Gold Pile: Toltec Treasure

Spelautomat med 5 hjul, 25 vinstlinjer

Målet med spelautomaten Gold Pile™: Toltec Treasure™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Gold Pile™: Toltec Treasure™ är en spelautomat med 5 hjul, 3 rader och en gratisspel-funktion samt funktionerna Gold Pile™ och Grand Chase.
  • Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 25.
  • Totalinsatsen motsvarar 10x myntvärdet.
  • För mer information om Guld-o-metern, se avsnittet Funktionen Gold Pile™ nedan.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på pilknapparna för att välja procentsats för Guld-o-metern.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster.
  • Scatter-vinster kan skapas med hjälp av matchande symboler, oavsett position, i enlighet med vinsttabellen.
  • Endast den längsta vinstkombinationen per symbol betalas ut.
  • Vid vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda rad- och scattervinsterna.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att trycka AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjul i enlighet med vinsttabellen.
  • Vinster kan endast skapas på aktiva vinstrader.
  • Vinnande kombinationer måste räknas från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Scatter:

• Spelets Scatter-symbol är Pyramiden. När minst 3 Scatter-symboler dyker upp på någon position aktiveras Gratisspel-funktionen.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen kan ersätta alla andra symboler, förutom Scatter-symbolen och alla Guld-symboler, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Guldwild-symbol:

• Guldwild-symbolen kan ersätta alla andra symboler, förutom Scatter-symbolen och alla Guld-symboler, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Gold Pile™-funktionen:

• Alla symboler förutom Scatter-symbolen har en guldvariant som endast kan dyka upp på hjul 5.
  • Den procentsats som spelaren väljer för guld-o-metern avgör sannolikheten för att en symbol på hjul 5 kommer att vara en guldvariant.
  • Ju högre procentsats som spelaren väljer för guld-o-metern desto mer sannolikt är det att en symbol på hjul 5 kommer att vara en guldvariant.
  • Spelaren kan välja en procentsats för Guld-o-metern på 10 %, 20 %, 30 %, 40 %, 50 %, 60 %, 70 %, 80 %, 90 % eller 100 %.
  • Procentsatsändringar för Guld-o-metern påverkar inte prisvärdena för MINI, MAXI eller GRAND.
  • En symbols guldvariant som bidrar till en rad med 5 likadana symboler ger samma utbetalning som symbolens standardvariant.
  • Men en rad med 5 likadana symboler som har en guldvariant av en symbol på hjul 5, och minst en symbol som ersätter, ger något av priserna MAXI eller MINI.
  • Om radvinsten med 5 likadana symboler är för ett ”A”, ”K”, ”Q”, ”J”, en ”10:a” eller en ”9:a” så tilldelas du MINI-priset.
  • Om radvinsten med 5 likadana symboler är för en annan symbol tilldelas du MAXI-priset.
  • Om en radvinst med 5 likadana symboler innehåller en symbols guldvariant på hjul 5, och inte har några ersättare, aktiveras funktionen Grand Chase.

Funktionen Grand Chase

• Funktionen Grand Chase aktiveras av en radvinst med 5 likadana symboler som innehåller en Guldvariant av en symbol på hjul 5 men inte en symbol som ersätter. Funktionen Grand Chase kan också aktiveras av 5 Wild-symboler med Guldwild-symbolen på hjul 5.
  • 3 snurr tilldelade.
  • När funktionen startar tänds en ram runt den aktiverande symbolpositionen på hjul 5.
  • Endast hjul 5 snurrar varje snurr. Hjulet kommer endast att bestå av de aktiverande Guld-symbolerna och specialsymbolerna GRAND.
  • Om GRAND-symbolen är inramad efter snurrens slut tilldelas du GRAND-priset och funktionen avslutas.
  • Om Guld-symbolen är inramad tilldelas du något av priserna MINI eller MAXI.
  • Om radvinsten aktiverades för ett ”A”, ”K”, ”Q”, ”J”, en ”10:a” eller en ”9:a” så tilldelas du MINI-priset.
  • Om radvinsten var för en annan symbol tilldelas du MAXI-priset.
  • Snurren fortsätter tills antingen alla 3 snurr har spelats eller GRAND-priset tilldelas.
  • Sedan avslutas funktionen.

Gratis spel:

• När 3 eller fler Scatter-symboler hamnar någonstans på hjulen samtidigt aktiveras gratisspel.
  • 8 gratisspel tilldelas.
  • Om 3 eller fler Scatter-symboler landar någonstans på hjulen samtidigt under gratisspel får du 8 ytterligare gratisspel.
  • Om 2 Scatter-symboler landar någonstans på hjulen samtidigt under gratisspel får du ytterligare 4 gratisspel.
  • Under gratisspel förvandlas alla symboler på hjul 5 till Wild- eller Guldwild-symbolen.
  • Under gratisspel kan Gold Pile™-funktionen aktiveras.
  • Det går inte att aktivera Grand Chase funktion under gratisspel.
  • Gratisspelen spelas med samma insats som satsades under det snurr som aktiverade funktionen.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
  • Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 96.46%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.
  • Insatser som placerats i avbrutna spel ogiltigförklaras efter 90 dagar.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-16