Wild West Ways

Har du någonsin undrat hur det var i vilda västern? Nu kan du ta ett steg tillbaka i tiden för att uppleva Cowboylivet men håll dig skarp eftersom fredlösa passerar ofta. Det är dags att hoppa i sadeln, ta tag i tyglarna och njuta av åkturen medan du samlar på dig massor av belöningar. Yeehaa!!

Wild West Ways är en 5x3 slot, med 243 vinstsätt och massor av action. Börja vinna med 3 Sticky Respins som utlöses slumpmässigt under basspelet. Symbolen som bildade ett vinnande sätt när funktionen utlöstes blir sticky för respins, plus endast de klibbiga symbolerna och blanktecken visas under respins. Ta action till nästa nivå med gratisspinn-funktionen som aktiveras när 3+ scatter-symboler landar för att ge upp till 15 gratisspinn med en slumpmässigt vald klibbig symbol. För att säkerställa fler vinster, oftare, kan endast Sticky-symboler, Scatters, Wilds och tomma symboler visas. Det finns till och med möjlighet att aktivera en extra rullrad. Använd Boost-funktionen när som helst under basspelet för att öka ante och öka dina odds att utlösa gratisspinn. Alternativt, välj alternativet Köp bonus" för att omedelbart aktivera Free Spins-funktionen. "

Ta på dig stövlarna, ta tag i hatten och kom och samla några STORA VINSTER! Spela Wild West Ways nu!

Information

Sätt att vinna på:

Wild West Ways har 243 vinstsätt.

Alla vinster skapas från det vänstra hjulet, från vänster till höger på intilliggande hjul.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal sätt att vinna på

243 sätt

Antal hjul och rader

5x3 - När Boost-funktionen är aktiverad är alternativet Köp Bonus inaktiverat.

Funktioner

STICKY RESPINS

• Sticky Respins-funktionen kan utlösas slumpmässigt först efter att det finns ett vinnande sätt som har skapats med exakt en symbol.
  • Annars finns det ingen möjlighet för Sticky Respins att utlösas.
  • Sticky Respins-funktionen har 3 respins.
  • Wild-symbolerna som landar på funktionen utlöser spinn överförs till respins med deras position.
  • Sedan förvandlas de till sticky symboler.
  • Total vinst utvärderas i slutet av respins.
  • Scatter-symbolen kan inte vara sticky symbolen.

GRATIS SPINS

• Före gratisspinn väljs en symbol slumpmässigt utom Scatter-symbolen, som blir sticky under gratisspinn.
  • Endast den valda symbolen, Scatter-, Wild- och Blank-symbolerna kan delta i gratisspinn.
  • När Scatter eller de utvalda sticky-symbolerna landar på hjulen blir de sticky för de återstående gratisspinn.
  • Under gratisspinn kan Wild-symbolen inte landa på det första hjulet.
  • När det totala antalet scatter-symboler når 3 tas alla bort från hjulen och en extra rad läggs till.
  • Spelet blir 5x4 med 1024vinstsätt och scattersymbolen visas inte för de återstående gratisspinn.
  • När en vinnande kombination inträffar utvärderas den och delas ut för varje gratisspinn.

KÖP BONUS - Andel som betalas (RTP) - 1

94.03%

KÖP BONUS - Andel som betalas (RTP) - 2

94.05%

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.01%

Hit Rate

22.54%

Funktioner

KÖP BONUS

Knappen "Köp bonus" är endast aktiv i basspelet.

Alternativ 1 - Betala 85x total insats för att aktivera 7, 10 eller 15 gratisspinn slumpmässigt.

Alternativ 2 - Betala 155x total insats för att aktivera 7, 10 eller 15 gratisspinn slumpmässigt, med sticky symbolvalet från hög- och medelbetalande symboler.

När Boost-funktionen är aktiverad är alternativet Köp Bonus inaktiverat.

Boost-funktion

Betala 1,25x den totala insatsen för att aktivera detta läge.

Genom att aktivera Boost-funktionen ökas den ursprungliga insatsen med 25 % och fler Scatters-symboler läggs till på hjulen för att öka chanserna att utlösa Gratis Spins

När Boost-funktionen är aktiverad är alternativet Köp Bonus inaktiverat.

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas från vänster till höger på intilliggande hjul, från hjulet längst till vänster.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per kombination betalas ut.
  • Flera vinster som sker samtidigt på olika sätt läggs ihop.
  • Alla vinster sker på valda sätt att vinna på.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

VINSTTAK

• Det här spelet har ett vinsttak på 5000x insatsen för spelomgången.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade dem.
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra vinster.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).
  • Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).
  • Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2023-09-25