Blazing Star

INTRODUKTION

Välj klassikern: BLAZING STAR! Upplev detta fascinerande fruktspel med 5 hjul och vinn upp till 5 000 gånger radinsatsen genom att få 5 stjärnor på en rad!

Steg 1: Komma igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Satsa mellan 0,20 £ och 500 £ (beroende på operatörens inställning samt valuta) genom att välja din insats i listan över alternativ.
  2. Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  3. Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel kan du helt enkelt trycka på stoppknappen som dyker upp där Autospel-knappen fanns tidigare tillsammans med antalet återstående snurr.

Steg 2: Så spelar du

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
    • Alla vinster på alla rader läggs ihop och bildar totalvinsten.
    • Alla radvinst-symboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade linjer med start från hjulet längst till vänster.
    • Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
    • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
    • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
    • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
    • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
    • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
    • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
    • Vinster på olika vinstrader läggs ihop.
    • Alla radvinstsymboler måste befinna sig på en aktiv rad och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster (5 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
    • VID FEL FÖRKLARAS ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.

RTP: Detta baseras på långsiktigt spelande, spelarstrategi, kostnad för att spela samt vinsttak om sådant är tillämpligt.

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (beroende på valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).

VINSTRADER