Spin Party

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Spelregler

• Spin Party® är en flashig, fräck 5-hjuls videoslot med 10 fasta vinstlinjer. Spelet har en expanderande wild-symbol och chansen att vinna gratissnurr med en låst WILD-symbol och en sekvens på upp till 20 gratis WIN SPINS™, där WILD-symboler blir låsta och vinster alltid garanteras!
  • Symbolen som avbildar de dansande flickorna är en wild-symbol som kan visas på de tre inre hjulen (2, 3 och 4). Wild-symbolen expanderar och täcker hela hjulet där den landar och kan ersätta för alla andra vanliga symboler för att hjälpa bilda en vinnande kombination längs någon vinstlinje.
  • När en enda wild-symbol visas på något hjul aktiveras en gratissnurr. Den expanderade wild-symbolen låses fast på sin position under gratissnurren.
  • När två eller flera wild-symboler visas aktiveras en inledande sekvens av 5 gratis WIN SPINS™. Vinst garanteras på varje WIN SPIN!
  • Varje expanderade wild-symbol på föregående spin låses fast på sin position till nästa omgång i en WIN SPINS-sekvens. Varje wild-symbol kan förbli låst i upp till tre efterföljande WIN SPINS™ om minst en ny wild-symbol visas på föregående snurr.
  • Varje wild-symbol som visas under en WIN SPIN ger också en ytterligare WIN SPIN. Du kan vinna en total sekvens på upp till 20 betalande WIN SPINS™!
  • RTP är 96.50%.
  • Du kan ändra antalet mynt per vinstlinje samt myntvärdet som du vill spela med. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
  • Maxinsats- Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.