• Antalet gratissnurr beräknas genom bestämda grupper som börjar med det vänstra hjulet.
  • Varje grupp innehåller 1 eller fler hjul.
  • Varje spridning är en del av exakt 1 grupp. Hjulen grupperas tillsammans om spridningen fullständigt täcker en position på samma rad som en spridning 1 hjul till höger.
  • Varje grupp kommer att omges av en ruta. 3, 4 eller 5 spridningssymboler tilldelar 1, 2 eller 5
  • gratissnurr för varje symbol med en ruta  .
  • Symboler med rutor bestäms efter att ett snurr landar på 3 spridningssymboler. Gratissnurrsbonus använder en alternativ uppsättning hjul med identiska vinnande kombinationer.
  • Bonus Nudge-funktionen är inte tillgänglig under gratissnurren.

Gratissnurr

• Gratissnurr har en ökad chans att utlösa blixtomsnurr
  • Vid gratissnurr vinner du omedelbart 5x den totala insatsen

Blixtomsnurr

• Om 6 eller fler Kronos-symboler av guld landar på hjul 1, utlöses bonusen för blixtomsnurr omedelbart.
  • Under omsnurrsbonusen är hjul 1 helt täckt med  -symboler.
  • 3 blixtomsnurr tilldelas. Under hela bonusen kommer minst 4 symboler att tilldelas. Symboler som landar under ett omsnurr hålls kvar under omsnurrsbonusens varaktighet. Endast
  • Kronos och uppgraderingssymboler visas på hjulen  .
  • Endast en färg av Kronos-symboler kan vara aktiv i taget och liknar den färg som
  • Kronos-symbolen har i hjul 1. Om minst 1 extra icke-blank symbol landar på skärmen under ett omsnurr, kommer ytterligare 1 omsnurr tilldelas.
  • Om en uppgradering landar på skärmen kommer den att omvandlas till 1 av 4
  • specialsymboler  . Aktiva Kronos-symboler kommer att fylla alla
  • öppna positioner som omger denna symbol  . Upp till maximalt 4
  • uppgraderingssymboler kan omvandlas till denna symbol under bonusen. Jackpottbonus kommer att utlösas i slutet av det aktuella snurret och kommer att tilldela 1 snurr av
  • jackpotthjulen för var och en av dessa symboler som visas på skärmen som snurrar  . Efter att jackpottbonusen slutar, ersätts varje blixtsymbol med en symbol som visar hur många snurr som tilldelas på jackpotthjulen.
  • Maximalt 4 uppgraderingssymboler kan omvandlas till denna symbol under bonusen  .
  • En ytterligare rad läggs till längst ner på rutnätet, där varje position är täckt av den aktiva Kronos-symbolen. 10 extra linjer läggs till vid varje utökning av rutnätet. Upp till maximalt 4 uppgraderingssymboler kan omvandlas till denna specialsymbol under bonusen. Rutnätet återgår till 8 rader och 60 linjer efter att bonusen för blixtomsnurr slutar.
  •  Alla Kronos utbetalningar är baserade på den aktuella färg som Kronos har. De värden de representerar är tillgängliga i spelets vinsttabell.
  • Alla vinnande kombinationer av -symboler av någon färg betalas från vänster till höger och från höger till vänster. När Kronos-vinster ökas med specialsymbolen blir de tidigare Kronos-vinsterna otillgängliga under omsnurrsbonusens varaktighet. Upp till maximalt 2 uppgraderingssymboler kan omvandlas till specialsymboler som ökar Kronos-vinster. Om alla skärmpositioner ersätts med en icke-blank symbol, spelas inga ytterligare blixtomsnurr. Innan vinsterna utvärderas kommer någon av följande specialsymboler att omvandla inaktiva Kronos-symboler. Denna symbol är JOKER för aktiva Kronos-symboler. Alla linjevinster utvärderas vid slutförandet av bonusspelet för blixtomsnurr Bonus för blixtomsnurr använder en alternativ uppsättning hjul med identiska vinnande kombinationer som i grundspelet, med undantag för vad som annars anges.

Jackpott

• För varje snurr av jackpotthjulen ger båda av de två hjulen ett pris.
  • Jackpottar delas ut efter att båda hjulen slutar snurra. Symbolerna på hjulen är KRONOS, MEGA, STOR, LITEN och MINI. Dessa motsvarar insatsmultiplikatorer om 500 000, 50 000, 10 000, 3000 och 1000. En vinst är garanterad i jackpott.

Bonusgaranti

• Gratissnurrsbonusen ger garanterat minst 5x total insats.
  • Vid gratissnurr betalas 5x total insats utöver alla andra vinster.
  • Omsnurrsbonusen ger garanterat minst 1x total insats.
  • En bonus som slutar med mindre än 1x total insats lägger automatiskt till 1x total insats till vinsterna i slutet av omsnurrsbonusen.

Insats

Välj din insats:

• För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje.
  • Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Vinstrader

• Spelet innehåller 60 vinstlinjer i grundspelet och omsnurr, och upp till 100 vinstlinjer i funktionen blixtomsnurr.
  • Alla radkombinationer visas i vinsttabellen.
  • Visa dessa genom att trycka på ?-knappen.

TILLBAKA TILL SPELARE

• Den förväntade avkastningen för detta spelet är 95.86%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler
  • Detta återspeglar den teoretiska avkastningen efter många spel.
  • Tekniska fel gör alla spel och utbetalningar ogiltiga.