The Nibelung Legends Valkyries

SPEL

5x3-spelplan

Vinstlinjer: 10

Antal standardsymboler: 11

Scattersymbol: "Axes"

Wildsymbol: "W"

Totalt antal symboler: 13

RTP: 96,06%

RTP (Vanliga spel):

RTP (Bonusspel):

Minsta insats: 1,00 kr

Högsta insats: 500,00 kr

SPELREGLER

Vinster betalas för identiska symboler som visas från vänster till höger på hjul bredvid varandra och som börjar med den första rullen till vänster.

Vinster utvärderas enbart på betalda vinstlinjer. Vinster på olika vinstlinjer adderas. Om det skulle finnas flera möjligheter att tolka en vinst på en vinstlinje, räknas enbart den högsta vinsten på varje linje.

Vinster betalas enligt utbetalningstabellen.

WILD-SYMBOL

"W" är en Wildsymbol.

Wild-symbolen ersätter alla symboler med undantag för Scatter-symbolen.

Wild-symbolen fördubblar alla vinster som den deltar i.

Multiplikatorer staplas INTE på varandra. Varje vinst som innehåller minst en Wild-maskin dubbleras, oavsett om det finns flera Wild-symboler eller inte.

SCATTER-SYMBOL

"Axes" är en Scattersymbol.

Scatter-symboler utvärderas på alla positioner.

3 eller fler Scattersymboler utlöser 15 gratisspel.

BONUSSPEL

3 eller fler Scattersymboler utlöser 15 gratisspel.

Under gratisspelen visas ENDAST Valkyrie-symbolerna på hjulen.

Om en Valkyrie skapar en vinst låser hon upp en personlig multiplikator för resten av Free Game-serien.

Ytterligare vinster med samma Valkyrie ökar denna multiplikator ytterligare.

Multiplikatorer som kan låsas upp är 2x, 3x, 4x, 6x, 10x, 15x och 30x. Efter att ha nått den högsta multiplikatorn kan inga fler multiplikatorer låsas upp.

Varje vinst på en Valkyrie multipliceras med dess för närvarande aktiva multiplikator. Ökningen av multiplikatorn sker efter vinstutvärderingen - Därför är ökade multiplikatorer giltiga för kommande snurr.

Om alla 5 valkyrier låser upp sin personliga multiplikator får du ytterligare 15 gratisspel.

Bonusspel är gratis.

Bonusspel spelas med samma insats som i den spelrunda de vunnits i. Insatsen kan inte ändras under bonusspel.

Bonusspel spelas med särskilda rulluppsättningar som skiljer sig från rulluppsättningen i grundspelet.

MANÖVRERING

Tabellen nedan visar alla kommandoknappar i spelet och beskriver deras funktioner:

Klicka för att starta en ny spelrunda med den aktuella valda insatsen. Insatsen dras från TILLGODOHAVANDET, rullarna snurrar och stannar i slutet av spelrundan.

Klicka för att stoppa rullarna snabbare. Denna funktion kan utlösas också genom att klicka på rullarna.

Klicka för att välja högsta insats.

Klicka för att öppna menyn. Där finns:

• Utbetalningstabell
  • Spelregler
  • Spelinställningar
  • Autoplay-inställningar

Klicka för att ställa in insatsen.

Klicka för öppna menyn med Autoplay-inställningar.

Stoppar de automatiska spelen.

Klicka för att slå på eller av ljudet i spelen.

Klicka för att slå på eller av fullskärmsläget.

Lämna spelet.

Vidare till kassan.

SPELINSTÄLLNINGAR

Snabbt spel: Snabbt spel slås på eller av. Om tillvalet är aktiverat snurrar rullarna snabbare.

Tryck på mellanslag för att snurra: Funktionen med mellanslagstangenten slås på eller av. Om tillvalet är aktiverat så startar en tryckning på mellanslagstangenten en ny spelrunda med den valda insatsen.

Ljudeffekter: Ljudeffekter i spelet kan slås på eller stängas av.

Musik: Spelmusiken kan slås på eller stängas av.

Splashskärm: Det här alternativet är för att slå på eller stänga av stänkskärmen som visas i början av spelet.

Bakgrundsanimationer: Slår på eller stänger av bakgrundsanimationer.

Vibrationer i telefonen: Slår på eller av telefonens vibrationsutlösare.

AUTOSPELSALTERNATIV

Om autospel är aktivt spelas spelautomaten automatiskt i ett valt antal snurr.

Alla snurr som spelas i autospelsläget spelas med den insats som väljs i början av autospelsserien. Insatsen kan inte ändras medan serien är aktiv.

Följande alternativ går att konfigurera för autospelsserien:

Antal automatiska snurr: Välj önskat antal automatiska snurr.

Stoppa vid en vinst som är större än: Autospel stoppas om en vinst inträffar som matchar eller överskrider den valda gränsen.

Stoppa om saldot sänks med: Autospel stoppas om saldot sänks av den valda gränsen under autospelssessionen.

Stoppa om saldot höjs med: Autospel stoppas om saldot höjs av den valda gränsen under autospelssessionen.

Stoppa vid en vinst: Autospel stoppas så snart en vinst inträffar.

Stoppa vid gratisspel: Autospel stoppas om gratisspel vinns.

Öppna spelsessioner

Alla öppna sessioner som inte avslutas av spelaren plus eventuella framtida transaktioner för dessa sessioner avslutas efter en tidsperiod som har definierats av respektive tillsynsmyndighet i jurisdiktionerna.

.COM

30 dagar

Italien

7 dagar

Spanien

7 dagar

Danmark

90 dagar

Sverige

90 dagar

Rumänien

30 dagar

Portugal

90 dagar

Regler för "Buy Feature"

Spelet erbjuder möjligheten att köpa Free Games-funktionen direkt genom att klicka på knappen "Buy Feature".

"Buy Feature" kan endast aktiveras i grundspelet.

Innan spelaren köper "Buy Feature" kan spelaren välja "Aktuell insats".

Den totala kostnaden för "Buy Feature" beror på den valda "Aktuell insats" och visas under "Total insats".

Genom att klicka på knappen "Köp" dras den totala kostnaden från spelarens saldo och "Buy Feature" startar.

RTP för "Buy Feature" är 96,26%.

RTP för "Buy Feature" med Scatter-symboler ( Bonusspel) är .

RTP för "Buy Feature" med Scatter-symboler ( Bonusspel) är .

RTP för "Buy Feature" med Scatter-symboler ( Bonusspel) är .

ÅTERBETALNING / RETURN TO PLAYER (RTP)

Detta spel har en återbetalningskvot (RTP) på 96,06%.

RTP anger den långsiktiga teoretiska återbetalningen från spelet.

Chans till maximal vinst

Den högsta vinsten är summan av den högsta möjliga symbolkombinationen när hjulen stoppas, utan att ta hänsyn till andra vinstmöjligheter, till exempel gratisspel. Högre vinster är möjliga med lägre sannolikhet.

Den observerade högsta vinsten för det här spelet är 536 gånger den totala insatsen.

Den observerade sannolikheten för att uppnå den högsta vinsten är 1 : 1 250 000 000.

Avbrutna spelrundor återställs när spelet laddas om. Avbrutna spelrundor som inte avslutas inom dagar kommer att återbetalas.

Feilfunksjoner annullerer alle spill og gevinster.

Version: 1.0.42

Server version: 1.0.0

Datum för senaste ändring: 2023-10-03