King Kong Cash

INTRODUKTION

King Kong Cash är en spelautomat med 5 hjul och 20 rader som är rena apkonsten! Spelet har 5 kongtastiska funktioner plus BIG MON K EY där du kan vinna upp till 1 000 gånger insatsen. Det är den absolut hetaste spelautomaten just nu!

Steg 1: Komma Igång

1. Klicka på TOTAL INSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALA INSATS. Satsa från 0,20 € upp till 500 € (eller belopp i motsvarande valuta)genom att välja från listan över tillgängliga insatser från valen under Total Insats.
  2. Klicka 'SPIN' för att starta ditt spel.
  3. Det finns en Autoplay-funktion i spelet som startar varje spin automatiskt. Om du vill avbryta den funktionen under dina auto-spins, tryck sedan bara på Stoppa Autoplay-knappen som visas längst upp där Autoplay-knappen var tidigare tillsammans med antalet återstående spins.

Step 2: Hur Man Spelar

• Tryck på 'SPIN' för att starta spelet.
  • Hjulen kommer snurra och slutligen stanna slumpmässigt.
  • Om kombinationen av symboler som visas på hjulen bildar en rad av 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (med början till vänster) på en av vinstraderna, då vinner du.Alla vinnande rader kommer att markeras och dina vinster kommer att krediteras till ditt spelsaldo.
  • Om minst 3 Bonus Scatter-symboler dyker upp på hjulen aktiveras King Kong-bonusen.

Om du snurrar hjulet och landar på Barrel Blast under King Kong Bonus får du Barrel Blast Bonus.

Om du snurrar hjulet och landar på King Kong Trail under King Kong Bonus aktiveras King Kong Trail Bonus.

Om du snurrar hjulet och landar på Empire Free Spins under King Kong Bonus aktiveras Empire Free Spins Bonus.

Om du snurrar hjulet och landar på Golden Kong Free Spins under King Kong Bonus aktiveras Golden Kong Free Spins Bonus.

Om du snurrar hjulet och landar på BIG MON K KEY under King Kong Bonus aktiveras BIG MON K EY Bonus.

Hjulvinster

• Radvinster är multiplicerade med värdespelet på den vinnande raden.
  • Alla Vinster över alla olika rader läggs ihop tillsammas för att bilda den totala vinsten.
  • Alla Rader utbetalningssymboler måste visas på en spelad rad och på varandra följande radermed början på rullen längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinsterläggs till på radvinsterna.

Wild-symboler

• Wild-symboler kan användas för att bilda radvinster genom att ersätta andra symboler.
  • Wild-symbolerkan inte ersätta scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Endast den hösta radvinsten betalas ut på varje rad. (t ex 3 wild-symboler ger en vinst eller de symbolerna tillsammans med en annan symbol för att bilda en vinst på 4 symboler, så kommer endast den senare betalas ut eftersom den är vinsten är högre).

Sleepy Kong

• Om Kong vaknar från sin sömn oavsett spel finns det en chans att Sleepy Kong Bonus aktiveras.
  • Kong hoppar då upp från sin tron och aktiverar en av följande funktioner:

- Banana Cannon Wilds - Medan hjulen snurrar hoppar Kong upp från sin tron med en banankanon och skjuter en klibbig bananbomb på det mittersta hjulet som sedan exploderar och förvandlar fler positioner till wild. Efter att en vinst behandlats hoppar Kong ibland upp och slår i marken vilket gör att hjulen snurrar om, men alla wildsymboler stannar kvar på sina positioner.

- Golden Barrel Super Spin - När hjulen snurrar vaknar Kong från sin sömn och kastar en Golden Barrel mot mitten av hjulen. Det orsakar en explosion på hjulens övre del som lägger till ett antal Golden Barrels på hjulen. Så snart hjulen har stannat exploderar alla synliga Golden Barrels och avslöjar samma symbol.

- King Kong Spin StreakSå snart hjulen har stannat och visat en kombination av vinnande symboler kan Kong ibland hoppa upp från sin tron och slå på hjulen med en träklubba. Då snurras hjulen om och de aktiverande symbolerna stannar kvar på sina positioner. Det fortsätter tills vinsten inte förbättras mer.

- Bonus BoostPåminner om Golden Barrel Super Spin – i stället för att lägga till ett antal Golden Barrels till hjulen lägger explosionen till fler bonussymboler på hjulen. Det ökar chansen att aktivera bonusen på det snurret.

Bonusaktivering

Du kan aktivera bonusen genom att få fram minst 3 bonussymboler på hjulen. Ingen vinst betalas ut för att uppnå det – bara tillträde till en av bonusrundorna.

Det finns 5 unika bonusar som avgörs av King Kong Bonus.

Du snurrar hjulet som därefter stannar på en av 5 funktioner och avslöjar vilken bonus som vunnits.

Barrel Blast Bonus

Aktiveras genom att landa på Barrel Blast-sektionen på hjulet under King Kong Bonus.

Efter en kort övergång visas en scen med ett antal tunnor på skärmen tillsammans med en vinstplan till vänster.

Spelaren väljer tunnor för att avslöja ett föremål. Varje föremål matchar en totalinsats-multiplikator som betalas ut för att matcha 3 av samma föremål. Om en specialikon avslöjas uppgraderas dessutom totalinsats-multiplikatorerna, och om du samlar 3 Golden Monkeys aktiveras King Kong Cash BIG MON K EY Bonus.

