Ocean Magic

Ta ett dopp i de rikliga djupen i Ocean Magic. Upplev Wild Bubbles, där fler wild bubbles kan dyka upp på varje snurr och flyter upp längs hjulen för att skapa vinst efter vinst. När en wild bubble landar på en Ocean Magic-symbol, expanderar den och täcker alla angränsande symbolpositioner för gigantiska vinster. Aktivera Bubble Boost-funktionen och se hur den gyllene sjöjungfrun släpper ännu fler Wild Bubbles från sitt gyllene horn. Aktivera bonusrundan med gratissnurr och smäll Wild Bubbles för att få ytterligare gratissnurr eller extra bubbelval!

• Så satsar du
  • Autosnurrfunktion
  • Wild Bubble-funktion
  • Bubble Boost-funktion
  • Val-funktion
  • Bonusrunda med gratissnurr
  • Regler
  • Ytterligare information

Så satsar du

Ocean Magic har 50 fasta vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration (endast surfplattor/mobila enheter)

Tryck på pilen för att öppna menyn för insatskonfiguration.
Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Bubble Boost sidospel

Tryck på Bubble Boost-knappen för att öka antalet Wild Bubbles som syns på hjulen.
Bubble Boost-funktionen kostar 50 mynt extra.

Myntvärde

Tryck på vänsterpilen (-) för att minska myntvärdet i din valuta.
Tryck på högerpilen (+) för att öka myntvärdet i din valuta.

Snurra

Tryck på den runda pilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar spelet automatiskt för ett visst antal snurr med aktuellt myntvärde och insatskonfiguration (Bubble Boost aktiverad eller inaktiverad).
När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurr som ska spelas vid de aktuella insatsinställningarna.
Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP-knappen trycks ned, en bonus aktiveras, eller saldot är för lågt för att snurra igen.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Wild Bubble-funktion

En eller flera bubblor kan visas slumpmässigt under varje hjul och flytta upp ett steg under ett hjulsnurr.
När hjulen stannar, landar bubblan på en symbol och omvandlar symbolen på den positionen till en joker.
Om en bubbla landar på en Ocean Magic-symbol, visas jokersymbolen på alla angränsande symboler. När en bubbla expanderar på detta sätt, flyttas endast den ursprungliga bubblan uppåt under nästa snurr.
Bubblor försvinner när de flyttar ovanför den övre raden.
Om en bubbla landar på en bonussymbol blir den till en joker och behåller sin bonusaktiverande funktionalitet.

Bubble Boost-funktion

Tryck på Wild Bubble-knappen för att aktivera Bubble Boost-funktionen. När Bubble Boost-funktionen är aktiverad dyker upp till 7 extra bubblor upp från det gyllene hornet och flyttar till slumpmässiga positioner på hjulen.

Bubble Boost-bubblor fungerar på exakt samma sätt som Wild Bubbles.
Bubblor som genereras från det gyllene hornet landar inte på topp-positionen på hjulet, bottenpositionen på hjulet eller på någon position på hjulet där en bubbla redan finns.

Val-funktion

Val-funktionen aktiveras när 3 eller fler bonus-scattersymboler visas någonstans på hjulen.

3 bonussymboler 4 bonussymboler 5 bonussymboler
5 val 10 val 20 val

Välj flytande bubblor för att visa 2 till 3 extraval, eller 1 till 5 extra gratissnurrar.
Val-funktionen kan återaktiveras upp till 4 gånger per bonus.
Maximalt antal extravalsbubblor som finns tillgängliga under Val-funktionen är 5.
Det totala antalet möjliga val under Val-funktionen är 35.

Bonusrunda med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr börjar efter att den sista bubblan har valts under Val-funktionen.
I början av bonusen dyker två bubblor upp, en under hjul 1 och en under hjul 5.
Bonusrundan med gratissnurr återaktiveras när tre eller fler bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen.
Återaktivering av bonusrundan med gratissnurr ger en extra Val-funktion.
Om Bubble Boost-funktionen är aktiverad i grundspelet är den också aktiverad under bonusrundan med gratissnurr.
Bonusrundan med gratissnurr kan återaktiveras upp till 4 gånger per bonus.
Bonusen kan återaktiveras flera gånger, upp till högst 750 gratissnurr per bonus.
Gratissnurrar spelas med samma myntvärde som aktiverande snurr.

Regler

Vid felanvändning, eller om ett fel uppstår, annulleras alla spel och betalningar.

Aktivering av Bubble Boost-funktionen dubblar myntvärdet

Spelares bubbelval under Val-funktionen påverkar inte resultatet av Val-funktionen.

Bubbelpositionerna på hjulen är bestående per insatsnivå.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på sammanhängande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Bara den högsta vinsten utbetalas per vinstlinje. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala betalbeloppet.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se utbetalningstabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av Bonusrundan med gratissnurr samt utfallet som aktiverade bonusrundan. Om vinsttaket har nåtts under bonusrundan, avslutas bonusrundan genast oavsett om fler gratissnurr återstår eller inte.

Ytterligare information

Förväntad återbetalning
I enlighet med god spelpraxis som krävs i de flesta jurisdiktioner världen över, är varje spelresultat helt oberoende, utom i fall där ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller en serie snurr, enligt spelreglerna. Oddsen att få ett visst resultat är alltid samma.

Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, insatsstorlek, saldo, tid på dygnet, veckodag etc. Till exempel, om högsta vinsten slår in på ett visst snurr, blir chansen att vinna högsta vinsten på nästa snurr exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska avkastningen över ett väldigt stort antal spel och av många spelare under en längre tid. Resultaten för en spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel spelade desto större varians av faktiskt återbetalning kan du komma att uppleva.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är:94.14%

Immateriell egendom
© 2017 IGT. Alla rättigheter förbehålles. Alla andra varumärken som används häri ägs av IGT eller dess partners, och får inte användas utan tillstånd, och är där ett ® anges registrerade hos U.S. Patent and Trademark Office.

Datum för senaste ändring: 2019-09-03