Fast Fruits DoubleMax

Välkommen till Fast Fruits Doublemax videoslot med kaskadhjul, hjulbonus och Free Spins.

OM SPELET

Fast Fruits DoubleMax är en videoslot med fem hjul och tre rader med 20 vinstlinjer. Spelet ger utdelning när tre eller fler identiska symboler, med start från hjulet längst till vänster, landar på en vinstlinje. Spelet innehåller 4 vanliga högt betalande symboler, representerade av spelets logotyp och traditionella högbetalande fruktsymboler samt 4 lågt betalande symboler representerade av lågt betalande fruktsymboler. Det finns fyra typer av Wild-symboler som visas i både huvudspelet och i Free Spins, och som ersätter alla vanliga symboler. Det finns också en bonussymbol som ger Free Spins om 3 eller fler visas under huvudspelet.

Pop and Drop-kaskadfunktion

Fast Fruits DoubleMax innehåller kaskadvinster. Vinnande symboler tas bort från hjulen och de tomrum som skapas fylls med nya symboler ovanifrån. Under varje kaskad kommer en eller fler Wilds att läggas till de lediga positionerna innan symbolerna över faller ner. Det finns fyra olika typer av wild-symboler som kan dyka upp på hjulen: Standard wilds; Super wilds som fyller alla tomma positioner på ett hjul; Boost wilds som ökar på multiplikatorspåret; "Båda Håll"-wilds som ger vinst från både höger och vänster. Boost wilds, Super wilds och Båda Håll-wilds blir Standard wilds när deras effekt har tillämpats, och om de inte används kommer de att visas som Standard wilds.

Multiplikatorer

För varje kaskad dubblas en totalmultiplikator. Multiplikatorn återställs till x1 efter ett förlorande snurr eller kaskad i huvudspelet. Under Free Spins återställs inte multiplikatorn förrän i slutet av Free Spins-funktionen.

Free Spins Bonus

När 3 bonussymboler visas i huvudspelet kommer 7 Free Spins att tilldelas. 4 bonussymboler som visas ger 10 Free Spins. Visas 5 bonussymboler kommer 13 Free Spins att tilldelas. Multiplikatorn fortsätter att byggas på under Free Spins Bonus och återställs inte förrän alla Free Spins är använda. Free spins spelas med samma grundinsats som i det aktiverande snurret. Det är inte möjligt att återaktivera Free Spins.

Free Spins Gamble

Free Spins Gamble aktiveras av 3 eller 4 Scatters som visas efter ett snurr eller en kaskad under huvudspelet. Spelaren ges möjlighet att samla in aktuellt antal Free Spins eller gambla för fler i en "allt eller inget" gamble. Ett val att gambla resulterar i att en pekare snurrar. Den kan peka på grön eller röd. Grön ger vinst och tar spelaren till nästa nivå av Free Spins. Röd är förlust och avslutar spelomgången utan några Free Spins. Maximalt två gambles kan spelas när tre scatters visas. Maximalt en gamble kan spelas när fyra scatters visas. Gamble avslutas när topp-nivån nåtts, när spelaren samlar in eller när det blir förlust. Chansen att vinna de tre olika nivåerna av free spins gamble visas i hjälpsektionerna.

GOLDEN BET

Det finns en möjlighet för spelare att öka sin insats med 25% för att öka chansen att få Free Spins. Vinster betalas ut enligt vinsttabellen och baseras på grundinsatsen.

Bonusköp

Genom att välja bonusköp kan spelare betala 100x för att köpa 7 Free Spins med valfri insats. Det finns en övre gräns för satsning i spel med köp av bonus. Denna gräns kan variera beroende på var du spelar spelet. Den absolut högsta nivån är 6€ insats, vilket innebär maximalt 600€ för att köpa en bonus.

Så här spelar du

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

Så här beräknas vinstlinjer

För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman. För att beräkna en enstaka vinstlinje ska antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen räknas. Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

Alternativ för spel

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Inställningar – Ljud på/av, och andra inställningar.
  • Historik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Lobby - Stänger spelet och tar spelaren till lobbyn.

Spelpanel

Meny (Hamburgare)

• Ljud - Låter spelaren stänga av allt ljud.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuellt spel.
  • Insats - Visar nuvarande insatsvärde.
  • Välj insats - Öppnar en pop-up som låter spelaren välja önska insatsstorlek.
  • Autospel (om tillgängligt) – Ger spelaren åtkomst till autospel-panelen för att välja antalet autospel och gränser.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt (om tillgängligt).
  • Golden Bet – Aktiverar/Avaktiverar Golden Bet
  • Bonusköp - Öppnar bonusköp meny

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

Genvägar för tangentbord

Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra på datorn.

Återbetalningsprocent

Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren. Den totala teoretiska avkastningen till spelaren är 94%.

Slumpen

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

Ytterligare information

Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en 0,08 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo. I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats. Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas. Detta är spelregler version 1, daterad 10/04/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

Datum för senaste ändring: 2023-07-24