Sam on the beach

Nyckeltal

Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Vinstlinjer

243 vinstlinjer

Hjul

5 hjul

Rader

3 rader

Träffpotential

~ 23 %

Namn

Sam on the Beach

Spelstrategier

Många spelare byter insatsnivå baserat på spelresultat i tidigare omgångar. Det kan skötas automatiskt med Insatsstrategier.

• En Insatsstrategi är ett förbestämt insatsmönster som ändrar insatsnivå beroende på ett antal regler.
  • En spelare kan ändra eller stänga av Insatsstrategi efter varje spelrunda.
  • Autospel (Auto Spin) fungerar i kombination med Insatsstrategier.
  • Aktivera en Insatsstrategi genom att välja ursprungsinsats och klicka på Spin-knappen.
  • Insatsstrategier förändrar inte det teoretiska utfallet i spelet.
  • Optimizer justerar insatsen uppåt eller nedåt till närmaste insatsnivån under vald %. Förblir aktiv på lägsta insatsnivå.
  • Insatsstrategier är listade i vinstplanen.

Spelregler

• Sam on the Beach är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och 243 sätt att vinna.
  • Spelet har 12 olika insatsnivåer för varje valuta.
  • Varje insats är 100 mynt.
  • En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spinknappen.
  • Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Tryck på Auto spinknappen för att välja antal rundor att spela automatiskt.
  • Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Vinster presenteras i mynt eller i spelarens valuta. Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  • Sam on the Beach spelas i två lägen, normalläge och Free Spinsbonusläge där trollsymbolerna utför Electric Treats.
  • En horisontell linjekombination av Sam, Sandra, Maggie och Tom (oavsett ordning) startar ett Beach Memories Respin med 4 Sticky Wilds. Inga Wilds kan trigga denna funktion.
  • Beach Memories Respin kan triggas upp till tre gånger i följd.
  • Sam on the Beach Wildsymbol ersätter alla symboler utom Bellsymbolen.
  • Sam on the Beach Wildsymboler förekommer på hjul 2 och 4 i normalläget.
  • Bellsymbolen är en scattersymbol som förekommer på alla hjulen. En kombination av minst 3 Bellsymboler startar Free Spinsbonusspelet. Tre Bellsymboler ger 5 Free spins, fyra Bellsymboler ger 10 Free Spins och 5 Bellsymboler ger 15 Free Spins.
  • Varje ytterligare Bellsymbol i Free Spins ger ett extra Free Spin.
  • Sams Electric Treat förvandlar en slumpvis vald symbol på hjul 2, 3, 4 eller 5 till en Sticky Wild som stannar under resterande Free Spins.
  • Sandras Electric Treat ökar Multipliern ett steg, upp till maximalt x8.
  • Teds Electric Treat lämnar efter sig en Sticky Multiplier som är låst på positionen av en av de Tedsymboler som triggade Electric Treaten. Multipliern är antingen 2 eller 3 och stannar under resterande Free Spins.
  • Teds Multiplier är additativ i de fall den hamnar ovanpå en annan samt i de fall då flera påverkar samma symboltyp. Sandras Multiplier multiplicerar alla vinster, inklusive Teds multiplicerade vinster.
  • Maggies Electric Treat träffar alla Maggie- och sjödjurssymboler och ersätter med nya, varefter vinst på nya vinstkombinationer betalas ut.
  • Sams, Sandras and Teds Electric Treats utförs direkt, före utbetalningen, och gäller för de resterande Free Spins.
  • Free Spinsbonusspel avslutas då antalet Free Spins når noll.
  • Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut.
  • Insatsen kan inte ändras under ett pågående spin eller i Free Spins.
  • Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 96.3%
  • Högsta vinsten är 227 520 mynt.
  • I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.