Reel'em In Lobster Potty

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

SÅ HÄR SPELAR MAN

VÄLJ DIN INSATS

Tryck på knappen INSATS/RAD för att välja din insats.

RADER

• Här visas antal rader som spelas.
  • Alla rader är alltid i spel.

TOTALINSATS

Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.
Om spelet har en AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja ett antal spel att spela i följd, väljer du önskat antal spins genom att klicka på sifferknapparna som kommer fram när du trycker på AUTOSPEL.
Klicka på samma knapp för att avbryta Autospel.   En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

TOTALVINST

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

SPELVINSTER

Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster. Alla vinster som visas är per vinnande rad. Endast högsta vinsten per spelad rad betalas ut. Vinster på flera vinstrader räknas samman. WILD-symbolen ersätter alla andra symboler. Wild visas enbart på hjulen 3, 4 och 5. SANDIG BAKGRUND kan visas slumpmässigt på hjulen. När SANDIG BAKGRUND visas för symbolen påverkas inte vinst för symbolen.

Reel ‘Em in-bonus

Reel ‘Em In-bonus eller Lobster Potty betalas när fem hjul blir sand. Under Reel ‘Em In-bonus är mellan ett och fem hjul aktiverade. Alla aktiva hjul snurrar tillsammans och stannar från vänster till höger. Värdet på fisken läggs samman och läggs till på den lilla mätaren under hjulet. En eller fler fiskar kan visas på ett aktivt hjul Om en stövel dyker upp på ett aktivt hjul kommer det hjulet att stängas Bonusen fortsätter tills alla aktiva hjul har stängts. Då kommer totalvärdet för alla små mätare att betalas ut. Under Reel ‘em in-bonus finns enbart tomma, fisk- och stövelsymboler på hjulen.

Lobster Pots-bonus

Reel ‘Em In-bonus eller Lobster Potty betalas när fem hjul blir sand. Lobster Potsbonus har tre burkar: Guld, silver och brons. Under Lobster Pots-bonus snurrar enbart hjulet i mitten. Det stannar och en hummer markeras. Markörer -> <- visas på mittenhjulet för att visa vilken burk som vinns så snart hjulet stannar. Burken associerad med den markerade hummern betalas.

BIG BET-SPINS

Alla Big Bet-spel består av fem spins på hjulen. Alla vinster ackumuleras och betalas i slutet av sista spelet. Varje spel använder att 20 vinstraderna och vinster betalas enligt vinsttabell för Big Bet. Ökas insatsen ges extra spelbonusar. Radutbetalningar måste inträffa på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster. Endast högsta vinsten per spelad rad betalas ut.

More Wilds, More Often

Spela Big Bet med More Wilds, More Often. WILD-symboler kan visas på hjul 3, 4 och 5.Under More Wilds, More Often-spelet ökas antal WILD-symboler på hjulen.

BIG BITE BONUS

Spela Big Bet-spel med Big Bite Bonus. Big Bite Bonus kan vinnas efter slutet på alla Big Bet hjulsnurr. En haj kan dyka upp och omvandla en symbol till "WILD X2". Denna symbol är wild och dubblar vinsten för alla vinster den är del av.

RTP:98%

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

MEGA BITE BONUS

Spela Big Bet-spel med Mega Bite Bonus. Mega Bite Bonus kan vinnas efter slutet på alla Big Bet hjulsnurr. En haj kan dyka upp och omvandla en symbol till "WILD X2", "WILD X3", "WILD X4", "WILD X5" eller "WILD X10". Denna symbol är wild och respektive multiplikator verkställs för alla vinster den är del av.