Koi Princess

Spelregler för Koi Princess™

• Koi Princess™ är en videospelautomat med 5 hjul och 3 rader, med aktiverade slumpfunktioner för 1 runda, Bonusfunktioner, Wild-ersättningar, Bonussymboler och ett Bonus Bet-läge.
  • Spelet spelas med 20 insatslinjer (fasta), 1-10 insatsnivåer och olika myntvärden.
  • Insatsnivån väljs genom att använda NIVÅ-väljaren.
  • Myntvärdet väljs genom att använda MYNTVÄRDE -väljaren.
  • MYNT visar antalet mynt som finns tillgängliga att satsa.
  • När man spelar på den högsta insatsnivån spelar MAXINSATS spelet med högsta antal insatsrader och det aktuella myntvärdet. När man spelar på en lägre insatsnivå måste MAXINSATS dubbelklickas för att spela rundan till den valda nivån.
  • AUTOSPEL startar spelet automatiskt för det valda antalet omgångar.
  • Vinnande kombinationer och utdelningar görs enligt VINSTTABELL.
  • Insatsnivå är antalet mynt satsade per insatslinje.
  • En insatslinjevinst i mynt är lika med värdet som visas i VINSTTABELLmultiplicerat med insatsnivån. Detta belopp multipliceras också med eventuella tillämpliga multiplikatorer.
  • En insatslinjevinst i betalningsmedel är lika med vinsten i mynt multiplicerad med myntvärdet.
  • Endast den högsta vinsten per insatslinje betalas ut.
  • Insatslinjevinster betalas om de är i följd från hjulet längst till vänster och till hjulet längst till höger.
  • Wild-symbolersättningar betalar den högsta möjliga vinstkombinationen på en insatslinje enligt VINSTTABELL.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler utom Bonus-symboler.
  • Samtidiga vinster på en insatslinje läggs till.
  • Alla myntvinster betalas endast ut på insatslinjerna, förutom vinster under Bonus Wheel i Bonus Feature-läget.
  • Slumpfunktioner och Bonus-funktioner spelas med samma insatsnivå och myntvärde som den runda som aktiverade dem.

Bonusinsats

• Det går att aktivera ett Bonusinsats-alternativ för varje runda. Detta dubblar kostnaden för en runda.
  • Att aktivera bonusinsatsen ökar sannolikheten för att få ett slumpmässigt spel och ett bonusspel, samt ändra värdena på Bonus Wheel och ökar säkra myntvinster för Sure Win Free Spins.
  • Bonusinsatsen ändrar inte aktuell insatsnivå eller myntvärde.
  • Bonusinsatsen aktiveras och inaktiveras under huvudspelet på introskärmen.

Slumpfunktioner

• Under varje runda i huvudspelet kan någon av 4 slumpfunktioner aktiveras.
  • När slumpfunktionen har aktiverats väljer spelaren mellan 3 olika alternativ för att se vilken slumpfunktion som aktiveras.
  • Det går inte att välja en slumpmässig funktion automatiskt, inte ens under Autoplay.
  • De 4 möjliga slumpfunktionerna är: 5-Hit, Random Wilds, Wild Reels och aktivering av Bonusspelet.
  • Slumpfunktionen 5-Hit Random Feature ger spelaren 1 runda med en garanterad 5-symbolsvinst med en slumpmässig symbol och insatslinje.
  • 5 slumpmässiga symboler kommer att överlappa alla symbolerna på en insatsrad.
  • För att välja en slumpmässig överlappande symbol, klicka på avsett område för 5-Hit-hjulet som visas under hjulen.
  • Om funktionen "Mellanslag för att spela" är aktiverad, kommer att trycka på mellanslag stanna Bonus Wheel, Bonus Feature Wheel och 5-Hit Wheel.
  • Alternativt kommer 5-Hit-hjulet att stannas automatiskt efter 30 sekunder.
  • Slumpfunktionen Random Wild ger spelaren 1 omgång med mellan 4 och 9 överlappande Wilds som placerats slumpmässigt på hjulen.
  • Slumpfunktionen Wild Reels ger spelaren 1 omgång där mellan 2 och 5 blir hela Wild Reels, vilket betyder att en överlappande Wild-symbol täcker de utvalda hjulen.
  • Slumpfunktionen Bonus Activation ger spelaren 1 runda där 3 bonussymboler, men inga linjevinster, visas med 1 bonusfunktion vunnen.
  • Det går bara att aktivera en slumpmässig funktion per runda.
  • Slumpfunktioner kan inte aktiveras under bonusfunktioner.
  • Slumpfunktioner och bonusfunktioner kan inte aktiveras igen.
  • I slutet av slumpfunktioner och bonusfunktioner läggs den totala vinsten till den runda som aktiverade funktionerna.

