Inspector Gadget

INTRODUKTION

Inspector Gadget är en spelautomat med 5 hjul och 20 rader som är baserad på den klassiska tv-serien! Spelet har 5 M.A.D-funktioner plus bonusfunktionen M.A.D Money där du kan vinna upp till 1 000 gånger totalinsatsen!

Steg 1: Komma igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel medan det pågår trycker du helt enkelt på stoppknappen.

Steg 2: Så spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • Om minst 3 bonusscatter-symboler dyker upp på hjulen aktiveras bonusen.

Om du snurrar hjulet och landar på Safe Heist under bonusen får du Safe Heist-bonusen.

Om du snurrar hjulet och landar på Dr Claws M.A.D Agent under bonusen får du Dr Claws M.A.D Agent-bonusen.

Om du snurrar och landar på Every Penny Counts-gratissnurr under bonusen får du Every Penny Counts-gratissnurr.

Om du snurrar och landar på M.A.D Dash-gratissnurr under bonusen får du M.A.D Dash-gratissnurrbonusen.

Om du snurrar och landar på M.A.D Money under bonusen får du M.A.D Money-bonusen.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Alla vinster på alla rader läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla radvinst-symboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade linjer med start från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Scattervinster adderas till radvinster.

Wildsymbol

• Wildsymbolerna kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolerna kan inte fungera som scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per rad betalas ut (om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst eller om de symbolerna används tillsammans med en annan symbol för att bilda en vinst med 4 symboler ger endast den högsta av dem vinst).
  • Wildsymbolerna är: Bomb (standard), Gadget, staplade Penny-wilds, kolossal wild och M.A.D-wilds under gratissnurr.

Go Go Gadget Spin

• Varje gång du snurrar kan ett telefonsamtal ringa på hjulen. Om Gadget svarar i telefonen och det antingen är Penny, Brain eller Quimby som ringer får du en av följande modifierare:

Mission Gadget-wildsymboler: Medan hjulen snurrar dyker Gadget upp och skapar wilds på hjulen via olika Gadget-animationer. Håll utkik efter Go Go Gadget-hjulen som kan expanderas till att rymma upp till 7 symboler på höjden vilket aktiverar upp till 50 vinstlinjer.

Mission Penny-staplade wildsymboler: Medan hjulen snurrar så snurrar även staplade wildsymboler förbi hjulen. Varje gång en sådan symbol stannar placeras den på hjulen. Håll utkik efter Go Go Gadget-hjul som kan expandera hjulen och aktivera ytterligare vinstlinjer.

Mission Mystery Brain: Medan hjulen snurrar läggs Mystery Brain-symboler till på hjulen. När hjulen stannar kommer de Mystery Brain-symboler som syns att omvandlas till andra symboler (exklusive bonussymboler). Håll utkik efter Go Go Gadget-hjul som kan expandera hjulen och aktivera ytterligare vinstlinjer.

Kolossala uppdragssymboler: Medan hjulen snurrar kommer hjulen att täckas över. När de blottläggs kommer en kolossal symbol att avslöjas som kan landa på hjul 1, 2 och 3 eller hjul 2, 3 och 4. Håll utkik efter Go Go Gadget-hjul som kan expandera hjulen och aktivera ytterligare vinstlinjer.

Mission M.A.D-tillägg: Medan hjulen snurrar läggs M.A.D-bonussymboler till på hjulen. Detta aktiverar ett specialsnurr, och om 3 eller fler bonussymboler landar får du bonusen.

• Det finns även två ytterligare modifierare som kan utlösas efter ett snurr. De förvandlar en förlust till en vinst. Vid ett förlorande snurr kan en hammare dyka upp som återställer hjulen till en vinst, och det kan ringa ett telefonsamtal som får Quimby att dyka upp i ett kassaskåp som kommer att explodera och avslöja en vinst.
  •

Bonusaktivering

Du kan aktivera bonusen genom att få fram minst 3 bonussymboler på hjulen. Ingen vinst betalas ut för att uppnå det – bara tillträde till en av bonusrundorna.

Det finns 5 unika M.A.D-bonusar som avgörs genom att snurra.

Du snurrar hjulet som därefter stannar på 1 av 5 funktioner och avslöjar vilken bonus som vunnits.

Safe Heist-bonusen

Aktiveras genom att landa på Safe Heist-sektionen på hjulet under bonusen.

Efter en kort övergång visas en scen med ett antal kassaskåp.

Välj ett kassaskåp för att påbörja funktionen. Välj sedan andra kassaskåp för att ta bort olika priser. Efter ett tag kommer datorn att ge dig ett erbjudande som du antingen kan acceptera eller avvisa. Om du tar dig ända till slutet kan datorn erbjuda dig att byta ut ditt kassaskåp. Alla 4 ytterligare bonusar kan vinnas via denna bonus.

