Luck of the Devil: Power Combo

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 40 vinstrader.

Antalet vinstrader som spelas är fast.

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vinstradskostnaden 10.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Vinn över-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.

Wild-symboler ger inte vinst.

Wild-symboler dyker bara upp i basspelet.

Scatter-symboler

Spelet har 3 olikfärgade scatter-symboler: röd, grön och blå.

Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.

Den här symbolen ger inte vinst.

Den grafiska samlingen scatter-symboler existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte funktionsaktivering.

Allmänna Regler för Link&Win™-funktioner

Funktionen kan endast aktiveras i basspelet.

Varje Scatter-symbol kan aktivera sin individuella Link&Win™ med specialfunktion.

Olikfärgade Scatter-symboler i samma spel kan aktivera Link&Win™ med kombinerade funktioner.

3 gratis omsnurr delas ut.

Bara myntsymboler och tomma hjulsymbolplatser dyker upp på hjulen.

Under Link&Win™-funktionerna som aktiveras av den blåa eller den gröna Scattern, är Myntsymbolerna gyllene och ger ett grått pris.

Under Link&Win™-funktionen som aktiveras av den röda Scattern, kan Myntsymbolerna också ge röda, blå eller gröna priser.

Aktiverande Scatters vänds till Myntsymbolerna och de hålls på plats medan andra symbolpositioner snurras om.

Varje myntsymbol får ett slumpmässigt multiplikatorvärde.

De tilldelade multiplikatorvärdena är 0,5x, 1x, 1,5x, 2x, 3x, 5x, 7,5x, 10x och 20x.

Multiplikatorvärdena multipliceras med den totala insatsen.

Varje Myntsymbol som dyker upp, är kvar på skärmen under funktionens gång.

När Myntsymboler dyker upp var som helst på hjulen, återställs alla spelräknare till 3.

Funktionen avslutas när inga omsnurr återstår eller när inga symbolpositioner är tillgängliga.

Att fylla upp alla positioner ger ytterligare Mini, Major och Mega-jackpottar.

Mega Jackpot ger 5 000x den totala insatsen.

Major Jackpot ger 100x den totala insatsen.

Mini Jackpot ger 10x den totala insatsen.

När vinstbegränsningen har uppnåtts, avslutas funktionen.

När vinstbegränsningen är 15 000x.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Link&Win™ aktiveras av Blå Scatter

Den blåa Scatter-symbolen kan aktivera Link&Win™ med Collection Power-funktionen.

Värdet på Mynten som aktiverar insamlingen distribueras inte vid denna tidpunkt.

När en Myntsymbol dyker upp, tilldelas alla värden från Mynten som har dykt upp under tidigare spel, spelaren direkt.

Link&Win™ aktiveras av Röd Scatter

Den blåa Scatter-symbolen kan aktivera Link&Win™ med Jackpot Power-funktionen.

Under funktionen kan du samla in Mynt med färgade priser för att få ett extrapris.

3 Mynt med rött pris ger Mega Jackpot, 3 Mynt med blått pris ger Major Jackpot, 3 Mynt med grönt pris ger Mini Jackpot.

Mega Jackpot ger 5 000x den totala insatsen.

Major Jackpot ger 100x den totala insatsen.

Mini Jackpot ger 10x den totala insatsen.

När en jackpott ges, startas insamlingen av Mynt för vunna jackpott om.

I slutet av funktionen, läggs Mynt som dyker upp till vinst i funktionen.

Link&Win™ aktiveras av Grön Scatter

Den gröna Scatter-symbolen kan aktivera Link&Win™ med Twin Power-funktionen.

Under denna funktionen finns det 2 rutnät med 5 hjul och 3 rader.

Varje rutnät har en egen spelräknare.

Genom att aktivera den gröna Scattern, ersätts den med ett Mynt och läggs till båda rutnäten på samma position.

När funktionen avslutas, läggs Mynt-värden på båda rutnäten till vinst i funktionen.

Link&Win™ med Kombinerade Funktioner

När olikfärgade Scatter-symboler dyker upp i basspelet, kan Link&Win™-funktionen med kombinerade funktioner aktiveras.

Den gröna och den blåa Scatter-symbolen kan aktivera Link&Win™ med Twin Power- och Collection Power-funktionerna.

Den blåa och den röda Scatter-symbolen kan aktivera Link&Win™ med Collection Power- och Jackpot Power-funktionerna.

Den gröna och den röda Scatter-symbolen kan aktivera Link&Win™ med Twin Power- och Jackpot Power-funktionerna.

De röda, blåa och gröna Scatter-symbolerna kan tillsammans aktivera Link&Win™ med POWER COMBO-funktionen, där Jackpot Power-, Collection Power- och Twin Power-funktionerna alla är aktiva.

Köpfunktion

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Aktivering av den här funktionen aktiverar Link&Win™-funktionen direkt.

Priset beräknas baserat på antalet valda funktioner (1, 2 eller 3).

23x aktuell insats aktiverar Link&Win™ med Twin Power-funktionen.

35x aktuell insats aktiverar Link&Win™ med Collection Power-funktionen.

37x aktuell insats aktiverar Link&Win™ med Jackpot Power-funktionen.

54x aktuell insats aktiverar Link&Win™ med Collection Power och Jackpot Power-funktioner.

74x aktuell insats aktiverar Link&Win™ med Twin Power och Collection Power-funktioner.

88x aktuell insats aktiverar Link&Win™ med Twin Power och Jackpot Power-funktioner.

117x aktuell insats aktiverar Link&Win™ med POWER COMBO där Twin Power, Jackpot Power och Collection Power-funktionerna alla är aktiva.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Översättning av Speltermer

MEGA, Mega Jackpot - Megajackpott.

MAJOR, Major jackpot – Stor jackpott.

MINI, Mini Jackpot – Minijackpott.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Inställningar för autospel

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Insatsinställningar

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Spelkontroller

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Meny: Visar en meny med allmänna system- och spelalternativ.

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Fortsätt: Går vidare till nästa skärm.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Att trycka på knappen Spela under pågående autospel avslutar autospelet.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela Nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj Informationsikonen för att se information om insatsen och erbjudandets utgångsdatum och tidsfrist.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Beroendes på vilket spel du spelar kan RTP-värdet vara ett enda värde eller olika värden för spelets olika steg eller lägen.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,20%.

RTP med Köp Link&Win™ med Twin Power: 94,20 %.

RTP med Köp Link&Win™ med Collection Power: 94,20 %.

RTP med Köp Link&Win™ med Jackpot Power: 94,20 %.

RTP med Köp Link&Win™ med Twin Power och Collection Power: 94,20 % RTP med Köp Link&Win™ med Twin Power och Jackpot Power: 94,20 %

RTP med Köp Link&Win™ med Collection Power och Jackpot Power: 94,20 %

RTP med Köp Link&Win™ med Twin Power, Collection Power och Jackpot Power: 94,20 %

Datum för senaste ändring: 2024-01-17