Bonusfunktioner

• 3 Bonussymboler på hjul 1, 3 och 5 ger en slumpmässig Bonusfunktion. Om det finns 2 Bonussymboler på hjulen när en runda är klar och det finns vinster på insatslinjen kan en 3:e Bonussymbol knuffas till hjulen från utanför de synliga hjulen, vilket ger en Bonusfunktion.
  • Du aktiverar en Bonusfunktion genom att klicka på motsvarande område på Bonus Feature Wheel som visas under hjulen.
  • Bonusfunktionshjulet stannar automatiskt efter 90 sekunder om spelaren inte gör någonting.
  • En Bonusfunktion kan även aktiveras senare när en Slumpfunktion delas ut (mer information finns i avsnittet Slumpfunktion).
  • De 4 bonusfunktionerna är: Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Coin Win och Bonus Wheel.
  • Det går bara att aktivera en bonusfunktion på Bonus Feature Wheel.
  • En bonusfunktion kan bara aktiveras av en slumpad funktion om den slumpmässiga bonusfunktionen vinns.
  • Slumpfunktioner och bonusfunktioner kan inte aktiveras igen.
  • I slutet av slumpfunktioner och bonusfunktioner läggs den totala vinsten till den runda som aktiverade funktionerna.

Sure Win Free Spins

• I Sure Win Free Spins får spelaren först 10 Sure Win Free Spins.
  • Under funktionen Sure Win Free Spins är vinsten för varje runda minst densamma som det största belopp som vunnits under Sure Win Free Spins-session, förutom under sessionens första runda, där den säkra vinsten är det belopp som spelaren satsat (20 mynt gånger insatsnivån i standardläge, 40 mynt gånger insatsnivån i bonusinsatsläget).
  • För runda 1 till 5 under Sure Win Free Spins placeras 1 överlappande Wild slumpmässigt på antingen hjul 1, 2 eller 3. Efter runda 5 placeras ytterligare en Wild slumpmässigt på hjul 3, 4 eller 5. Positionen för en slumpmässig Wild ändras för varje runda.
  • Efter varje runda under Sure Win Free Spins utvärderas vinsten för att se om den är högre än den säkra vinsten.
  • Om vinsten från en enda runda under Sure Win Free Spins är mindre än det garanterade beloppet, vinner spelaren istället det garanterade beloppet.
  • Om vinsten från en enda runda är högre än säker vinst-beloppet, tilldelas det högre beloppet till spelaren och blir det nya säker vinst-beloppet. En ytterligare Free Spin med säker vinst ges också.
  • Vinstersättningen i spelspårningen är skillnaden mellan den säkra vinstsumman och det antal mynt som spelaren vann under en runda.
  • Ytterligare Sure Win Free Spins som tilldelas läggs automatiskt till befintliga Sure Win Free Spins.
  • När Sure Win Free Spins slutar återgår spelet till den runda som aktiverade Sure Win Free Spins.

