Grand Junction: Enchanted Inca

Spelautomat med 5 hjul, 25 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Tryck på FORTSÄTT på startskärmen för att starta spelet.
  • Spelet spelas med 25 rader.
  • Totalinsatsen motsvarar myntvärdet gånger 5.
  • För att öppna insatsinställningarna, tryck på MYNTknappen och sedan på  eller + för att välja totalinsats.
  • Tryck på TURBO-LÄGE för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till STOPP. Klicka på STOPP för att avsluta snurranimationen och visa resultatet från snurren direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar VINST-rutan den sammanlagda vinsten.
  • På en given Vinstrader, ger endast den högsta vinnande kombinationen utdelning medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster. Radvinster multipliceras med ditt myntvärde.
  • Det går att bilda scattervinster med symboler på alla positioner. Scattervinster multipliceras med din totalinsats.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att trycka AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr. Autospel avslutas när hjulen har snurrat angivet antal gånger, när du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr, eller när en funktion har aktiverats. Du kan avsluta autospel genom att trycka på stop-knappen.
  • Autospel kan även ställas in på TILL FUNKTION vilket innebär att hjulen kommer att snurra till dess att en funktion aktiveras eller att du inte har tillräckligt mycket pengar för nästa snurr.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Navigera i vinsttabellen genom att svepa på skärmen.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på bakåtpil-knappen.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av rader som visar sig ovanför hjulen enligt illustration i vinsttabellen.
  • Vinster kan endast bildas på aktiva vinstrader. Det gäller emellertid inte för scattersymboler.
  • Vinstkombinationer måste starta från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul. Det gäller emellertid inte för scattersymboler som ger utdelning ÖVERALLT.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• TEMPEL är spelets wildsymbol. Wildsymbolen kan fungera som alla andra symboler, förutom Guldmask- och Grand Junction-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Gratisspel:

• När minst 3 Guldmask-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen, aktiveras gratisspel-funktionen.
  • 8 gratisspel tilldelas.
  • Under gratisspel snurras hjulen automatiskt.
  • Gratisspelen spelas med samma insats som satsades under det snurr som aktiverade funktionen.
  • Under gratisspel kan AKQ och J på hjul 2, 3 och 4 förvandlas till Wild-symbolen.
  • Under gratisspel ger minst 3 Guldmask-symboler ytterligare 8 gratisspel.
  • Under gratisspel kan Funktionen Grand Junction™ aktiveras.

Funktionen Grand Junction™

• När minst 5 Grand Junction-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras funktionen Grand Junction™.
  • Funktionen Grand Junction™ spelas i två nivåer: nivå 1 är en håll och snurra-bonusrunda och nivå 2 är ett bonusspel.
  • Om man samlar ihop minst 3 Tåg-symboler under bonusrundan Håll och snurra avancerar man till bonusspelet.

Bonusrundan Håll och snurra:

• 9 gratissnurr tilldelas.
  • Alla mynt-symboler som stannar på hjulen under en gratissnurr hålls fast under resterande gratissnurr.
  • Alla tåg-symboler som stannar på hjulen under en gratissnurr hålls fast under resterande gratissnurr.
  • Alla konduktör-symboler som stannar på hjulen under en gratissnurr ger ytterligare 3 snurr. Konduktör-symboler hålls inte fast.
  • Efter gratissnurrens slut läggs alla mynt-priser ihop med totalvinsten, och om man lyckades samla ihop minst 3 tåg-symboler avancerar man till bonusspelet.
  • Mynt-priserna ligger på 1x, 2x, 3x eller 5x totalinsatsen.

Bonusspel:

• Om man samlar ihop 3, 4, 5 eller 6 tåg-symboler under bonusrundan Håll och snurra belönas man med motsvarande bonusspel: Mini, Minor, Major eller Grand.
  • 1 gratissnurr tilldelas.
  • Varje hjul avslöjar ett nummer: 3, 4, 5, 6, 7 eller en tåg-symbol.
  • Efter gratissnurrens slut förvandlas tåg-symbolen och avslöjar antingen en 8:a, 9:a eller 10:a.
  • Alla nummer på samtliga hjul läggs ihop och avgör poängen samt prisbeloppet enligt mätaren ovanför hjulen.
  • Högsta värde för GRAND-priset = 2 000 x totalinsatsen
  • Följande priser finns i Grand-spelet: 130x, 300x, 600x eller 2 000x totalinsatsen.
  • Högsta värde för MAJOR-priset = 500 x totalinsatsen
  • Följande priser finns i Major-spelet: 50x, 75x, 125x eller 500x totalinsatsen.
  • Högsta värde för MINOR-priset = 100 x totalinsatsen
  • Följande priser finns i Minor-spelet: 25x, 45x eller 100x totalinsatsen.
  • Högsta värde för MINI-priset = 20 x totalinsatsen
  • Följande priser finns i MINI-spelet: 10x eller 20x totalinsatsen.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 96.45%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-21