Anaconda Wild 2

Spelautomat med 6 hjul och 50 rader

Målet med Anaconda Wild II™ är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Tryck på mynt-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.
  • Tryck på blixtknappen för att aktivera TURBOLÄGE, vilket gör att hjulen snurrar snabbare. Tryck på knappen igen för att avsluta TURBOLÄGET.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas enligt vinsttabellen. Vinster multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delad med 50.

Autospel:

• Under autospel snurras hjulen automatiskt.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Under autospel visas antalet kvarstående snurr. Autospel avslutas när hjulen har snurrat det antal gånger som angetts, när du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr eller när en funktion har aktiverats. Du kan avsluta autospel genom att trycka på knappen STOPPA AUTOSPEL
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills funktionen WILD-OMSNURR aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.

Infosidor:

• Tryck på i för att öppna referenssidan som beskriver spelets olika komponenter.
  • Utbetalningar finns listade i Vinsttabellen. Multiplicera radinsatsen med utbetalningen för att få fram vinstbeloppet för en viss symbolkombination.
  • För att stänga referenssidorna och återgå till spelet, tryck på TILLBAKA-PILEN.

Vinstrader:

• Det här spelet har 50 fasta rader.
  • Totalinsats = radinsats × antal rader.
  • Radinsats = totalinsats / antal rader.
  • Endast högsta vinsten per rad betalas ut. Vinstkombinationer ger utdelning från vänster till höger på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster. Radvinster multipliceras med radinsatsen.
  • Det finns en skillnad mellan Radinsats och Total insats. Radinsats visar insatsen på en enskild Vinstrader. Total insats visar hur mycket som satsas totalt på ett enskilt snurr. Utbetalningar som visas i Vinsttabell multipliceras med Radinsats.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wild Symbol:

• Spelets WILD-symbol är symbolen i rött och guld som pryds av texten ”WILD”.
  • WILD-symbolen kan gälla för vilken annan symbol som helst för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Special-wildsymbol:

• Spelets specialwild-symbol är den runda skölden.
  • SPECIALWILD-symbolen ersätter alla symboler och aktiverar funktionen WILD-OMSNURR.

Funktionen Wild-omsnurr:

• När en SPECIALWILD-symbol landar någonstans på hjulen aktiveras funktionen WILD-OMSNURR. Fler än 1 SPECIALWILD-symbol kan landa samtidigt på hjulen.
  • När funktionen startar framträder en guldanakonda ur SPECIALWILD-symbolen. För varje omsnurr förflyttar sig anakondans huvud till en angränsande symbolposition och förvandlar då symbolerna på dessa positioner till låsta WILD-symboler.
  • Landa en extra SPECIALWILD-symbol på hjulen under WILD-OMSNURR för att återaktivera funktionen.
  • När anakondan har återvänt till sin ursprungliga position förvandlas alla WILD-symboler i dess väg, samt eventuella symboler inom den väg den skapar, till en stor WILD-symbol med ett multiplikatorvärde som väljs slumpmässigt från multiplikatorhjulet.
  • Om WILD-symbolen med multiplikator deltar i en vinst multiplicerar den eventuella vinster den deltar i med värdet som visas.
  • Multiplikatorvärden läggs ihop. Om 2 WILD-symboler med multiplikator deltar i samma vinst läggs deras multiplikatorvärden ihop.
  • Om en anakonda fortfarande rör sig på hjulen när en annan anakonda har förvandlats till en multiplikator-WILD, snurrar WILD-symbolen med multiplikatorn av spelplanen i samband med nästa snurr.
  • Funktionen WILD-OMSNURR avslutas när alla anakondor har återvänt till sina ursprungliga positioner.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 96.47%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:

• Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.

• En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.

• Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.

• För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-01