Wild Reels Free Spins

• I Wild Reels Free Spins får spelaren 10 Wild Reels Free Spins. Det går inte att vinna fler Wild Reels Free Spins under denna bonusfunktion.
  • Under Wild Reels Free Spins täcks mellan 1 och 5 slumpmässiga hjul med överlappande Wild-symboler under varje runda.
  • Deras belopp och/eller position på hjulen ändras efter varje runda.
  • När Wild Reels Free Spins slutar återgår spelet till den runda som aktiverade Wild Reels Free Spins.

Coin Win

• Bonusfunktionen Coin Win ger spelaren en myntvinst omedelbart.
  • Det omedelbara myntvinstbeloppet är den aktuella insatsen multiplicerat med en slumpmässig multiplikator (x10 - x30).

Bonus Wheel

• Bonus Wheel är ett bonusspel där spelaren kan vinna mynt och aktivera de 2 andra spellägena för bonusfunktioner med Free Spins (Wild Reels Free Spins och Sure Win Free Spins).
  • Bonus Wheel är ett hjul med 3 nivåer där varje nivå delats upp i 12 sektorer. Spelaren klickar på tärningarna för att flytta hjulet. Eller alternativt trycker på mellanslag, om funktionen "Mellanslag för att spela" är aktiverad.
  • Spelarens startpunkt på Bonushjulet är den yttersta nivån i sektorn som motsvarar klockan 9. Spelaren klickar på tärningarna, och hjulet roterar motsols så långt som tärningarna visar.
  • När hjulet stannar på en symbol, vidtas en åtgärd som motsvarar symbolen.
  • De olika symbolerna på Bonus Wheel är: Start, x1 (när Bonusinsats är aktiverat), x2, x3, x5 (när Bonusinsats inte är aktiverat), Dubbelt upp, Inkassera, Pil, Wild Reels Free Spins/Sure Win Free Spins och Jackpot Coin Win.
  • Startsymbolen är spelarens startpunkt. När tärningarna kastats första gången omvandlas symbolen till en pil.
  • Symbolerna x2, x3 och x5 ger myntvinster som är 2, 3 eller 5 gånger den totala insatsen.
  • Dubbleringssymbolen dubblar alla multiplikatorbelopp för myntvinster (utom för mynt som redan vunnits) som visas på hjulen, inklusive jackpott. Detta visas grafiskt på hjulen. Att landa på fler än 1 dubbleringssymboler under Bonusspelet dubblas beloppen igen. När en dubbleringssymbol aktiverats omvandlas den till en pilsymbol.
  • Hämtasymbolen avslutar bonusspelet och ger alla mynt som eventuellt samlats in fram till dess.
  • Pilsymbolen flyttar Bonus Wheel ett steg inåt och utför omedelbart den åtgärd som hör ihop med den platsen på den givna nivån innan tärningarna kastas. Om pilen står på nivå 3 tilldelas Jackpot Coin Win.
  • Wild Reels Free Spins/Sure Win Free Spins-symbolen avslutar bonusspelet, ger alla mynt som eventuellt samlats in fram till dess och tilldelar dessutom antingen Wild Reel Free Spins eller Sure Win Free Spins.
  • Jackpot Coin Win-symbolen finns i mitten av Bonus Wheel och visas som en multiplikator (som multiplicerar den insats som aktiverade bonusspelet). Multiplikatorvärdet väljs slumpmässigt för varje Bonus Wheel-spel.
  • Det lägsta och högsta Jackpot-multiplikatorvärdet är x25 respektive x250.
  • Jackpot Coin Win-symbolen ger spelaren Jackpot Coin Win plus eventuella mynt som redan vunnits, samtidigt som bonusfunktionen Bonus Wheel avslutas.
  • När Bonus Game är slut, läggs den totala vinsten från Bonus Game ihop med eventuella vinster från omgången som aktiverade Bonus Game.

Spelfunktioner

• Tabellen nedan listar de olika knapparna som finns i spelet och beskriver deras funktioner.