Dr Claws M.A.D Agent Bonus

Aktiveras genom att landa på Dr Claws M.A.D Agent-bonussektionen på hjulet under bonusen.

Efter en kort övergång visas en scen med ett antal M.A.D-föremål på en datorskärm tillsammans med en vinstplan till vänster.

Du får välja M.A.D-föremål för att avslöja en agent. Varje agent matchar en totalinsats-multiplikator som betalas ut när du matchar 3 av samma föremål. Om specialsymbolen M.A.D-katt blottläggs uppgraderas dessutom totalinsats-multiplikatorerna, och om du samlar 3 M.A.D-symboler aktiveras M.A.D Money-bonusen.

Håll utkik efter det gyllene mellanslaget som är aktivt om M.A.D Money garanteras. Genom att trycka på mellanslaget kommer du direkt till M.A.D Money.

Every Penny Counts-gratissnurr

Aktiveras genom att landa på Every Penny Counts-gratissnurrsektionen på hjulet under bonusen.

En skärmövergång sker och du tas till en ny plats högst upp i M.A.D-högkvarteret med flera hjul nedanför.

Skärmen börjar längst upp – sedan sänks den ned till de övriga hjuluppsättningarna med fastlåsta wildsymboler.

Du kommer sedan till nivån längst ned. Gadget kan därefter dyka upp och ta med dig upp i M.A.D-högkvarteret och stanna på slumpade platser med fastlåsta wildsymboler.

Gratissnurr fortsätter tills alla snurr har använts – då får du beloppet som visas i bonusvinstfältet.

M.A.D Dash-gratissnurr

Aktiveras genom att landa på M.A.D Dash-gratissnurrsektionen på hjulet under bonusen.

M.A.D Dash-gratissnurr spelas på ett 5x4-rutnät med ett fast antal gratissnurr. Ovanför hjulen finns ett bonusnät som innehåller olika förbättringar såsom prispengar, extra gratissnurr och extra wilds. Varje gång en överliggande specialsymbol (bil) landar på hjulen efter ett gratissnurr får du köra Gadget-bilen på bonusvägen. Gadget-bilen kör på vägen tills den stannar och ger dig motsvarande pris. Funktionen avslutas när inga fler gratissnurr återstår. Ytterligare gratissnurr kan tilldelas under gratissnurrfunktionen. M.A.D Money spelas efteråt om bonusen aktiverats.

M.A.D Money-bonusen

Genom att antingen samla in 5 bonussymboler, riskspela till eller landa på M.A.D Money på bonushjulet aktiveras M.A.D Money-bonusen.

Här får spelaren se ett antal bomber som roterar kring Dr Claw. Fortsätt att välja bland M.A.D-ikonerna för att snurra bomberna och samla lukrativa priser tills INKASSERA visas. Prisets storlek avgörs av bombens färg – brons är minst, silver är mellan och guld är störst.

Riskspel

Närhelst en funktionsvinst erhålls i spelet (förutom M.A.D Money-bonusen) får du välja mellan att antingen INKASSERA funktionen eller att riskspela den för att försöka vinna någon av de andra funktionerna i spelet.

Efter att ha fått den inledande bonusen från hjulsnurret under bonusen visas en Riskspela-skärm där de 5 funktionerna listas nedifrån och upp, rangordnade efter genomsnittlig utbetalning. Den funktion som du vunnit visas med orden INKASSERA och RISKSPELA i funktionspanelen i mitten av skärmen.

Om du riskspelar och vinner kan funktionen som du riskspelat inkasseras. Då elimineras alla funktioner nedanför den. Detta fortsätter tills spelaren inkasserar, når toppfunktionen (där funktionen tilldelas) eller landar på Mystery Win-rutan under hjulsnurren där spelaren tilldelas ett Mystery Win-pris (ett hemligt pengapris som är en multiplikation av din totalinsats).

Oddsen för att vinna under riskspelet är inte nödvändigtvis de som visas.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
    • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
    • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
    • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
    • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
    • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
    • Vinster på olika vinstrader läggs ihop.
    • Alla radvinstsymboler måste befinna sig på en aktiv rad och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster (20 rader är alltid aktiva förutom Go Go Gadgets expanderande hjul där upp till 50 kan aktiveras). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
    • Funktionssymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade rader.
    • Flera scatterfunktioner kan vinnas i ett och samma spel.
    • Scattervinster betalas ut i tillägg till hjulvinster.
    • Gratissnurr spelas med samma antal rader och radinsats/totalinsats som den aktiverande spelomgången (20 rader är alltid aktiva förutom i M.A.D Dash-gratissnurr där ännu fler kan läggas till).
    • VID TEKNISKA FEL FÖRKLARAS ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.

Största möjliga vinst per spelomgång är £250 000 eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta. Andra operatörsgränser kan gälla).