King Kong Trail Bonus

Efter en kort skärmövergång får du se en andra bonusskärm som hämtat retroinspiration från plattformsspelet King Kong.

Bonusen är indelad i två steg: steg 1 är en multiplikator upp till King Kong Cash BIG MON K EY Bonus (steg 2).

Du börjar alltid på steg 1 och behöver välja tunnor för att avancera längs stigen och öka totalinsats-multiplikatorn. Genom att välja tunnor avslöjas ett av följande positiva eller negativa utfall:-

Händelse

Åtgärd

Avancera 1, 2, 3, 4 eller 5

Kong börjar röra sig upp för stigen vid motsvarande antal fönster.

Golden Monkey

Tar dig direkt till King Kong Cash BIG MON K EY Bonus-delen av funktionen.

Bomb

Avslutar bonusen och betalar ut den aktuella insatsmultiplikatorn.

Om King Kong Cash BIG MON K EY Bonus-slutspelet nås går Kong in i det lukrativa slutspelet. Här befinner sig Kong i mitten av skärmen omgiven av en karusell av tunnor plus bananer nere till vänster och höger om skärmen.

Tunnorna börjar snurra, och när de stannar får du motsvarande insatsmultiplikator. Du får därefter välja en banan från vänster eller höger om karusellen vilket avslöjar antingen en Golden Monkey (som snurrar om tunnorna och ökar bonusvinsten) eller en bomb som avslutar funktionen och ger dig den uppnådda totalinsats-multiplikatorn.

Empire Free Spins

Aktiveras genom att landa på Empite Free Spins-sektionen på hjulet under King Kong Bonus.

En skärmövergång sker och du tas till en ny destination högst upp i Empire State Building med flera synliga hjul.

Skärmen börjar längst upp – sedan sänks den ned till de övriga hjuluppsättningarna och en sidopanel som visar information om uppgraderingen för den aktuella hjuluppsättning.

Du kommer därefter till nivån längst ned. Här får du använda dina free spins på hjuluppsättningen. Målet med Free Spins-rundan är att samla Golden Monkeys som dyker upp slumpmässigt på hjulsymbolerna. Genom att samla ett antal Golden Monkeys kommer du vidare till nästa hjuluppsättning. Ju högre nivå du når desto kraftfullare uppgradering får du.

I takt med att du kommer högre upp får du ytterligare snurr.

Free Spins fortsätter tills alla spins har använts – då får du beloppet som visas i fältet för bonusvinster. Du får ytterligare free spins varje gång du klarar en nivå.

Golden Kong Free Spins

Aktiveras genom att landa på Golden Kong Free Spins-sektionen på hjulet under King Kong Bonus.

Golden Kong Free Spins spelas på ett 5x4-rutnät med 40 vinstrader och ett fast antal free spins. Om någon speciell wildsymbol dyker upp efter något snurr ökar wild-panelen till höger om skärmen med motsvarande antal wilds. Så snart den första omgången Free Spins avslutats får du en serie "Wild Spins". Wild Spins spelas på samma hjuluppsättning. Under varje spin placeras alla insamlade wilds slumpmässigt ut på hjulen. Efter att ett snurr avslutats visas du 3 tunnor ovanför hjulen och får välja en tunna som avslöjar antingen en Golden Donkey (snurrar hjulen igen och wildsymbolerna hamnar på nya slumpade positioner) eller en bomb som avslutar funktionen.

Golden Kong Free Spins kan inte återaktiveras under Golden Kong Free Spins. Under Wild Spins kan du få ytterligare spins.

Feature Gamble

Närhelst en funktionsvinst erhålls i spelet får du välja mellan att antingen INKASSERA funktionen eller att riskspela den för att försöka vinna någon av de andra funktionerna i spelet (förutom BIG MON K EY Bonus).

Efter att ha fått den inledande bonusen från hjulsnurret under King Kong Bonus visas en Riskspela-skärm med de 5 funktionerna listade nedifrån och upp, rangordnade efter genomsnittlig utbetalning. Den funktion som du vunnit visas med orden INKASSERA och RISKSPELA i funktionspanelen i mitten av skärmen.

Om du riskspelar och vinner kan funktionen som du riskspelat inkasseras. Då är alla funktioner nedanför den eliminerade. Det fortsätter tills du når toppfunktionen (där du får den funktionen) eller landar på Mystery Win-segmentet under hjulsnurret då du får ett Mystery Win-pris (ett hemligt pengapris baserat på en multiplikation av din totalinsats).

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

UtbetalningsinformationochSpelregler

• Radvinster multipliceras med värdespelet på vinstraden.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs till.
  • Alla vinstlinje-symboler måste visas på en spelad rad och på varandra följande hjul med början längst till vänster. Endast den högstaradvinstenbetalasutpåvarje rad.
  • Funktions-symbolerär scatter-vinsteroch belönas när de uppenbarar sig på någon av positionerna på hjulen på valfritt antal spelade rader..
  • Multipla scatter-funktioner kan vinnas i ett enskilt spel.
  • Scatter-vinster läggs till på radvinsterna.
  • Free Spins spelas på samma antal rader och spel per rad/Total Insats som det aktiverade spelet.
  • TEKNISKA FEL ANNULLERAR ALLA SPEL OCH UTBETALNINGAR.

Största möjliga vinst per snurr är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen - det som inträffar först (Eller motsvarande i annan valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).