Knapp

Funktion

Klicka för att starta en spelrunda med den aktuella insatsnivån och myntvärdet (alternativt, tryck på mellanslag).

Klicka för att öppna menyn för spelinställningar och välj spelalternativ. Se avsnittet spelinställningar nedan.

Klicka för att aktivera eller inaktivera bonusinsatsen. Texten på knappen visas på det aktuella språket för spelet.

Klicka för att stänga av spelljudet eller använd reglaget för att justera volymen.

Klicka för att öppna spelreglerna.

Klicka för att öppna menyn för Autospel inställningar och spela spelet automatiskt. Välj antal spins för Autospel eller öppna avancerade inställningar för att konfigurera stoppa Autospel-alternativen.

Klicka på pilarna som pekar till vänster eller höger för att bläddra igenom VINSTTABELL-sidorna. Klicka på krysset för att återvända till spelet.

Klicka för att se VINSTTABELL.

Spelinställningar

• Om du vill öppna spelinställningarna klickar du på skiftnyckelikonen i spelpanelen.
  • Snabbspinn. Sätter på eller stänger av alternativet snabbspinn (Inte tillgängligt på alla kasinon).
  • Introskärm. Sätter på eller stänger av introduktionsskärmen.
  • Mellanslag för att snurra. Sätt på eller stäng av mellanslagsfunktionen.
  • Spelhistorik. Klicka här om du vill visa din senaste spelhistorik (Inte tillgängligt under PROVSPELA GRATIS).

Avancerade Autospel-alternativ

• Om du vill ange avancerade Autospel-alternativ klickar du först påAUTOSPEL och därefter på Avancerade inställningar.
  • Vid vinst. Stoppa Autospel när du vinner i en omgång.
  • Om bonusfunktion vinns. Stoppar Autospel om en bonusfunktion vinns.
  • Om spelaren vinner någon funktion. Stoppar Autoplay om spelaren vinner någon funktion.
  • När en enstaka vinst överstiger. Stoppa Autospel när beloppet som du vinner överstiger eller är detsamma som det belopp som du anger.
  • Om Saldot ökar med. Stoppa Autospel om saldot ökar med det belopp som du anger.
  • Om Saldot minskar med. Stoppa Autospel om saldot minskar med det belopp som du anger.
  • Klicka på Återställ för att ta bort alla valda Stoppa Autospel-val.
  • Obs: Om du kopplas bort medan du spelar kommer alla Autospel-inställningar att återgå till default när du laddar om spelet.

Extra information

• Följande funktioner och inställningar i spelet kan omfattas av villkoren för spelwebbplatsen. Mer information om följande finns på spelwebbplatsen:
    • De processer som används för att hantera rundor som inte är avslutade.
    • Tidsperioden efter vilken inaktiva spelsessioner avslutas automatiskt.
  • Vid fel i spelets maskinvara/programvara blir alla insatser och utbetalningar ogiltiga och alla påverkade insatser återbetalas.

Tillbaka till spelare

• Teoretisk återbetalning till spelaren för det här spelet är 96.00%
  • Det som spelaren teoretiskt får tillbaka för det här spelet när Bonusinsats aktiverats är 96.23%

Översättning av speltermer

Obs: Följande tabell är bara tillämplig om du spelar med ett annat språk än engelska.

Engelska

Översättning

Wild

Wild

Bonus

Bonus

5-Hit

5-träff

Wild Reels

Vilda hjul

Bonus Activation

Bonusaktivering

Random Wilds

Slumpade vildar

Sure Win Free Spins

Gratisspel med säker vinst

Wild Reels Free Spins

Gratisspel med vilda hjul

Coin Win

Myntvinst

Bonus Wheel

Bonushjul

Bonus Feature Wheel

Bonusfunktionshjul

Jackpot Coin Win

Jackpot med myntvinst

Nudge

Puffa

Activated/Deactivated

Aktiverad/Inaktiverad